Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śmiechuwarte

mlode matki to glupie idiotki

Polecane posty

Gość mamusialenki
mysle ze moze co niektorzy mają takie zdanie... ale to raczej tylko osoby starsze - jak np w wieku mojej mamy czy babci... choc one same napewno tak nie uwazają. ten temat watku "mlode matki to glupie idiotki" ja jestem młodą matką 2 miesiecznej dziewczynki i w zyciu nie pomyslalabym ze moje dziecko im bedzie wazyc wiecej tym lepiej...

Gość gość
Masakra... widac, ze same spaslaki sie tutaj wypowiadaja...

Gość gość
Ty sie z glupim przez sciane macalas? Moja corka urodzila sie z waga 4200g i miala 60 cm. W wieku 3 miesiecy wygladala na 5 miesiecy, a wazyla raptem 5,9. na roczek wazyla 9,2 a w wieku 16 miesiecy 10,9 . Faktycznie, spaslak. Wiec nie wrzucaj wszystkich dzieci do jednego wora..

Gość gość
Dodam, ze karmilam prawie od poczatku mm a to wg mamusiek zapychacz i tuczy. Kaszki tez dawalam mimo to, dziecko mialo tylko te niecale 11 kg w wieku 16 m-cy. Ponoc teraz nawet m powinno sie karmic na zadanie, a to bzdura moim zdaniem, moje dziecko dostawalo stala porcje mleka co 4 godziny, potem tylko ilosc mleka sie zwiekszala, ale przerwy miedzy "posilkami' i czas na strawienie byl.