Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788

problem - błona dziewicza i te sprawy

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaa6788

mam 19 lat pierwszy raz był w lipcu od tamtej pory współzyłam ok 5 razy nie leciałą mi krew ani nic ale penis wszedł cały wiec juz nie mam błony mam taki problem ze za kazdym razem okropnie mnie boli juz nawet straciłamwiare ze to kiedys bedzie mi sprawiałoprzyjemnosc;( niewiem co jestza kazdym razem jestem dobrze rozgrzana ,próbowałam juz z winem tez nic nic lepiej ze srodkaminawilzajacymi teznic wiec co jest?

Gość klyn
osz ty szmato! dalas dupy? jestes tylko szmatlawcem, i pogodz sie z tym

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
?

onaaaaaaaaaaaa6788 -> to normalne że kilka pierwszych stosunków nie jest zbyt przyjemnych lub twój facet ma za dużego.

Skąd wiesz, że nie masz błony? Może właśnie nie pękła, tylko za każdym razem się rozciąga. Wiele dziewczyn tak ma, że od razu nie pęknie. Nieraz nawet trzeba ją naciąć u ginekologa, bo jest taka mocna.

przezylas 1 raz to nastepne kolejne bd coraz mniej bolesne a przy wkladaniu zawsze cie cos tam zaboli jak nie bd bardzo delikatny... a seksu przedewszystkim trzeba sie nauczyc - a orgazm tak samo przyjdzie z czasem tak jak i bol przejdzie

kobietaaaa -> masz racje taka możliwość istnieje szczególnie jeśli partner nie jest hojnie obdarzony

Przygotowanie do stosunku to nie tylko nawilżenie. W pochwie dzieją się również inne rzeczy, dlatego tak ważne jest żeby być odpowiednio podnieconą. Polecam długą grę wstępną. Możesz spróbować najpierw orgazm od minetki i potem po nim seks. Zobaczysz czy wtedy będzie boleć.

Wino cię raczej nie podnieci. Zamiast wina lepiej przed włączyć jakiś film erotyczny i jak już będziesz mocno ociekać soczkami to dopiero zacząć seks. Samo wysmarowanie się nawilżaczem nie jest też dobre, bo pochwa jest chroniona wtedy przed obtarciem i penis łatwiej wchodzi, ale nie jest przygotowana na rozciągnięcie.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
a ostatnio patrzyłam w lusterku i mam jakąs kulke w pochwie moze to to utrudnia?

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
?

Gdzie jest ta kulka? W środku pochwy, na początku, czy na końcu? Dobre podniecenie to podstawa. Myślę, że w tym tkwi problem. Podczas podniecenia: -nawilżą się narządy płciowe, -wejście do pochwy otworzy się, -pochwa się wyprostuje a więc "wydłuży", -szyjka macicy uniesie się do góry i przestanie zawadzać, a więc nie będzie przyczyną bólu, -światło pochwy zmniejszy się, bo błona wyścielająca ją rozpulchni się, Po prostu musisz się napalić, ale tak sama z siebie. Rozluźnienie do podniecenia też nie jest do końca konieczne.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
ta kulka jest tak bardziej w środku

Jak widzisz w lusterku u samego wejścia to może to jest właśnie jeszcze błona.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
ona jest tak w połowie najdłuzszego palca udało mi sie ją zobaczyć

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
czyli wiesz co myśle ze to ta szyjka macicy mi przeszkadza tylko jak zroibc zebyona sie podniosła do góry i nie zawadzała

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
a po cotabletkiz estrogenem?

Jakie tabletki? Właśnie tabletki jeszcze gorzej działają na podniecenie. Włącz film, zrób się mokra sama z siebie to wszystko powinno być dobrze i wtedy wchodzenie do samego końca i dotykanie ścianki nie boli.

Gość tuhtutuytuy
a jakiej szerokosci masz otwór jak rozszerzysz najmocniej nogi? prawie w ogóle go nie ma lub w ogóle a jak rozsuniesz to też prawie nie masz? bo ja tak mam i jeszcze mam część błony dziewiczej bo mam błonę typu most :/ .

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
a mam pytanie kiedys w wieku 14 lat miałam robione badanie ginekologiczne czyli jezeli wtedy facetka nic nie powiedziała to chyba fizycznie ze mną ok?

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
no własnie zauwazyłam ze na filmachnawet widac gdzie maja dziurke a u mnie nie

Gość tuhtutuytuy
i miałam 4 facetów i dopiero 3 mi naderwał a tak to zaden nie mógł wejść. swoją drogą zerowe pocieszenie, że faceci zostawili mnie z błoną :/ chociaż jednemu się udało ale i tak mam problem bo nie całkowicie ale nie mam chłopaka to się nie przejmuję tym na razie.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
to widze tez masz problem ... ja juz straciłamnadzieje na to ze bede miała z tego przyjemnosc wogóle ! a takie pytanie z innej beczki do innych po ilu razachodczułyscie jakakolwiek przyjemnosc?

Gość tuhtutuytuy
aha, i łącznie próbowałam tak z 8-10 razy. no ja też nie mam jak rozszerzam bo blona trzyma. powiedz chłopakowi, żeby powoli się starał wejść i głęboko bo mężczyźni czasem nie wiedzą, że jest taki problem a oni chyba nie czują czy weszli do końca czy nie.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
i ty za kazdym razem czujesz bol takjak ja?

Ja miałam od razu przyjemność z seksu, ale dlatego, że się masturbowałam wcześniej. Na szczęście jeszcze przed seksem miałam przerwaną błonę, więc jak zaczęłam to nie zawadzała.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
powiesz mi jakie to jest uczucie? ja masturbuje sie i osiagam tylko łechtaczkowy orgazm ... powiedz mi czy jest jakas róznica pomiedzy tymi orgazmami?