Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna20

dziewice a doswiadczne

Polecane posty

Gość anna20

lubicie doswiadczone kobiety czy dziewice? czy w ogole ma to dla was znaczenie? uwazacie ze dziwne ze 20 letnia dziewczyna jest dziewica ? czemu faceci boja sie wiazac z pozadnymi dziewczynami?

Gość To pojebane topike
Znaczy szukasz naiwnego, który cię rozdziewiczy, czy jesteś dziewicą, bo jesteś tak brzydka, że nikt cię ruchać nie chce i też szukasz ?

Gość anna20
nie jestem brzydka mam adoratorów którzy chca własnie mnie tylko ruchac jak to okresliłes. nie mam z tym problemu ze jestesm jeszcze dziewica ani nikogo nie szukam do rozdziewiczenia po prostu pytam

Gość anna20
to co według was 20 letnia dziewica musi byc brzydka??????? wtf czy laska dobrze wygladajaca nie moze sie szanowac

Gość mistrzyni świata w pasztetowej
ja mam 21 lat i jestem dziewicą. ale ja jestem przeciętna z mordy, więc nic dziwnego :classic_cool:

Gość To pojebane topike
Może ale wtedy zostanie starą panną albo po ślubie, trzymając dziewictwo dla tego jedynego okaże się, że nie pasują do siebie i będzie innego kutasa do czyszczenia szpary szukała. Howgh !

Gość anna20
pytaja z ciekawości.:D chca znać poglady innych na ten temat skonfrontowac je ze swoimi

Gość dziaddek
nie przeszkadza mi to przeciez nie tylko o roochanie chodzi

Gość anna20
no własnie facetom chyba tylko o ruchanie chodzi .

Gość anna20
czyli dla was nie ma to zadnej wartosci ile laska miała partnerów przed wami?

Gość jkdka
no jak ja dymalo pol dzielnicy to bym sobie odpuscil chyba ze na raz

Gość siostra miłosierdzia kbnp
dziewczyno pozbyj sie tego dziewictwa. w niczym ci nie pomoże znaleźć księcia z bajki a potem tylko zaszkodzi , jak juz ie zaszkodziło. zablokowałaś sie na facetów. daj spokój co teraz dziewictwo znaczy. jak fajna laska , normalna to normalne ze kogoś tam miała, nikt normalny przez to cie nie skreśli

Gość anna20
przeszkadza? ja po prostu nie robiłam tego bo nie znalazłam odpowiedniej osoby. mam sie dymac z pierwszym lepszym facetem co mi to proponuje. a w zwiazku jak facet po miesiacu chce sie ze mna pieprzyc i nie rozumie odmowy to chyba nie jest warty tego zeby z nim to robic.

Gość anna20
do staszka od monopolowego nie wolałbys zeby twoja laska przed toba nie miała zadnego innego faceta ?

Gość roboholik
szacunek dla Ciebie, Anno ten skarb zachowaj dla swego meża, a nie dawaj pierwszemu lepszemu który następnego dnia będzie udawał że Cię nie zna

oj ania, a jak bym poznał 25 latkę, która miała partnera, ale rozstała się z nim, to miałbym ją skreślać? widać jeszcze żyjesz tymi bajkami z dzieciństwa, oczywiście nie mówię żebyś to robiła z pierwszym lepszym, ale też nie zakładaj że będziesz całe życie z pierwszym chłopakiem, ale to jest Twoje ciało, Ty decydujesz

Gość anna20
no ale ja pytałam czy bys nie wolał a nie czy skreslałbys panienki które to juz robiły

Gość Podświadomość Levviatana
11:25 [zgłoś do usunięcia] roboholik szacunek dla Ciebie, Anno ten skarb zachowaj dla swego meża, Buahahahahahahahahaha

powiem tak- nie przeszkadzałoby mi gdyby była dziewicą, ale mając do wyboru dziewice i nie dziewice, to na pewno nie sugerowałbym się bloną między nogami, między wyborem kandydatki na dziewczynę

a ja wlasnie czekalam bardzo dluuugo na ksiecia z bajki i sie doczekalam. wiec warto🖐️ fajnie miec swiadomosc, ze to co najcenniejsze oddalas temu jedynemu

Gość anna20
niee sugerowanie błona miedzy nogami tylko tym jak laska sie w zyciu prowadziła

Gość jhuhjiuj
księcia chyba z drewna uważaj jak będziesz mu dawła to będziesz drzazgi wyciągała

Gość kilimandzaro9
pozadni faceci to cenia:)

Gość mam linuxa ale
ja lubię doświadczone dziewice :classic_cool: