Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca....

Czy są osoby które zarabiają 200 tysięcy miesięcznie!!?

Polecane posty

Gość zastanawiająca....

I nie mam tu na myśli aktorów, prawników, lekarzy tylko po prostu ludzi którzy pracują w biurach, agencjach reklamowych itp? Oprócz tego mają dajmy na to samo wykształcenie średnie, a czasami nawet zawodówke czy podstawówke?

Gość warszawski policjanttt
dyrektorzy banków w polsce zarabiaja po 500 tys miesiecznie

Gość zastanawiająca....
Wiem że dobrze zarabia np. doda, krzysztof ibisz, tomasz lis ale nie chodzi mi o takie osoby. Chodzi mi o osoby które nie są publiczne, pomijam też lekarzy z własnymi kapitenami i prawników z wlasnymi kancelariami.

Gość kwartnik
myślę, że informatyk, który pilnuje działania serwera kafeterii i nie tylko tego serwera pobiera spokojnie miesięcznie 10 tys. zł. a do pilnowania serwerów ma kilka , zatem miesicznie może spoko wyciągnąć ponad 35 tys. informatycy pracujący w bankach mają jeszcze lepiej , znam osobiście kilka osób zarabiających miesięcznie ponad 20 - 30 tys. zł. miesięcznie ale ponad 100 tys. miesięcznie to wyciągają tylko prezesi firm budowlanych , szefowie magazynów z medykamentami i aptek , szefowie przychodni , bankowcy w zarządach , ponad 200 tys. miesięcznie to prawdopodobnie Kulczyk zarabia i szef TV TVN , czyli Wagner

Gość zastanawiająca...
A właściciel kanału telewizyjnego, radiowego lub własnej redakcji ile wyciąga miesięcznie?

Gość Palos Park
Znam takie małżeństwo. On zarabia niesamowicie dużo. Mają dwa mieszkania, dwa domy (jeden za 7 mln), 3 samochody i .....mało czasu. Mimo wszystko fajnie moc sobie pozwolic na wszystko.

Gość chyba ci sie zero dodatkowe
dodalo:o tyle zarabia tylko prezes orlenu:o prezesi bankow czy innych wielkich spolek maja ma msc kwoty rzedu 50-100k a lekarze czy prawnicy z wlasnymi gabinetami to ok. 20-30k

Gość Palos Park
Dodam, że są to ludzie wykształceni i doszli do tego co mają (grubo przed 40-tką). Prawdziwi biznesmeni po prostu. Mam tez innego znajomego, który ma tez niesamowity majątek i na nic sobie nie żałuje i jest po zawodówce. Ma łeb do interesów niesamowity. W jego branży nikt go nie przeskoczy.

Gość milyyy
jennifer tyle zarabia. a nie sorry myślałem że chodzi ci o 200zł.

Gość warszawski policjanttt
20-30 to w warszawie zarabiaja kierownicy