Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazka88

Wrócić do wagi sprzed ciąży,...

Polecane posty

Gość lennkaaaa
hahahaha... no dziwi mnie dziwi... czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce... wypowiedz na temat "skakającej" wagi w ciągu dnia... dotyczyla tego czy mam sie cieszyc "ze coś gubię" Będę się wazyc 10 razy dziennie . pozdrawiam serdecznie

o kurcze zle mi sie "pseudonim" wpisal... ważka ... noc co ty jest godzina 14:30 jak mozesz nie zjesc nic juz dzis :( ? Ja jadlam poki co sniadanie... obiadu nie jadlam jeszcze i w zasadzie nawert nie mam ochoty... hm.. za to popijam Colesława :) na kolacje natomiast zjem albo mięsko wieprzowe albo wołowe ... takie duszone... mojemu chłopkowi zrobie do tego sos a ja zjem takie suche hahaha a do tego salatę może.. hm. kupilam sobie skakanke zeby zacząc skakac .. no ale niestety przez ten moj okres chyba nic z tego ... ;/;/;/ z wiadrem między nogami sie nie da hahahaha

lenka wiem że jest wcześnie ale dam radę :) za tą wczorajszą czekoladę :P ja kupiłam skakankę w biedronce z licznikiem za 10zł :D HAHAHA i wiesz co??? rozpadła się po 30 min :) pokleiłam taśmą i skakam dalej ale licznik poszedł w pis.. HAHAHA :)

jest 19 a ja się trzymam bez jedzenia :) 2 herbaty zielone na poprawe nastroju:)

hm . dalej 63,9 wczoraj na kolacje miesko wieprzowe - zrobilam pol kilo. zjadlam z tego 1/3 max polowe. i do tego kilka lisci salaty.. teraz popijam zieloną... a na sniadanie jogutr z platkami Fitness z owocami.

Hejka ;) witam Was sobotnio... :* w sumie chyba tylko lenke witam bo chyba tylko Ty tu zaglądasz. Już posprzątane, po zakupach :) moje dzisiejsze menu?... kawa i 2kromki z ogórkiem i szynką :) głodek zalewam sokiem jabłkowym :)

Ważka ja od sniadania nic nie jadłam... ale nawet nie mialam kiedy ... 2 spacery z małą , pomiedzy nimi karmineie malej , usypianie , sprzatanie , pranie i gotowanie heheheh.....zresztą nawet nie chce mi sie jesc... za to oczywiscie wypilam juz prawie 2 l Colesława :(((( na kolacje zrobię piers z kurczaka ... hm tylko nie wiem jeszcze co do tego... no i zielona herbatka na noc :)

witam poniedzialkowo :) jak tam Ważka po weeknedzie :) ? ja wczoraj sniadania nie jadłam ... bo dlugo spalam :) (miał kto zając się malutką wiec moglam odespac wstawanie w nocy :) ) na obiad piers zkurczaka - niestety panierowana (no ale coż) , do tego sałatka z kapusty , papryki, ogorka kiszonego z sosem czosnkowym... ziemniaki sobie darowałam :) potem spacer 3,5 godzinny :D na kolacje tuńczyk z puszki- rozdrobniony w wodzie.. niestety dalej nie mogę się pozbyc Colesława z mojego jadłospisu. Ale dumna jestem z siebie - bo w naszym domku niedziela to dzień słodkości. Moj chłopek od rana wcinał wafelki czekoladowe, czekolade, chipsy... na spacerze dodatkowa czekolada... co chwile mi proponowalcos slodkiego ale ja stanowczo odmawialam :) bez slodyczy da sie żyć. :)

Witam. Też chciałabym się do Was przyłączyć. Mam 25 lat. Mam 162 cm wzrostu i 71.6 kg :/ Jak narazie udało mi się schudnąć 3 kg w ciągu tygodnia. Do lata chciałabym schudnąć conajmniej 10 kg. Moim celem jest schudnąć do 55 kg:) A tak w ogóle jestem 3 miesiące po porodzie ( to już moja druga ciąża) Po pierwszej ciąży udało mi się schudnąć 21 kg i to był mój największy SUKCES:-) Moja dieta, to po prostu mniej żreć. Co do ćwiczeń, to kiedyś robiam dziennie po 500 brzuszków( rano i wieczorem) skakałam na skakance, jeździłam h dziennie na rowerze stacjonarnym. Ćwiczyłam też 6 weidera, ale nie doszłam do końca :/ Chciałabym spowrotem zacząć tak ćwiczyć, ale teraz przy 2-ce dzieciaczków jest co robić, więc za bardzo czas mi na to nie pozwala, a wieczorem to już przeważnie jestem padnięta:P W szczególności najstarszy (3 letni) syn daje mi popalić. Dobrze, że przy tym najmłodszym nie mam za wiele roboty bo jest bardzo grzeczniutki :) W nocy mi bardzo ładnie śpi. Budzi się jedynie do

Gość ingriid
ja bym sie tez chciala przylaczyc. maam 170 wzrostu i 74 kg wagi, tyle ze nie rodzilam. wazka- jestem z sanoka takze niedaleko rzeszowa, i bardzo mi wstyd za ciebie :( nie skakam tylko skacze. nie pojadlam, tylko najadlam sie. to nie ze zlosliwosci ,tylko tak z uprzejmosci :)

ingriid a dlaczego Ty miałabyś się wstydzić za mnie??? To chyba ja powinnam skoro robie błędy, ale wiesz co??? Wcale mi nie wstyd, a wiesz dlaczego? bo sama je narobiłaś. NIE "ja bym sie tez chciała przylaczyc" TYLKO "ja też chciałabym się przyłączyć" a reszte jak to nazwałaś "błędów" wynika z mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i tu się tak mówi. Tak jak w górach czy na śląsku jest inna mowa, czy może też bedziesz wszystkich poprawiać???

dziewcyzny przestańcie ;p nie chodzi tu przecież o poprawnośc językową i ortograficzną. chcemy schudnąć i to sie liczy :D wiec witam serdecznie chcące sie dołączyć . moja waga dzis wskazała 63,6 wiec coś ciezko mi idzie. od dzis zaczynam jesc wiecej jajek tzn... na sniadanie i moze na kolacje ... chociaz na kolacje przewiduję dziś miesko wieprzowe. nawet nie wiecie jak bardzo chcialabym cwiczyc.. tylko jakos nie umiem sie zebrać w sobie hahaahahah ... no normalnie leń ze mnie smierdzący.

Gość ingriid
wazko - wstydze sie, bo wiem ze to popularne w naszym wojewodztwie. :) nie zrobilam bledu - wiesz, ze w jezyku polskim istnieje cos takiego jak szyk przestawny? tak jak i w innych jezykach slowianskich :) wiec mnie nie upominaj, bo bledu zadnego tam nie ma :)

no jakie znawczynie poprawnej polszczyzny sie znalazły :) lhehehe lepiej piszcie co jecie i co zamierzacie zjesc ... i ogolnie jaki macie pomysł na dietę.. bo ja juz nie wiem co mam robic. piję zieloną herbatkę - i proszę by czyniła cuda... ;D

Gość ingriid
znam sie bo ucze w liceum j.polskiego :) ja tez pije zielona herbate. polecam z liptona, taka w piramidkach, z madarynka :) pyszna. zaczelam od wczoraj, juz troche lepiej sie czuje, mniejszy mam brzuch. niestety nie wiem ile waze bo nie mam w domu wagi. bede sie wazyc u kolezanek :)

Hej. Ja też piję herbatę zieloną grejphrutową , taką z Biedronki pakowana po 40 torebek oraz herbatę zieloną z Sagi malinową :) W moim przypadku mi one dużo pomagają. Kiedyś właśnie jak się odchudzałam to piłam dziennie po 5 kubków dziennie i bardzo ładnie chudłam :) A tak w ogóle to dzisiaj po 3 miesiącach od porodu dostałam okres ale mam go tyle co nic:P Tak jakby mi się kończył :P Może dzisiaj wieczorem trochę poćwiczę brzuszki. Przedwczoraj zrobiłam tylko 40 i dyszałam jak stary koń. Normalnie wyszłam z wprawy, a pomyśleć, że kiedyś robiłam po 500 i wcale nie byłam zmęczona hahaha :D Dzisiaj zjadłam: ŚN-2 kromki chleba ciemnego z polską surową+ herbata zielona OB- ryż+żołądki z sosem pieczeniowym jasnym po obiedzie kawa KOL- mam zamiar zjeść płatki (Acti Vita z Lubelli) z pełnego ziarna przenicy -z dodatkiem płatków w polewie jogurtowej i owoców z mlekiem 3,5%( niestety nie mam innego :/ ) + herbata zielona

ja piję zieloną herbate z Tekkanne z melonem i czyms tam jeszcze - nie chce mi sie isc sprawdzic ;D sniadania nie jadłam. godzine temu zjadłam trzy jajka "na twardo" i polowę pomidora...

Gość ingriid
a ja dzisiaj zjadlam (pewnie dla was to duzo, ale w porownaniu z tym jak sie opychalam to uwierzcie ze malutko): sniadanie: parowki x2 -250kcal, chleb x3 (ale to takie male, polowka normalnej kromki)-300 kcal, herbatka zielona. obiad: rosol z makaronem -200 kcal. i kawalek miesa 200 kcal, niewielki. zapiekanka z biedronki :( - 350 kcal. +racuch z jablkami na szybko, z lodowki :P - 60 kcal lacznie: wychodzi mi 1360 kcal . ale + odrobina ketchupu i musztardy. no to jakies 1400 kcal. nie jest zle, jak na drugi dzien :P do konca tygodnia zejde na 1000 kcal. a tak w ogole, to kiedys wazylam duzo wiecej -86 kg. schudlam sama nie wiem jak. studia, praca i tak dalej. :) i wygladam na nie wiecej niz 68 kg. mam grube kosci, co potwierdzil lekarz:P ide zaparzyc herbatke:) dzis juz koniec z jedzeniem:P wazka - przepraszam , ze tak naskoczylam, ale az mnie oczy piekly, zboczenie zawodowe. :D wybacz.

Gość ingriid
i tak mysle, ze zadnych dzisiaj owocow nie zjadlam ani warzyw. ta zapiekanka to wyjatek, bo nie mialam czasu zrobic obiadu. mysle, ze wydusze sok z pomaranczy, wiele kalorii to nie ma, a jak duzo witamin :)

Hej. ingriid zacznijmy od nowa naszą znajomość ;) I proszę nie zwracaj uwagi na moje błędy, wiem, że je robie jak większość osób, ale jak szybko piszę to nie zastanawiam się zbytnio nad pisownią, a wyobraź sobie że kiedyś mogłam startować w ogólnopolskim sprawdzianie pisowni czy jakoś tak. w liceum nie miałam większych problemów z pisownią i nauczycielka zaproponowała mi wzięcie udziału w konkursie (nie zgodziłam się, nie uważam że jestem aż tak dobra, zresztą miałaś okazje sama sprawdzić) :P Dziś chciałam się zważyć i... MOJA WAGA NIE DZIAŁA! po włączeniu wyświetla się " Loooo " i tyle :C a kupiłam ja może pół roku temu ( i jak zwykle wyrzyciłam paragon) a narazie nie mam wolnej kasy w budżecie na nową :( Moje dzisiejsze śniadanie kawa 3w1 + 2 kromki z margaryną.

Gość ingriid
Dobrze:) ja nie przykładam jakiejs wielkiej uwagi do tego tym bardziej w internecie:) ale niektóre błędy mnie rażą ale już nie będę zwracać uwagi na to:D ja dzisiaj zjadłam 2kanapki z masłem i parówkę -moja słabość , syf ale dobre:P Miłego dnia:P

hej dziewczyny... ja dzis sniadanie jadlam o 13 .. wczesniej bylam u kardio z małą. zjadłam bułkę przekrojoną na pół - z serem zółtym i dwie parówki Berlinki. i zieloną herbatke od tej pory nic... a za jakies dwie godziny jak wroci moj chlopek zjem kolacje... piers z kurczaka i wypiję zielona herbatkę. a i wypilam 2 l Coli hahahahaha

Gość ingriid
no i na zdrowie! :D ale polecam ci cole light, niby troche inny smak ale znikoma ilosc kalorii w porownaniu z ta normalna, no chyba ze wypilas wlasnie light. a dobra i nie czuc ze podrobka jest tez hoop cola, w tesco ja kupuje.

witam czwartowo. dzis jeszcze nic nie jadlam... nie mam jakos weny :(( na kolacje zjem wolowe miesko... albo jajka na twardo .. jeszcze nie wiem na co bede miala ochote... rano zrobilam sobie dzban herbaty zielonej... i piję ją zimną jak napoj haha na przemian z Colką.

Witam was dziewczyny te grubsze i te chudsze.Nie było mnie troche ale w końcu znalazłam czas żeby popisać.widze,z ostre diety no u mnie też od wczoraj jestem na DUKANIE 1 FAZA waże 64 kg waga z pzed ciąży 56 i muszę do niej wrócić.Kończę karnet na treningi w VACU super sprawa polecam.jutro mam ostatnie wejsćie o 18 i zamierzam teraz kupić wejścia na takie urządzenie wibracyjne też 10 wejść widzę ze sporo mamusiek pisze które niedawno urodziły.no moja mała skończyła 1,5 mc we wtorek pędzimy na pierwsze szczepienia.