Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosc taka

bez kitu,ale..

Polecane posty

Gość dosc taka

nic mnie nie cieszy. wiadomo,cieszę się z małych przyjemności,ale one mnie nie zaspakajają. ileż można : *wstawać samemu *nie mieć o kim myśleć po wstaniu z łóżka *żyć tylko dla siebie *marnować szmat czasu na nie dzieleniu się sobą z innymi ? nie mam po co i dla kogo żyć. uśmiecham się dużo,ale to sztuczne jest bo już nie umiem szczerze. mam 19 lat i wypaliło się we mnie wszystko. jestem wrakiem człowieka. zyję sama dla siebie. nie mam hobby. nie mam już znajomych. nie tak miało wyglądać moje życie studenckie... czy ktoś też tak czuje ?

Gość dosc taka
odpowiedz ktoś :)

Gość podziekuj
podziekuj rodzicom i kosciolowi katolickiemu

Gość dcscd
a co chcialabys uslyszec?

Gość sepuku
też tak mam :D i żyję z dnia na dzień. normalnie. zwyczajnie.

Gość prawik
tak ja to czuję gdy sie masturbuję hahahah znajdz sobie kogos ! chyba ze jestes az takim trolem ze nikt cie nie chce??

Gość prawik
najlepiej na ręcznym :D

Gość mgr historii, podyp. z bibl.
idz do biblioteki albo na wieczorek poetycki, a nie wymyslasz jakies pierdoly,to ze filmy serwuja nam wielkie emocje, a ksaizki zapewniaja o orgazmach nie oznacza to ze zaraz tak bedzie ciesz sie wolnoscia19 latko, jeszcze masz czas na seks

u mnie zaliczysz na 100% 19-stko :D :D :D czekam zwarty i gotowy :D

a potem ja cię zaliczę co ty na to :D :D :D

Gość prawik
heeee :)

Gość andrrrr
ohohoo mgr historii, podyp. z bibl. - a 19tki to nie mają chcicy ? :D niee tylko 30 letnie panie nie mają już za dużo czasu na seks , jak to wół szybko zapomina jak cielęciem był

Gość goihwoegwhegdhhel
ja tez sie tak czuję tylko że mam 26 lat i zawiodłam się na dwóch najważniejszych mężczyznach mojego życia jeden zdradził mnie po 3 latach a drugi po roku powiedział że był ze mna tylko dlatego że było mu dobrze ze mną...ale nawet go nie pociągałam... wiec nie pierdol i weź się w garść młoda jesteś wszystko przed Tobą ,znajdz sobie zajęcie,kup psa...poważnie;D i facetów traktuj jak rzecz...testuj i sprawdzaj od początku...teraz już powinnam mieć męża albo chociaż kogoś z kim bym planowała przyszłośc a tak wszystkich trzymam z daleko od siebie bo się boję zranienia.. i to jest wina facetow bo to oni z nas robią złośliwe jędze,wredne zołzy i takie kobiety które nie chca się wiązać..a i tak jeszcze ci powiem ze ostatnio zeczełam sie z kims spotykac i po tym ostatnim co mi tak powiedziało tym ze nawetgo nie pocągałam z tym nie mogłam sie przemóc i pojsc do łóżka mimoi tego ze zawsze uważałam ze mam duze libido i duze potrzeby to teraz balam się że i on mi powie ze go nie pociagam i ze był ze mna tylko dlatego ze byłam dobra i mial wszystko pod nos podane! tak faceci traktuja kobiety które ich kochaja! maja nas w dupie!

Gość prawik
a moze kazdy po kolei ja zaliczy łącznie ze mną a potem założy temat o " wyruchanej bidulce " ?? i jak to fajnie było kiedy nie miała innych problemów,,,

Gość dosc taka
a wam tylko o jedno chodzi :D tak jak w nicku : dość taka. ładna jeestem podobno, może trochę przymulona bo chyba mam przez tą całą sytuacje samotności - depresje małą. i właśnie nie wiem czemu faceta nie mam, chyba to przez brak znajomych...

Gość prawik
ja bym tam ją chętnie przerżnął, ale mi nie stanie :( :D :D :D

Gość prawik
stanie nam zobaczysz wspólnymi siłami ja zapniemy ;) pozdr.

Gość dosc taka
goihwoegwhegdhhel- jak dobrze,że jesteś :) a gdzie ty tych facetów znajdujesz ? psa nie kupię, bo mieszkam ze współlokatorami, z resztą bez przesady :) a masz znajomych ? jest ci samotnie ?

Gość prawik
a w co wolisz - w kakao czy w to drugie? :D

Gość dosc taka
"bo mieszkam ze współlokatorami, z resztą bez przesady" i wszyscy mnie zapinają od tyłu :( ach jak mnie cipka boli :(:(:(

Gość prawik
dosc taka - ty psyhiczna jestes? masz 19 lat i niemozesz sobie znalezc faceta cossssik mi tu nie gra moze laske sobie znajdz? to nie mozliwe zeby 19-natka taka podłamana była

Gość dosc taka
prawik - nie kumam twoich powalonych żartów, wez się zaspokój lepiej.

Ok, wyjechałaś na studia, ale nie znaczy to, że straciłaś znajomych z rodzinnej miejscowości, weź się za nauke żeby dobrze skończyć wybrany kierunek, będzie dobrze, masz 19 lat - życie przed Tobą jest.

Gość prawikm
musisz być psychiczna :D

Gość dosc taka
prawik - to wina tego,że mieszkam ze starszymi współlokatorkami co mają już facetów. na studiach jest mała grupa i każdy już kogoś ma. a tak to ? gdzie ja kogoś znajdę ? przecież chodzę ale to rzadko do klubów, ale tam dziwni faceci chodzą.

Gość prawik
który prawik ? ja czy ja ? ty powalona jestes babo skoro majac 19 lat nie umiesz sie bawic

Gość dosc taka
doktorek- ale tu nikogo już nie mam, tylko może z 2 znajome... i to przymulone bo żadna nie chce iść na disco :P

Gość goihwoegwhegdhhel---paula
mam znajomych.ale wiekszość już ma rodziny albo własnie zakładają.. mam też jedna koleżankę która jest samotna jak ja i mieszka blisko mnie a reszta singielek koleżanek mieszka dalej niż ja i rzadko je widuję. mam psa nawet dwa bo one zajmują mój wolny czas.. z tym co byłam 3 lata poznałam go przez znajomych ,tego z którym byłam rok poznałam przez sympatie i uwierz mi nie zawieraj znajomosci przez net no chyba ze dla sameego seksu...;P w chwili obecnej jestem sama od 3 miesiecy ale od tak naprawdę dwóch lat nie trafiłam na nikogo kto sprawiłby ze zakochałabym się ,nikt nie pokazał mi swojej milosci itp no na pewno wiesz o co chodzi.

Gość prawik
jesteś powalona :>

Gość dosc taka
prawik- ale jak się mam bawić jak nie mam z kim ? :D