Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znuuuudzona

art 33 KODEKS PRACY

Polecane posty

Gość gbdbb
" Bo jest tak, że trzecia z kolei umowa na czas określony jest umową na czas nieokreślony, a nie każdy pracownik o tym wie." nie znasz NOWEGO kodeksu pracy ... jest ustawa antykryzysowa i można miec więcej umów na czas określony , ten stan obowiązuje do sierpnia 2011 nie wprowadzaj więc w bład

Gość znuuuudzona
PRAWIE CENTRALNA POLSKA

Gość unn
tylko pamiętaj,że musisz to L-4 dostarczyć do pracy albo wysłać listem poleconym przed terminem zakończenia wypowiedzenia

Gość pstrokata
Nie musiałby podawać powodu, gdyby "odpracowała co swoje", czyli jeszcze rok. Jeśli wypowiedzenie jest przed czasem, to musi podać powód.

Gość gbdbb
"Sumując, stwierdzimy, że począwszy od 22 sierpnia 2009 r. (data wejścia w życie Ustawy) do 31 grudnia 2011 r. (końcowa data obowiązywania Ustawy), pracodawca może zawrzeć z nowym pracownikiem umowę o pracę na czas określony na okres nie dłuższy niż 24 miesiące, szczególnie może zawrzeć w tym czasie jedną umowę obejmującą 24-miesięczny okres zatrudnienia lub też kilka umów na czas określony, których łączny okres trwania nie będzie przekraczał 24 miesięcy" http://mojafirma.infor.pl/temat-dnia/117175/Umowy-na-czas-okreslony-a-ustawa-antykryzysowa.html

Gość unn
odezwij sie do mnie na maila olo23@buziaczek.pl

Gość gbdbb
napisałem że do sierpnia 2011 ale obowiązuje do grudnia 2011- mała korekta " Jeśli wypowiedzenie jest przed czasem, to musi podać powód." odsyłam do kodeksu - nie musi

Gość unn
ja Łódź:)

Gość znuuuudzona
unn napisałam już :)

Gość znuuuudzona
ja do Łodzi mam kawałek

Gość znuuuudzona
muszę uciekać z psem bo mi zaraz na dywan narobi zajrzę tu pózniej dzięki jeszcze raz i miłego dnia :):)