Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiaalass

kocham bylego :-(

Polecane posty

Gość nieśmiaalass

napisalam do niego smsa z zapytaniem co u niego oczywiscie odpisal na odczepnego ze nic ciekawego. napisal ze nie ma tak jak ja pakietu na smsy, tylko na rozmowy a mnie to pewnie i tak nie interesuje.. napisalam ze czemu nie ze moze zadzwonic i porozmawiamy chwile, na co on stwierdzil ze jest zajety i moze jednak wieczorem na gg... weszlam na gg (na ktorym i tak nie przesiaduje, ale chcialam z nim pogadac), odezwal sie po 10 minutach, ale tez zaczal mnie olewac, szlag mnie trafia. chce o nim zapomniec a nie moge... :-(

Gość nieśmiaalass
jeszcze niedawno myslalam jest tylu fajnych facetow a ja mysle o kims takim, niestety on jest jedynym i nikt niee zastapi jego miejsca... :-(

Gość nieśmiaalass
napiszecie cos?

Gość nieśmiaalass
olal mnie perfidnie. zadalam mu pytanie na ktore juz nie odpowiedzial. zapytalam co slychac ogolnie w jego miejscowosci bo dawno mnie tam nie bylo a to doslownie wies i czasem duzo sie tam dzieje :-) nie odpisal, zeszlam z gg, teraz weszlam i zero odezwu. :-O

Gość mała miiiiiiiiiiiiiii
napiszemy weź się w garść jeśli go kochasz to się z nim spotkaj bo on nic nie qma powiedz mu jak jest i tyle

dlaczego sie rozstaliście?

Gość nieśmiaalass
on mnie juz nie chce, a jesli by chcial to tylko dlatego zeby mnie przeleciec bo ostatnio cos mu lowy nie ida...

skoro Ciebie nie chce to lepiej zapomnij o nim bo nie będziesz z nim szczęśliwa :)

Gość nieśmiaalass
bylam troche zazdrosna miedzy innymi przez to, ale bardziej przez to ze na studiach poznal pewna laske i ona troche mu namieszala w glowie, zaczeli pisac, smsowac, dlugo rozmawiac, z dnia na dzien przestal sie do mnie odzywac byla cisza przez tydzien. zrobil to specjalnie bo wiedzial ze jestem troche wybuchowa i sama mu napisze ze z nim zrywam, bo tchorz nie mial na tyle odwagi...

Gość Fiollette
Mam podobny problem... Jeśli Ty go kochasz, ale on nie chce z Tobą być to chyba lepiej zapomnieć. Też chcę zapomnieć, ale nie potrafię!!! ;(

daj sobie z nim spokój dziewczyno, naprawdę

Gość nieśmiaalass
24 lata a glupia jak but... musze sie w koncu wziac za siebie bo chyba zachowuje sie jak nastolatka. mam tego wszystkiego dosc, czasem mam ochote zejsc juz z tego swiata bo jak Boga kocham NIC mnie tu juz nie trzyma...

Gość nieśmiaalass
narazie nie potrafie...

nie jest Ciebie wart, co za szuja że poznał sobie dziewczynę na studiach i zaczęli sobie smsować... co to wogóle ma być hmmm??? nie daj mu tej satysfakcji, jemu się to podoba że za nim biegasz, nie wiem jak wygląda ale chyba się uważa za macho, albo wogóle nie jest zainteresowany niczym innym poza zaliczaniem panienek, ślepo sie zakochałaś dziewczyno

Gość Fiollette
Nie ma co rozpaczać. Widocznie faceci których kochamy nie są nas warci. Głowa do góry! :)

idź się gdzieś rozerwij ładnie ubierz, nie warto dla luja mieć myśli samobójczych... wybacz że tak go określam ale to co zrobił no to szkoda że na dowidzenia nie dostał od ciebie w pysk bo mu się należało szanuj siebie bardziej jako kobietę

Gość Fiollette
Zgadzam sie z małą miiii :) Jeśli same nie będziemy się szanować to facet tym bardziej nie uszanuje. A na jednym chłopaku świat się nie kończy. Tak mu dobrze pisać z tamtą studentką? To niech pisze! Tylko co chce przez to udowodnić? Sam wystawia opinię o sobie...

Gość nieśmiaalass
moze to przez to ze mam niska samoocene, jestem niedowartosciowana, czuje sie jak smiec

Jemu się wydaje że wszystko może że nawet jeśli znajdzie sobie panienkę i do Ciebie napisze to Ty polecisz do niego jak na skrzydłach... podetnij mu te skrzydła i przestań sobie nim zawracać głowę, czuję to przez monitor że on nie jest Ciebie wart

a dlaczego się tak czujesz?

Gość nieśmiaalass
podobno sie tylko przyjaznili caly czas mi to pisal po rozstaniu tez. po jakims czasie zadzwonil i sie prawie poryczal mowil cos ze z kumplem mieli mala stluczke jej autem itp.. no i powiedzil w koncu ze sie chyba w niej zakochal, ale to bylo prawie 3 lata temu. to byl moj pierwszy facet. bylismy razem tez 3 lata

Po co się pakować drugi raz w to co już raz nie wypaliło... Czy saper po szcześliwym przejściu przez pole minowe wraca się z powrotem? Raczej nie.. tylko spier8ala przed siebie byle dalej:P

Gość Fiollette
Dziewczyny, idę spać... Jutro coś dopiszę ;) Dobranoc :)

Gość nieśmiaalass
ja tez ide sie kapac i spac. dobranoc i dziekuje za wypowiedzi :-)

słuchaj, nic dziwnego że się tak czujesz skoro coś takiego Cie spotkało, ale to nadal świadczy że on jest emocjonalnie niedojrzały, pozostawi to zadrę na sercu ale czas goji wszelkie rany, łatwiej by Ci było gdyby on zniknął z otoczenia, skasuj jego nr gg, nr tel, dlaczego-bo to toksyczne uczucie zjada Ciebie od środka, czy Ty tego chcesz? Bo to Twój wybór masz możliwość i siłę by się z tego uwolnić. myslisz że to ten jedyny? mylisz się, ten jedyny będzie Cie na rękach nosił a gwarantuję Ci jedno: jeszcze się zakochasz tylko trzeba temu uczuciu pozwolić dojść a to się nie stanie jeśli będziesz wzdychać do byłego