Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko tylko

Czy przytulenie kolegi to już zdrada?

Polecane posty

a to Ty pisałaś na jednym z tematów, ale już słabo go pamiętam o co w nim chodziło, bo właśnie ja chyba jestem wzrokowcem i wolę je widzieć niż słyszeć

"W internecie każdy może być tym, kim chce "- schizofreniczne myślenie:O taki wirtualny świat, a rzeczywistość jest ważniejsza.

Gość tylko tylko
od seksu mam ojca :-) dobre, dobre :-)

Gość tylko tylko
staram sie :)

Gość ile jeszcze takich
nie mam schizofrenii ;) Choć daleko posunięta nerwicę pewnie tak, z powodów różnych- zawodowo- osobistych. Chodziło mi w tym zdaniu raczej o to, odpowiadając na Twe - czy Twego podszywa argumenty, że każda może być jakimś grubym bogatym babskiem ;) - iż każdy w internecie może się podawać za boską Angelinę Jolie czy Marlona Brando ;) A naprawdę nikt tego nie zweryfikuje, o ile się nie rozsyła fotek nieznajomym ludziom ;) Zresztą, czy to ma znaczenie, jak się wygląda w chwili obecnej ? Dla rozwoju topicu raczej nie ;)

Gość fdhsjhfgsjgfj
więcej szczegółów to ci powiem czy zdrada

Gość tylko tylko
to wszystkie szczegóły jakie są: kolega jest miły, ma kogos, ja mam kogoś, to taki kolega na papieroska, ale jak coś go proszę to zawsze pomoże, jakies róznice zdań, nastepnego dnia papierosek, sztama i spontaniczne przytulenie ale nie takie jak w filmach...

Gość lolekkkkk
będzie seks [cool[

Gość ile jeszcze takich
:) ja się nie wczuwam - za stara już na takie intelektualne wygibasy jestem :P Jak się ściemnia, to jeszcze trzeba pamiętać co się ściemniało, a pamięć już nie ta ;p

Gość ile jeszcze takich
nie wiem, ja tez mam towarzystwo mieszane w pracy - też sobie żartujemy, dokuczamy, zaczepiamy i przy okazji jakichś imprez typu urodziny to uściskamy solenizanta :P ale u nas to tak trochę jak w rodzeństwie jest i myślę nad przełożeniem tego na nasze relacje .... -nieee to nie ma nawet zapachu zdrady :)

Gość tylko tylko
tak, ja tez tak sadze :-) to nie jest zdrada i kropka. czemu macie złe humory? tez coś poradzimy :-)

Gość ile jeszcze takich
samotność - pojęcie mówiące chyba samo za się .

Gość ile jeszcze takich
sympatyczny - dla wzrokowców to wiesz, jakie serwisy są ;p Młodyś rocznik, to wiesz :P O ile to rocznik w nicku