Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788

problem - błona dziewicza i te sprawy

Polecane posty

Nie wiem teraz jak to opisać. Różnica jest taka, że jak się dochodzi od pobudzenia tam głęboko to ciepło jest w całej pochwie i rozlewa się mi się chyba aż na macicę. Dostaje się na koniec takie skurcze, a pochwa czasem nawet jeszcze po pulsuje. Jak jest łechtaczkowy to jest u mnie taki mocny skurcz w pochwie, a podczas pochwowego pochwa jest cała mocno rozgrzana. Tak dochodzę od mocnych ruchów głęboko. Mówią, że początek pochwy najbardziej unerwiony, a ja mam właśnie odwrotnie. Pukanie w ściankę sprawia mi też przyjemność. Może ociera mi się też wtedy o punkt G. Nie wiem. Wiele kobiet dochodzi nie tyle od samych ruchów co od drażnienia penisem punktu G. Więc tu nie chodzi tyle o penetrację co o znalezienie tego jak co drażnić.

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
czyli orgazm pochwowy jest lepszy?

Nie wiem czy można określić, że lepszy. Z łechtaczki też płynie wiele przyjemności. ;) Jak się masturbuję to też różnie. Raz tak, a raz inaczej. Zależy na co jest ochota. Tak jak porównywać orala do penetracji. Wszystko ma swój urok. Zauważyłam też, że przy pełniejszym pęcherzu można nawet się przyjemnie uciskać na pochwę od zewnątrz też jest wtedy takie przyjemne uczucie. Nie ja jedna, bo gdzieś też jakaś dziewczyna o tym pisała. Więc też można drażnić i masować trochę przez skórę. Niektóre kobiety mają do orgazmu jeszcze bardzo mocny wytrysk http://pl.wikipedia.org/wiki/Wytrysk_u_kobiet ja niestety mam średnio obfity, coś mi tam więcej wypływa, ale to nie to co u innych, a chciałabym mieć nawet taki mocniejszy jak na filmach, ale chyba to nigdy nie będzie mi dane. Ale nie narzekam. :)

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
czyli mówisz że seks jest fajny szkoda tylko ze ja nie mam tej przyjennosci :( a czypróbujesz sama sobie wkładac ? nieiwem czy moze sama spróbowac cos włozyc?

Mogłabyś spróbować czy jak sama ruszasz to cię nie boli i robić to w swoim tempie takim jak ci pasuje. Tylko mówię, że lepiej włączyć coś do tego na podniecenie. Można wyobraźnią też się napalić, ale film chyba pewniejszy na początek. Możesz też wsunąć i równocześnie bawić się łechtaczką.