Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pisuardesa.

Zamowilam sobie taka kochana SWINKE

Polecane posty

Gość hodofca wieżhofca
tobie bardziej by sie knur przydał to mogłabys go całowac nie tylko po ryju

o jejkuś :) jaka słodka...zacałowałabym... ale Ci zazdroszczę :):):):):) mogę zapytać ile kosztuje takie cudeńko?

Gość omg23
taką samą możesz kupić za 80zł, podtuczyć a pozniej zjeść.. jak słodko ;)

Napisz na google "pocket pig" i idz na zdjecia tego sie nieda opisac jake kochane. "Ta cena 1.100 to w Euro"

Gość MisiekŻelkaMarcheweczka
JAka słodycz!!! A można taką trzymaćw domu (np wyprowadzac na spacery) czy koniecznie dom z ogrodkiem? Nie wiedziałam że sa miniaturki, myślałam że z tgo 20 kilo urośnie :)

Gość fdfsfs
wiesz ze one robia kupe i w ogole, jak bedzie dorosla nie bedzie juz taka slodka

Gość jakim trzea być popierdoleńcem
żeby kupować sobie miniaturę świni do domu :o I co, będziesz ją wyprowadzać na smyczy do parku? :o:o :D :o:o 🖐️

Gość fdfsfs
no wlasnie a gdzie ona bedzie sie zalatwiac??

Gość mamammam tez
A ja tez mam swinke miniaturke w domu, juz 3 lata :-) :-), jest boska i bardzo slodka, przywiązuje sie bardzo do opiekuna, psy koty i swinki to najcudowniejsze istoty, zato ludzie naokrutniejsi

To jest najmniejsza rasa Świnek i jak pisalam dorosle osiagaja wielkosc 25 -30 cm do 10 Kg. mozna je trzymac w domu i nauczysz jak psa wychodzic na spacer BO!!!!!!! Świnki są bardzo czyste i instynktownie unikają, jeśli w ogóle możliwe, zabrudzenia swojego legowiska. Kiedy jest im dana szansa życia z dala od farmy, świnki będą spędzać swój czas na godzinnych zabawach,, a także zbadaniu ich otoczenie za pomocą ich potężnego zmysłu zapachu. Uważane za inteligentniejsze niż 3-letnie dzieci, świnki to bardzo sprytne zwierzęta. świnki sa przyjazne, wierne i inteligentniejsze do psów A Posiadam Takego http://images02.olx.pl/ui/3/38/57/58823157_1.jpg A Tak sobie ich wyobrarzam http://3.bp.blogspot.com/_GUQ04yP0iJc/Sq0mgARXuPI/AAAAAAAAAbQ/eBdc-wWfjkE/s400/t1_news_rhodesian-ridgeback-schwein.jpg

Gość mamammam tez
aktualnbie jestem w trakcie oswajania garbatej krowy zebu, dla której przygotowałam już nawet posłanie tuż przy swoim łóżku :)

Gość ale knurzyca wstrętna
knur tylko mały fuuuuj, mysllalam ze morska jakas piekna

Gość sylkaaaaaaaaa
jest slodziutka, zazdroszcze:D jak już będziesz ją miała to ucałuj ode mnie w ten sliczny pyszczek.:* na głupie komentarze sie wylej

Gość sylkaaaaaaaaa
a jak ją odbierasz? Bo to chyba nie jest w Pl, co?

Odbiore samochodem 250 Km. (Ja niemieszkam w polsce) Ale on musi jeszcze przy mamusi i braciszku zostac do 1.03.2011 a 12.03 pakuje mojego 40 Kg."Pieska" Reksia i ruszamy odebrac naszego " SZNYCELKA" bo chyba bedzie sie tak nazywal . Albo macie jakis inny pomysl na fajne imie dla niego.

Gość sylkaaaaaaaaa
sznycel:D fajno, pasuje do takiej świnki