Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pardubicka65

Termoterapia ziołowa

Polecane posty

Gość pardubicka65

Moxoterapia... co to w ogóle jest? Pierwszy raz słyszę o takim dziale medycyny... na innym forum znalazłam, jak ktoś polecał Centrum Chanta'l w Warszawie, gdzie można sobie fundnąć taki zabieg, więc weszłam na stronę, żeby poczytać, co to i jestem w szoku! Ze strony Chantal,wynika, że szczególne wskazania do zabiegów moxy: + bóle (kości, stawów, mięśni), + uczucie chłodu w ciele, ciągłe marznięcie, + gościec stawowy przewlekły i podostry, + choroby przewodu pokarmowego, + ostre i przewlekle biegunki, + bóle brzucha o różnej etiologii (poza ostrymi), + zaburzenia miesiączkowe, bezpłodność, + wychudzenie, osłabienie, wyczerpanie, + wyniszczenie organizmu w wyniku przewlekłych chorób, + SM (sclerosis multiplex) wspomagająco, + nerwice, neuralgie i wyczerpanie nerwowe, + choroby górnych dróg oddechowych, astma, + kosmetyczne spłycanie zmarszczek Same pozytywy! a tylko jeden rodzaj zabiegu... i do tego za nieduże pieniądze. Czemu wczesniej czegoś takiego nie wynaleźli? a raczej nie sprowadzili do PL, bo w Chinach to pewnie od wieków funkcjonuje... Co myslicie? Decydować się?

Gość jak przed wyborami
mądra nazwa dużo obietnic żadnych konkretów kto nie ryzykuje to w kozie nie siedzi