Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystany chyba

bylem z dziewczyna na randce i chyba chciala mnie wykorzystac

Polecane posty

Gość wykorzystany chyba

to byla nasza pierwsza randka poszlismy do pizzeri przy wyborze z menu ona powiedziala ze nie ma pieniedzy zdziwilem sie i nie wiem czy ona zapomniala czy nie wziela specjalnie zebym za nia zaplacil ja zachowalem sie jak dzentelmen i zaplacilem za nia ale wiecej sie z nia nie umowie jak ja moge jej zaufac co o tym myslicie?

Gość wykorzystany chyba
no tak ale zczy to znaczy ze mam jej fundowac? nie bede przeciez caly czas placil za jej zamowienia dziewczyny czy wy tez nie bierzecie pieniedzy na randki tylko oczekujecie ze ktos za was bedzie placic?

kto zaprasza ten placi. Taka zasada. Jak ty zapraszasz i chcesz by dziewczyna placila to sorry, ale burak z ciebie:O

Gość wykorzystany chyba
ale jak bede takiej proponowal kolejne spotkania to caly czas mam placic?

a musisz jej caly czas proponowac spotkania na ktorych trzeba placic? Wypada jednak, ze jak facet proponuje te pierwsze spotkania to powinien placic. Normalni mezczyzni o tym wiedza:O

Gość jak nie masz pomysłu na inną
randkę niż najedzenie się, to płać skoro jak mówisz ZAPROSIŁEŚ ją na randkę. Jak ona cię zaprosi, to ona zapłaci. Proste jak drut. A z tego co piszesz to wcale jej nigdzie nie zapraszałeś tylko głodny byłeś i chciałeś coś zjeść. Równie dobrze mogłeś pójść tam sam i zjeść tę pizzę

Gość hhhhhhhhhhhaaaahahhahahahaa
ciołek i sknera! :P

Gość wykorzystany chyba
ale o co wam chodzi zimno jest a w domu akurat nie mialem warunkow to gdzie mialem ja zabrac ja nie wiem ona jeszcze nie jest moja dziewczyna mysle ze nie powinna korzystac tak bezczelnie z moich pienieczy to znaczy oczekiwac ze zaplace ja moge placic za moja zone jak bede mial

Gość wszystkie dzivvki chca
tylko żreć na krzywy ryj Olej suke

to nie zapraszaj nigdzie nikogo co za problem:O Zadna normalna dziewczyna nie bedzie sie spotykac z takim burakiem:O

Gość wykorzystany chyba
ale dlaczego nie mozecie byc niezalezne tylko zdzierac z innych gdzie wasasza godnosc nie macie wstydu

Gość wykorzystany chyba
to jest moja opinia ty widac lubisz nazrec sie na czyjs koszt

Gość dzizuuuuu
tak sie przyjelo, ze facet placi i koniec. tak samo jak sie przyjelo, ze facet sobie moze ruchac do woli, a kobieta ma być powsciagliwa, albo bedzie okrzyknieta dziwka. zycie nie jest sprawiedliwe i nigdzie nie ma nic po równo.

wiesz co, ty po prostu spotykaj się z kolegami i wtedy każdy płaci za własne piwo. A skoro ZAPRASZASZ KOGOŚ NA RANDKĘ to daj coś z siebie. Bo nikt z tobą po raz drugi się nie spotka. A co ty jakiś pięknotek jesteś, że uważasz że samo zjedzenie pizzy w twoim towarzystwie to jakaś nobilitacja dla dziewczyny???

Gość wykorzystany chyba
dobra ide spac dzieki za dyskusje to bylo prowo dobranoc :P

a jak mamy być niezależne, to ty nam do niczego potrzebny nie jesteś :) Chodź sobie na tę pizzę sam a dziewczynami się zajmiesz jak dorośniesz i zmądrzejesz.

a na drugi raz przed wejściem do pizzerii poinformuj, że każdy płaci sam za siebie