Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtyi67u

Spojrzcie, co zrobilam, w czym u mnie jest problem?:(

Polecane posty

Gość jtyi67u
nie uwierzycie! napisal, teraz:D ZW:P

Gość jtyi67u
pyta mi sie o szczegoly wyglądu :) jakie mam wlosy i gdzie go widzialam tez:D nawet nie wiecie co teraz w brzuchu mi sie dzieje :P:O

Gość jtyi67u
kurcze, w dodatku wiem gdzie idzie dzis, do jakiego klubu, tak bardzo bym chciala isc, ale nie mam z kim:O

Gość jtyi67u
up

Gość
poka focie :) mail w stopce

Gość kasia-pyta:) -prawdziwa
"Jejku, dziekuje Ci Kasiu:* Nie wiedzialam, wiele osob mi mowi ze jestem sliczna, procz rodzicow..ale mimo to w szkole, smieją sie ze mnie, nie rozumiem tego.. O co im chodzi? " 1. rodzice często "żeby dziecku się nie poprzewracało w głowie" oszczędzają mu komplementów. Bo boją się, że gdyby Ci mówili że jesteś ładna/śliczna, Ty w efekcie tego stałabyś się .... pełna pychy. Uważam, że to idiotyczne przekonanie i dzieci rodziców "powściągliwych w komplementowaniu własnego dziecka" bardzo wiele na tym tracą.Tak jak Ty są za mało pewne siebie. 2.Jeżeli wiele osób mówi Ci że jesteś śliczna, to zdecydowanie powinnaś im wierzyć! Nawet na niewyraźnych zdjęciach z nk widać tę urodę :) 3. URODA JEST W RELACJACH SPOŁECZNYCH a zwłaszcza W MIŁOŚCI BARDZO WAŻNA!!!! -sam fakt że ją posiadasz, stawia Cię na prawie że wygranej pozycji. Nawet nie wiesz jak brak urody potrafi spieprzyć życie [towarzyskie, i nie tylko]. Musisz nabrać pewności swojej urody! Uroda dla dziewczyny to podstawa powodzenia! Dlaczego się z Ciebie śmieją? a) nie śmieją się, tylko jesteś przewrażliwiona i Ci się wydaje. b) rzeczywiście się śmieją - ale na pewno nie z urody (bo nawet tym którym mniej się podobałaś, spośród osób którym wysłałaś zdjęcia, nie wydawałaś się "śmieszna z wyglądu" -więc co pozostaje? np. -----> śmieszny sposób chodzenia np. wada postawy / tzw. "kaczy chód" / niesforne ruszanie pupą przy chodzeniu , jak u kaczki, wynikające np. z wady miednicy -----> śmieszna mimika, robienie głupich min / źle wyćwiczony uśmiech... wiele osób popełnia ten błąd : uśmiechają się nie wiedząc że wyglądają sztucznie / schylanie głowy i robienie sobie drugiego podbródka... różne są opcję robienia głupich min :) -----> postawa ciała np. ciągłe zgarbienie ----->śmieszny (np.cieniutki) głosik Więcej pomysłów nie mam. Jeśli przeanalizujesz sobie punkt b) i dojdziesz do wnioski że żadna z cech Cię nie dotyczy to znaczy że odnosi się do Ciebie punkt a). :) Czyli : byłoby po problemie.

Gość kasia-pyta:) -prawdziwa
jak idzie ? ;)

Gość jtyi67u
Kasiu, rodzice mowia mi to, ze jestem ladna, kolega z klasy mi rowniez to powiedzial, jako jedyny. (on tez mi sie podoba:P). Chodzi tu wlasnie o szkole, z tego co wymienilas, fakt, dziwnie chodze bo 'podskakuję', nie umiem inaczej, mam krzywe biodro, mam mowi zebym nie podskakiwala, klega z gim mnie kiedys naśladowal, zrobi mi sie przykroi od tamtego czasu caly czas mam to przed oczami..ale zapomina mi sie i chodze jak ciału wygodniej:( Mam tez cichy głos, mozna wlasnie powiedziec, ze piskliwy..

Gość jtyi67u
ciągle ma wrazenie, ze wszyscy sie na mnie patrza.. staram sie wiec przez to chodzenie, powoli chodzic, bo wtedy chyba mniej sie w oczy rzuca. Co do tego chlopaka. pisalismy popoludniu, kiedy ucieklam od was, gdzies z 1,5 h:) Napisal mi, ze dobrze sie stalo, ze napisalam, ze dobrze wyszlo, i ze nie chcialby, zebysmy zapomnieli o 'nas', Co mial na mysli?:) To pyt retoryczne:P Ale milo mi sie zrobilo:)

Gość jtyi67u
no i co? podglądnal mnie. dzisiaj dopiero. ale ja juz o nie bede podgladac..:) poprostu..:D

Gość druuuuuuga
podejdz do niego w realu i powiedz,ze Ty to Ty...najwyzsza pora. badz maksymalnie naturalna, zaproponuj piwo, usmiechaj sie, badz pewna siebie, i nie przejmuj co inni powiedza.

Gość jtyi67u
ale on przeciez wie, ze ja to ja:D mam fotki, dzis mnie podgladnal,:)

Gość jtyi67u
nie..sorry, pomylilo mi sie z takim innym kolesiem, o ktorym tu rowniez pisalam:) przepraszam raz jeszcze..