Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjfhfhhfhhhhh

zginął ktoś z waszych bliskich w wypadku samochodowym?

Polecane posty

Gość gość
Pracuje w największej w Polsce kancelarii prawnej. Zajmuje się pomocą rodzinie w uzyskaniu odszkodowania, zadośćuczynienia za stratę bliskiej osoby. Zapewniam: Pomoc prawną: -rekompensatę finansową za doznanie obrażeń w wypadkach (komunikacyjnych, w pracy, w rolnictwie) -rekompensatę finansową za stratę bliskiej osoby -rekompensatę finansową za błędy medyczne -dopłatę do naprawy uszkodzonego pojazdu -uprawnienia osób poszkodowanych -zagadnienia postępowań przed sądowych -zagadnienia dotyczące wypadków drogowych i kolizji -weryfikacja spraw już prowadzonych -ocena faktycznych rozmiarów zdarzenia i wielkości należnego odszkodowania Zapraszam do kontaktu postaramy się pomóc. Sebastian.Chyrzynski@votum-sa.pl chyrzynski-odszkodowania.prv.pl

Gość gość
k***a taki obrzydliwy spam w takim temacie. rzygam polaczkami. j****a slowianska holota

Gość Sylwi Sztybor
Uczestniczyłeś w WYPADKU lub KOLIZJI a może znasz kogoś ?! Należy Ci się odszkodowanie z polisy OC sprawcy. Należy Ci się DARMOWE auta zastępcze. Chętnie zajmę się kompleksowo Twoją sprawą. Zadzwoń lub napisz. Sylwia Sztybor tel:881 231 990 s.sztybor@euco.pl

Gość gość
Wypierdalaj szmato

Gość Sylwi Sztybor
Uczestniczyłeś w WYPADKU lub KOLIZJI a może znasz kogoś ?! Cofamy sie nawet 20 tat do tylu Jesteśmy największą firmą w Polsce Należy Ci się odszkodowanie z polisy OC sprawcy. Należy Ci się DARMOWE auta zastępcze. Chętnie zajmę się kompleksowo Twoją sprawą. Zadzwoń lub napisz. Sylwia Sztybor tel:881 231 990 s.sztybor@euco.pl

Gość gość
Pomoc w uzyskaniu odszkodowania za wypadek Straciłeś bliską osobę w wypadku komunikacyjnym? (nawet 20 lat temu). Pomagamy uczestnikom wypadków komunikacyjnych – kierowcom, pasażerom, pieszym, osobom poszkodowanym w wypadkach w gospodarstwie rolnym, przy pracy oraz innych, osobom, które utraciły w wypadkach najbliższych członków rodziny, pomagamy bez względu na to, czy wypadek miał miejsce w Polsce czy za granicą. Bezpłatne prowadzenie sprawy. https://www.facebook.com/terazodszkodowanie

Gość gość
Moi sąsiedzi małżeństwo zginęli w wypadku kilka dni temu, osierocili trójkę malutkich dzieci

Gość mneu92
Szanowni Państwo, Wszystkie osoby, które w ciągu ostatnich dwóch lat uczestniczyły, były świadkami wypadku, lub doświadczyły utraty bliskiej osoby w wypadku, szczególnie jeśli dokuczają: kłopoty ze snem, nawracające wspomnienia, nadmierne podenerwowanie lub kłopoty z koncentracją uwagi czy poczucie winy, zachęcamy do kontaktu (tel 509127858; e mail terapia@psych.uw.edu.pl) . Zapewniamy możliwość specjalistycznej diagnozy psychologicznych problemów potraumatycznych. W razie stwierdzenia zespołu stresu pourazowego oferujemy możliwość terapii prowadzonej przez najlepszych specjalistów w tej dziedzinie. Program „Trakt" jest finansowany ze środków na badania naukowe, jest więc bezpłatny dla pacjentów (do momentu wyczerpania środków). Prowadzi go Uniwersytet Warszawski. Ostatnie lata specjalistycznej pomocy psychologicznej dla uczestników wypadków komunikacyjnych pozwoliły nam na skuteczną pomoc kilkuset osobom cierpiącym na zespół tzw. stresu pourazowego. Szczegóły programu na www.wypadki-drogowe.pl. Z wyrazami szacunku, Zespół programu „Trakt 3" www.wypadki-drogowe.pl tel 509127858

Szanowni Państwo, Wszystkie osoby, które w ciągu ostatnich dwóch lat uczestniczyły, były świadkami wypadku, lub doświadczyły utraty bliskiej osoby w wypadku, szczególnie jeśli dokuczają: kłopoty ze snem, nawracające wspomnienia, nadmierne podenerwowanie lub kłopoty z koncentracją uwagi czy poczucie winy, zachęcamy do kontaktu (tel 509127858; e mail terapia@psych.uw.edu.pl) . Zapewniamy możliwość specjalistycznej diagnozy psychologicznych problemów potraumatycznych. W razie stwierdzenia zespołu stresu pourazowego oferujemy możliwość terapii prowadzonej przez najlepszych specjalistów w tej dziedzinie. Program „Trakt" jest finansowany ze środków na badania naukowe, jest więc bezpłatny dla pacjentów (do momentu wyczerpania środków). Prowadzi go Uniwersytet Warszawski. Ostatnie lata specjalistycznej pomocy psychologicznej dla uczestników wypadków komunikacyjnych pozwoliły nam na skuteczną pomoc kilkuset osobom cierpiącym na zespół tzw. stresu pourazowego. Szczegóły programu na www.wypadki-drogowe.pl. Z wyrazami szacunku, Zespół programu „Trakt 3" www.wypadki-drogowe.pl tel 509127858

Gość xaraaaa
Wiem, że przy odszkodowaniach i zadośćuczynieniach to dobre wyniki ma Władysław Pociej. Pomagał mojej siostrze nie tak dawno w związku z przykrą sytuacją jaka spotkała ją w szpitalu. Duży błąd w sztuce lekarza i siostra musiała ponad dwa miesiące dłużej spędzić na leczeniu. Oczywiście próbowano umywać ręce, przerzucać odpowiedzialność i na pewno gdyby siostra była sama w tej walce to przegrałaby z kretesem. Ale jednak jeśli ma się po swojej stronie dobrego adwokata to można skuteczne o swoje prawa walczyć i koniec końców dostała dość dobre pieniądze.

Gość MilenaPyrkos
Mój szwagier zginał w wypadku...moja siostra wpadła w taką depresję że nawet próbowała ze sobą skończyć!Byliśmy wszyscy załamani...nie wiedzieliśmy co zrobić...w końcu zaczełam czytać w internecie że warto w takiej sytuacji udać się na terapię do psychologa.Namówiłam siostrę na spotkania z panią Jolantą Szczepaniak!Na prawdę super pani psycholog!Bardzo pomogła mojej siostrze.

Gość malinwa64
Odszkodowanie za wypadki śmiertelne nie są łatwe do uzyskania, zresztą jak w przypadku każdego zadośćuczynienia. Wiem, że firma Auxilia https://auxilia.pl/wypadki-smiertelne/ zajmuje się takimi sprawami, mozna się do nich zgłosić na pewno będa w stanie pomóc wysoką kwotę odszkodowania. Mają na swoim koncie dużo sukcesów.

Gość gość
Niewątpliwi warto skorzystać z pomocy profesjonalnej firmy. Trudno samemu prowadzić taką sprawę, bo ciągle wraca się do tamtych chwil... Dla mnie na pewno ok. jest EuCO, która zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań z tytułu wypadków. Można spróbować się z nimi skontaktować w takiej sytuacji.

Gość gość
Witam wszystkich, strata bliskiej osoby jest traumatycznym przeżyciem i czasem bardzo ciężko wrócić do normalnego życia. Wiem że zadośćuczynienie w formie pieniędzy nie wróci nam bliskich ale czasem może nam pomóc. Współpracuję z największą kancelaria odszkodowawczą w Polsce, pomagamy uzyskać zadośćuczynienie bliskim osobą które poniosły śmierć w wypadku samochodowym. Osoby uprawnione do zadośćuczynienia: matka, ojciec, brat, siostra, babcia, dziadek, wnuk, wnuczka, dzieci, konkubent/konkubina. Polskie prawo pozwala nam się cofnąć o 20 lat, więc jeżeli w ciągu 20 lat ( od 20.04.1998 do dziś ) straciliście w wypadku bliską osobę pomogę uzyskać zadośćuczynienie. Bez opłat wstępnych, rozliczenie następuję po zakończeniu sprawy. Zapraszam do kontaktu: p.poplawski@euco.pl

Gość gość
moje dwie córeczki mąż i rodzice jechali busem. Oczywiście pijany mężczyzna który w nich trafił żyje.