Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola93

jak zwalczyć bardzo silny trądzik?

Polecane posty

czesc dziewczyny mam problem z trądzikiem.Walcze z nim jakies 5 lat,żadne maści płyny przepisywane przez dermatologa nie pomagają (m.in zineryt,epiduo itp.) Brałam także antybiotyki doustne jednak one dawały efekty pozytywne podczas ich brania. Antykoncepcja hormonalna także. Gdzie proponujecie sie teraz udac? Jakie przeprowadzic badania? prosze o pomoc :(

Nie wiem, nigdy nie mialam tradzika:O Czasami przed okresem wyskoczy mi jakis pryszcz to go traktuje sokiem z aloesu, on bardzo dobrze wysusza i na drugi dzien nie ma sladu:)

Gość jtyi67u
napisz do mnie na gADU TO cI POWIEM 6907035..

Gość jkiskd
hej, ja obecenie stosuje tabletki antykoncepcyjne " Yasmin" i widze duza różnicę... a ponadto staram sie zdrowo odzywiac ... poradze Ci abys zrezygnowała ze słodzonych napojów , szczególnie coca coli i mleka.... czytałam juz na ten tem at duzo i jaka tam wiedze poniekad mam... wiec mi zaufaj.... Jest tez lek o nazwie roaccutane , słyszłam ze jest bardzo dobry , tylko trzeba byc pod scisała opieka lekarza gdyz moze spowodowac troche skutków ubocznych....! a jak silny masz tradzik ? jaka czesc twarzy zajmuje?

zmien lekarza. ja latami walczylam z tym gownem, czesto bylo lepiej ale wracalo. w koncu znalam dobrego dermatologa, bralam antybiotyk, ktory wyleczyl, a nie zaleczyl, jak wczesniej. co prawda bralam go kilka miesiecy ale on jest delikaty i nie mialam zadnych skutkow ubocznych. lekarza znalazlam sobie na www.znanylekarz.pl sa tam opinie i namiary na lekarzy w calej Polsce

dzięki dziewczyny :) mam na całej twarzy... wszystkie zmiany są bardzo zaczerwienione,krosty ropne zdarzaja sie rzadko ale małe wypryski są wszedzie...