Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość //czekoladka//

Znacie jakies skuteczne produkty do wybielania zebow??

Polecane posty

Gość //czekoladka//

Jak w temacie:) Myje zeby 2 razy dziennie ale pije duzo kaw i to od dawna. Wiec mam u nasady zebow ciemniejszy nalot:O Chcialabym sie tego pozbyc... Myslicie ze paski wybielajace dzialaja?;) Stosowaliscie cos?

Gość Stommatolog
chcesz mieć zęby jak kryształy pij codziennie soczek z pały

Gość dgfsdgdsfsdafas
Szczotkuj zęby sodą oczyszczoną skroploną sokiem z cytryny i przestań pić kawę a będziesz mieć zęby jak murzyńscy aktorzy :P

Gość w aptece kup
biała perle, skutecznosc 100 procent

Gość //czekoladka//
dzieki :) ta biala perle napewno kupie:)

Gość w aptece kup
ona kosztuje okolo 60zl ale sa 2 tubki zelu z tym ze jedna spokojnie starcza a druga mozesz uzyc nastepnym razem. uwierz mi ze stosowalam dzien w dzien ten zel i efekt oszalamiajacy po miesiacu mialam zabki biale jak murzyn:D

Gość myję po każdym posiłku
dokładnie i prawidłowo - więcej nie potrzeba. Kawy też dużo piję, w dodatku palę - ale porządne mysie wystarcza. Teraz w pastach są składniki wybielające.

Gość Śiczna Gaduła
HEJ! NA TEMAT WYBIELANIA ZEBOW MOGE CI POMOC BO WIEM O TYM WIECEJ NIZ WY. WIEC TAK: PASY MOZESZ SOBIE WSADZIC GDZIES BO NAPEWNO ZEBOW CI NIE WYBIELA. TO RAZ. PASKI WYBIELAJACE SA NA ZEBY TAKIE KTORE SA PROSCIUTKIE W INNYM WYPADKU JEDEN BEDZIE BIELSZY DRUGI CIEMNIEJSZY. TO DWA. KOSZTOWNYM ALE NAJLEPSZYM SPOSOBEM JEST WYBIELIC ZEBY U DENTYSTY. JA ZA ZESTAW ŻELI Z GUMOWYM ODCISKIEM SWOICH ZEBOW DO KTOREGO ŻEL SIE NAKLADA ZAPALCILAM 800 ZL . ALE? TEN SPOSB SIE WYDAJE DROGI ALE LEPIEJ SIE PYLI BO JA PIJE KAWE PALE FAJKI, MIALAM TAKIE ZEBY ZE AZ WSTYD, ZAMIAST TYCH SPECYFIKOW DOMOWYCH WYBRALAM DENTYSTE. ODLOZYLAM PO TROCHU I SE ROBIE TAK. W DOMKU DALJESZ ŻEL DO GUMOWEJ SZCZEKI I NAJPIER NA NOC POZNIEJ NA KILKA GODZIN Z INNYM DNIEM. ZEBY MAM BIALUTKIE I DO TEJ PORY MAM JESZCZE ZELE - JAK SIE TROCHE ZÓŁTE ROBIA TO SOBIE WALE ŻELIK NA 3 GODZ I MAM Z GŁOWY NA KILKA MIESIECY- LEPIEJ ZAPALCIC RAZ WIWECEJ I MIEC EFEKTY NIZ KUPOWAC JAKIES GÓWNO CO NIC NIE DAJE. A POMYSL SOBIE ZE TAKI ŻEL MA 20% MOCY. I DOPIERO ZEBY SIE WYBIELAJA. NIE OKŁAMUJMY SIE MY KAWOSZE I PALACZE MAMY NIEMAŁY PROBLEM Z TYM.NIE DZIEKUJ ZA POMOC . TO BYŁAM JA:)

Gość ofdestruction
ja te paski stosowalam, pomogly.

Gość ofdestruction
tylko ze minelo pol roku i bede musiala kupic chyba drugi raz