Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nidkakdahjdb

Denerwują Was ciężarne na topikach dla staraczek???

Polecane posty

Gość nidkakdahjdb

Jak wyżej? Jestem ciekawa opini, czy Was to denerwuje jak laski zajdą w ciążę i nadal piszą na topikach dla staraczek? Czy starającym się sprawia przykrość jak ciężarne piszą o swoich ciążach czy Wam to może pomaga? Piszę o tym bo zauważylam, że na niektórych topikach pojawiają się komentarze skierowane do ciężarówek czemu nadal siedzą na tych tematach skoro się już nie starają?

Gość he he he he
własnie czytałam teraz jeden z topików staraczek i tez sobie o tym pomyslałam :) Bez kitu...;)

Gość no przyznam ze jest to wk
rzające dosc mocno

Gość Też uwazam ze ze
ze jest wręcz wkurwijąće wielu dziewczynom sprawia to przykrosc wiekszosc staraczek to sa takie ktore sie staraja 2-3 góra 6 cykli i m sie udaja a sa takie ktore staraja sie o wiele wiele dłuzej nie powinny tak sie chwialic ciąża przed staraczkami ale duzo dziewczyn niema odwagi zwrócic im uwagi

Gość nidkakdahjdb
a czy jestesteście może takimi staraczkami, które chciałyby zwrócić uwagę, ale im np głupio?

Gość hahahhahahihihihihihiihh
a moze to ty Pandzia_1 to autorka:P zaklada taki temat

Gość karmolinkowa -dama
zalezy ile kto sie stara o dziecko

Nie, ja nie zakładałam tego tematu i nie widzę powodu abym miała to robić, choć nie ukrywam ciekawy temat, który rzeczywiście się przewija na pewnym topiku. Ja zawsze piszę pod swoim nickiem, nie boję się szczerości i gdybym miała zakładać taki temat to moim nickiem.