Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrew1987

Męski temat na kobiecym forum:P

Polecane posty

Gość rrrdonny
00:09 [zgłoś do usunięcia] germanotta wszyscy tu wiedzą jaki mam zawód , jestem dentystą Wszyscy?Tzn kto?Masz paranoję?

Gość ytytytytytytyt
germanotta robisz może w stomatologii estetycznej???:classic_cool:

Gość dentysta s|M
Jako dentysta spełniasz się w swych fantazjach zadawania bólu????:classic_cool::classic_cool:

No to nie masz powodow do narzekania bo wyciagasz niezla kase z NFZ i z prywatnego gabinetu:D:D:D:D Proste...:D

raczej miec znajomosci i rodzine lekarzy... znam ludzi ktorzy studia medyczne z dobrymi wynikami konczyli i sie przebic przez lekarska mafie nie moga:D:D:D

a patafiany co pojecia nie maja o leczeniu, niejednokrotnie siedza w przychodniach i truja ludzi:x

to typowe myślenie dla ludzi twojego pokroju , w głowie ci się nie mieści że można czegoś dokonać bez znajomości

Gość bumcyktrala
oj mozna mozna szkoda ze wiekszosci tylko kasa w glowie mam nadzieje ze myslisz inaczej

ty ciągle o tym wujku , masz jakąś obsesję , jak będziesz tak myślał to nigdy niczego nie osiągniesz

nie mam obsesji.. po prostu widze co sie dzieje dookola mnie:P i kto z jakimi znajomosciami jakie stanowiska zajmuje... Koncze ta dyskusje, bo widze ze niektorzy uwazaja sie za wspaniałych, nieomylnych, inteligentnych i cudownych... ... Doda tez sie za taka uwaza... a jak jest naprawde wszyscy wiedzą... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX