Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zyciem

Chce oddac dziecko swojemu facetowi!

Polecane posty

Gość zalamana zyciem

Od roku jestem z facetem ktory polubil, a nawet pokochal mojego syna. Nie przeszkadza mu ze jest to dziecko innego mezczyzny. Ostatnio nie uklada sie miedzy mna a nim najlepiej, chce od tego czlowieka odejsc. Rozmawialam juz z nim na ten temat, on powiedzial ze chetnie zaopiekuje sie moim dzieckiem. Teraz na jakis czas wyprowadzilam sie do swoich rodzicow, powiedzialam im o swoich planach i oni nie sa zachwyceni ta wizja. Twierdza ze zwariowalam, ale ja wybralam dla swojego dziecka lepsze zycie. Ze czlowiekiem ktory bedzie go na 100% kochal i lubil.

Gość patologia:(:(:(
:(

Gość zalamana zyciem
Ja tam nie nadaje sie do zwiazkow, ani do macierzynstwa. Ojciec mojego dziecka juz dawno zniknal z pola widzenia, a ja zaczelam sobie ukladac zycie na nowo. Moj syn pokochal mojego obecnego faceta, ten czlowiek napewno dobrze sie nim zajmie. Co prawda moja rodzina tego rozwiazania nie akceptuje ale oni nie maja w tej sprawie nic do powiedzenia.

Gość edynia.28
palnij sie w łeb to może oprzytomniejesz,idiotko jedna.

" ja wybralam dla swojego dziecka lepsze zycie. Ze czlowiekiem ktory bedzie go na 100% kochal i lubil." Jasno z tego wynika, że Ty tego dziecka nie kochasz, ani nawet nie lubisz, więc w rzeczy samej - lepiej będzie oddać.

Gość kto mi przetłumaczy?
e patrzajcie jenniferka jaka obrończyni :D

Gość jkdka
jap...ole wlasne dziecko oddac co za ludzie to na hooy je robilas patologia malo powiedziane

Gość 666222
Niestety jestem prawie pewna że to NIE provo, zdarzają sie takie sytuacje na tym swiecie i to nie rzadko, no sprawa jest jasna, ...nie kochasz wlasnego dziecka, do milosci nie da sie zmusic, ale tak to jest, miec dziecko albo z wpadki albo dla szpanu robic dzieciaka i rozkraczac nogi, bo kolezanki, znajome i wszyscy maja to jak tez tak chce.... niestety tak kobiety podchodzą do rodzicielstwa, stereoitypowe myslenie ze kazda musi miec i ja tezz.. żal mi was ludzie Jesli wiesz o tym z enie bedziesz dobrą i przykladną matką, oddaj dziecko w dobre rece, zrobisz choc jeden pozytywny uczynek

Gość 666222
dlatego jestem za tym ze niech odda dzieckow przyzwoite rece, zamiast je demoralizowac własną osobą