Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudernica ze szczecina

Czy cos takiego istnieje?

Polecane posty

Chodzi mi o urzadzenie do samochodu, ktore wydaje dzwieki nieslyszalne dla ludzi, a odstraszajace dla zwierzat. Istnieje cos takiego w ogole? Mieszkam na totalnym zapupiu i panicznie boje sie, ze jakis wielgachny los albo inne bydle wyskoczy mi przed maske. Wie ktos cos na temat takiego urzadzenia?

Gość tez ze szczecina
ciekawe pytanie, szkoda ze inaczej nie sprecyzowalas tematu, watpie zeby wiele osob tu zajrzalo poza tym google nie gryza, wlasnie wpisalam "urządzenia do odstraszania zwierząt" i wlasnie sie dowiedzialam ze takie urzadzenia istnieja. Polecam wiecej samodzielnosci na przyszlosc, rozwija inteligencje i osobowosc. http://www.google.ie/search?q=urzadzenie+odstraszajace+zwierzeta&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=gS0&rls=org.mozilla:en-GB%3Aofficial&q=Urz%C4%85dzenia+do+odstraszania+zwierz%C4%85t+&aq=&aqi=&aql=f&oq=&pbx=1&fp=8987df29d30cb970

Ech, i po co ta zlosliwosc? Wiem od czego jest Google, chcialam przy okazji spytac ewentualnych posiadaczy o skutecznosc. Ale chyba sobie daruje.

Takie "coś" ogólnie istnieje ale czy do samochodu można to sobie kupić to nie wiem. W niektórych regionach polski jak tory kolejowe przebiegają przez las to stoją takie skrzynki z takim urządzeniem i gdy jedzie pociąg to coś wydaje z siebie dźwięki których my nie słyszymy a zwierzęta to odstrasza - ale czy znajdziesz takie coś prywatnie do auta? Nigdy nie słyszałam no ale szukaj w Google

Dzieki. :) tylko wiesz, google jest skarbnica wiedzy, owszem. ale czasem fajnie zapytac zywych ludzi. Tak po prostu. Z tym, ze jednak moze nie na kafe.