Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJFC

Kłopot z dziewczyną

Polecane posty

Gość JJFC

siema ma taki kłopot z moją dziewczyną mianowicie trenuje MMA a jej się to nie podoba mówi ze coś mi się stanie ze mnie tam połamią albo ze zostanę kalekom i takie tam. zagroziła mi ze jak nie przestane trenować to odejdzie ode mnie ale ja nie chce rezygnować z treningów za dużo temu poświeciłem trenuje już 10 lat i nie chce zaprzepaścić tak po prostu całego mojego wysiłku proszę pomóżcie mi

Gość lepiej poradz sie prawnika
powiedz jej żeby obcieła się na jeża, bo tylko kobiety tak obcięte cie podniecaja! :D a tak serio to albo cie akceptuje takim jakim jestes (ze swoim hobby itp) albo nie, a nie usiluje cie zmieniac na sile!

Gość Szopka_Praczka
Myśle, że skoro ona nie rozumie Twoich pasji i chce żebyś od tak dla niej skreślił 10 lat ciężkiej pracy to jest bardzo egoistyczna. Jak można tak po prostu kazać komuś zrezygnować z siebie dla związku. A co z akceptacją, kompromisem?

ona postawiła cię pod ściana musisz odpowiedzieć tak lub nie no to dopowiedz jej zastanów się co jest dla Ciebie ważniejsze i dokonaj wyboru skoro tak stawia sprawę nie powinienem Ci sugerować ale tego kwiatu to pół światu

Gość JJFC
dziewczyny a wy byście pozwoliły swojemu chłopakowi, mężowi na uprawianie takiego sportu chodzi mi tu o to ze raczej nie ma dziewczyn które by mnie w tym co robię wspierały każdej to będzie się nie podobać a zostać samemu do końca życia to też niezbyt interesująca przyszłość

Gość martyna_9
mój były chłopak trenował Muay Thai i też się bardzo martwiłam,że coś mu się stanie chociaż on tam jest najlepszy i inne powinny się martwić :P ale ogólnie bardzo cieszyłam się, że miał jakieś zainteresowanie, chciał się rozwijać. ja osobiście bardzo lubię sport więc byłam jak najbardziej na TAK ! :) jeżeli ona naprawdę każe Ci wybierać to chyba musicie się rozstać bo ktoś kto Cię naprawdę kocha nie powinien kazać Ci wybierać.

Gość Szopka_Praczka
Nie wiem skąd Ci się to wzięło, może te dziewczyny są po prostu niedojrzałe ? NIe można wymagać od kogoś żeby zrezygnował z tego co kocha dla kogoś kogo kocha jeśli to jego hobby nie robi krzywdy kochanej osobie. Z czasem zaczniesz sie dusić w takim związku, będziesz miał podświadomie pretensje do niej że pozbawiła Cie tego hobby. I pomyśl przecież sportowcy MMA mają żony, dziewczyny... Nie są skazani na samotność.

Gość lepiej poradz sie prawnika
ja trenowałam karate, więc siniaki, otarcia i podbite oko nie robią na mnie wrażenia :P a szczerze, to więcej obrażeń miałam po wywaleniu się na rowerze niż z trenowania! ;) szukaj innej, bo ta twoja najpierw zabroni ci trenowac, a pozniej kaze golic nogi! ;p

Gość JJFC
dzięki dziewczyny za pomoc nie będę rezygnował z MMA mam nadzieje ze to zrozumie a jak nie to niestety będziemy musieli się rozstać