Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrew1987

Męski temat na kobiecym forum:P

Polecane posty

Żal dupę ściska kiedy patrzę na to co wyprawiają polskie władze... Stocznie padły, teraz przyszedł czas na FSO..., w sklepach ceny rosną z dnia na dzień, benzyna niebezpiecznie zbiliża się do 5 zl za U95, czynsze i dzierżawy gruntów też bęą rosły chyba w nieskończonośc... Aha... no i magiczne pomysły z transferem pieniędzy z OFE do ZUS...:D:D:D Żeby na to wszystko zarobić to trzeba chyba kraść tak jak tamci na stołkach...

Gość dziaddek
na kogo glosowales?

Gość orzeszkur
w markecie ukradniesz bułkę to zostaniesz spałowany na dzień dobry a roboty na rzecz gminy i tak musisz wykonać i nie zapomnij o zapłaceniu grzywny , masz szczęście że żyjesz w XXI wieku, jeszcze byś dostał karę chłosty na goły zad przy ludziach na rynku za kradzież bułki albo odcięcie lewej dłoni :)

w ogóle to dlaczego napisałeś że to męski temat , mogłabym swobodnie podyskutować na tematy polityczno ekonomiczne , ale nie bedę tego robić bo autor ma stereotypowe wyobrażenie o kobietach , co z kolei świadczy o tym że ma zawężone horyzonty

i jeżeli to jest rocznik autora to skłonna byłabym go wykorzystać seksualnie o ile jest przystojny

Gość 345tyujkl890
23:33 [zgłoś do usunięcia] germanotta w ogóle to dlaczego napisałeś że to męski temat , mogłabym swobodnie podyskutować na tematy polityczno ekonomiczne , ale nie bedę tego robić bo autor ma stereotypowe wyobrażenie o kobietach , co z kolei świadczy o tym że ma zawężone horyzonty A Ty się ogol,umyj,postaw flaszkę do będziemy z tobą gadać.

Gość Kapita Howardd
23:35 [zgłoś do usunięcia] germanotta i jeżeli to jest rocznik autora to skłonna byłabym go wykorzystać seksualnie o ile jest Uwaga! Andrew1987 w niebezpieczeństwie.

ogarnij się pomarańczowy , co to ma być? nie stać Cięna flaszkę że tu się dopominasz?

345tyujkl890 Właściwie to temat miał dotyczyć FSO, ale trochę się zapędziłem i ogarnąlem całą gospodarkę. I nie mam stereotypowego wyobrażenia o kobietach, bo wszystkie kobiety szanuję:) i uważam że w wielu przypadkach kobiety przewyższają mężczyzn:P Jeżeli cie urazilem sformułowaniem tematu to przepraszam.

Gość 345tyujkl890
Ja chciałem ci tylko pomóc....nie zdajesz sobie sprawy z tego jakiej łaski byś dostąpiła.Heh

Gość orzeszkur
wszyscy to widzą, że majątek Polski i Polaków jest sprzedawany albo oddawany ale kto tu teraz powalczy aby te reformy zatrzymać skoro Jarosław i jego zwolennicy nadal tylko chcą maszerować pod pałacem prezydentckim i nic do przodu , podejście destrukcyjne i zero pomysłów na przyszłość , tylko krzyże i pomniki , medale za bochaterstwo i kwiaty , a co PiS zrobił aby polskiej gospodarki nie rozkradano , nic nie zrobili , walka o stołki i kto jest lepszy albo kogo w łyżce wody utopić tragedia i żenada ale to tylko Polak potrafi honorowo i odwet za odwet a to radio co ma ryja ciągle namawia do odwetu i walki wręcz na pastwiskach pozakładajcie pola minowe a resztę sprzedajcie za bezcen , lasy i góry sprzedajcie, moją kupę na polu też sprzedajcie , co jeszcze chcecie sprzedać abym padł na ryj i z powodu biedy się powiesił , no co ?

Gość 345tyujkl890
Andrew1987 to nie było do Ciebie tylko do gremanotty to ona powinna glaszkę postawić żebyśmy z nią raczyli pogadać:D:D

Gość 345tyujkl890
23:42 [zgłoś do usunięcia] Andrew1987 germanotta Irytują mnie takie Pockemony jak ty O tak!!!!! Dobrze ujęte-Pockemon:D:D

odzew jest, więc widzę że cios był celny , narzekajcie sobie dalej na biedę , niedorajdy , pozdrawiam , dałabym wam chętnie na tą flaszkę żebyście mogli utopić swoje żale , pozdro

Gość AAAAoooooAAAAA
23:20 [zgłoś do usunięcia] germanotta na razie jakos sięwyrabiam grmanotta jak rozumiem nie masz nic do zarzucenia doktrynie makroekonomicznej realizowanej w naszym kraju od 20 lat,wszystko ok twoim zdaniem????:O:O

Gość cvcvcvcvcvc1234565
23:49 [zgłoś do usunięcia] germanotta odzew jest, więc widzę że cios był celny , narzekajcie sobie dalej na biedę , niedorajdy , pozdrawiam , dałabym wam chętnie na tą flaszkę żebyście mogli utopić swoje żale , pozdro No to super....kolejny celny strzał dziś na kaffe...brawo!!!!Wygrywasz życie...tylko się nie spal w tym sukcesie:D:D

Gość orzeszkur
germanotta tylko, że żaden Niemiec albo inny Hiszpan nie ruszy zada za te pieniądze, które Polak zarabia , czujesz różnicę ? Niemiec na bezrobociu otrzymuje 700 Euro a Polak musi tyrać za połowę tej kwoty za czały miesiąc i nie marudzi czujesz bluesa ?

orzeszkur , po twojej wypowiedzi zorientowałam się że ekonomia to dla Ciebie prawie jak fizyka nuklearna , bez urazy , ale chyba nie znajdziemy wspólnego poziomu , dyskusja jest bezcelowa

Gość szszszok
Popieram! Pewnie niedługo zacznie grzmieć, bo dla niektórych, tak dalej się nie da. Jednym spada z nieba inni szukają na śmietnikach. Jedni bez namysłu szastają a drudzy za nich spłacają.

germanotta Bardzo fajnie jest wejsc niezobowiazujaco i anonimowo na forum i wszystkim dookola wrzucac... Gratuluje... tylko ze na codzien w tramwaju czy w autobusie chowasz sie za kasownikiem bo sie ludzi boisz a tu prosze jaka buzka niewyparzona...

Gość orzeszkur
germanotta za głupia jesteś na mój poziom i nic nie prezentujesz , zerem jesteś totalnym bez odbioru

nie chowam sięza kasownikiem bo nie używam miejskiej komunikacji, nikomu nie dowalam tylko po ocenie wypowiedzi bardzo szybko wiem z kim mam do czynienia, wiem że takie osobniki są niereformowalne i dyskusja z nimi jest bezcelowa

żaden z was narzekających nie przyzna się jaką szkołę skończył i czym się zajmuje

Gość orzeszkur
nie wszystko musisz rozumieć i biorę poprawkę :)

germanotta żaden z was narzekających nie przyzna się jaką szkołę skończył i czym się zajmuje To ja moze zaczne... Pracuje w handlu (za najniższa krajowa + prowizja) i koncze w tym roku studia mgr z ekonomii. To moze teraz ty

Gość bumcyktrala
sila robocza jakw chinach a gospodarka lezy tak to jest jak sie zle rozdaje karty