Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kwartnik

sieć ORANGE - ciekawa propozycja, która się ściemą okazała

Polecane posty

Gość kwartnik

telefonów zmieniłem kilka ,od kilku lat mam jeden i ten sam numer na kartę z doładowaniem, , zwykle doładowanie wykonuję z konta Inteligo , gdy otrzymuję przypomnienie o doładowaniu, trzy dni temu odebrałem komórkę i odezwała się kobieta z sieci Orange, przedstawiła się że jest telemarketerką i powiedziała, że za długi staż w sieci Orange mogę kupić nowy telefon za symboliczną złotówkę, przez 10 minut mnie namawiała i w końcu się zgodziłem, chciała abym podał swoje namiary, czyli dane osobowe i adresowe oraz pesel i numer karty SIM 19-cyfrowy, dodatkowo zaświadczenie o zatrudnieniu oraz kopię z dowodu osobistego i te dokumenty przekazać kurierowi , gdy przywiezie nowy telefon na podany adres , dokumenty mam przygotowane i myślałem, że dzisiaj kurier przywiezie telefon a tym czasem ta kobieta z Orange zadzwoniła do mnie z informacją, że to zlecenie zostało anulowane i zlikwidowane , jak stwierdziła podobno mam jakieś długi lub rachunki nie uregulowane w sieci Orange lub w innych sieciach , tylko że nie mam żadnych długów i nic z tego nie rozumiem, a może ktoś wie o co chodzi, dlaczego ktoś się wygłupia ? p.s. w czasie rozmowy z telemarkerką wszedłem na stronę http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony?redir=0 i wybrałem ten telefon : Samsung Avila z GPS za który miałem zapłacić kurierowi 49 zł.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować