Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaaa18

Mój chłopak i pretensje moich rodziców :((( POMOCY!!!!!!!!

Polecane posty

Gość justynaaa18

Mam 17, prawie 18 lat, od ponad pół roku jestem z chłopakiem, który jest starszy ode mnie o 6 lat. Nigdy nie dochodziło między nami do żadnych kłotni, ani nawet do wymiany zdań... Problem zaczął się od niedawna. Moi rodzice zaczęli się do nas wtrącać, ciągle coś im nie pasuje... Może czasami mają rację, nie mówie że nie, ale od tamtego czasu poprostu zaczęło się wszystko psuć... Jacka też już to wszystko denerwuje i ciągle robi mi wyrzuty, że jestem podporządkowana rodzicom, że on ma ich dosyć itd. Tak naprawde ja też już mam tego wszystkiego dosyć i nie wiem już co mam robić :( Boję się tego, że przez moich rodziców ten związek się poprstu rozpadnie. Doradźcie co mam zrobić...

Gość justynaaa18
zapomniałam dodać że mój chłopak jest przebraną kobietą

Gość justynaaa18
nie podszywaj sie... no widze ze tu raczej nikt mi nie pomoże.

Gość napisałaś, ze nie dochodziło
miedzy wami do wymiany zdan, to jak wy sie porozumiewaliscie?:D

Tak szczerze, to zastanow sie, czy ten Twoj chlopak , to Twoj przyszly maz? Czy ten zwiazek do czegos dazy? Pomysl o sobie i czy nie zawalisz sobie swojej przyszlosci? (szkola) Pojdziesz na studia, poznasz nowych ludzi, ZMIENISZ SIE. Jedno moge Ci doradzic. Nie angazuj sie tak zabardzo. Nie strac rodzicow przez faceta. Nie zawal szkoly, a tym samym wlasnego zycia. .

Gość justynaaa18
na migi... poprostu "do wymiany zdań" czyli do sprzeczki

Ja Ci powiem jak to jest, bo mam kilka lat wiecej doswiadczenia;) Jak facet ma pretensje o rodzicow, to to nie jest dobry materiaj na faceta. .

Gość justynaaa18
Nie chce stracić ani rodziców ani chłopaka. A jeśli chodzi o nasz związek, to nie jest tak że nie myślę o przyszłości. Jestem z Jackiem, bo wiem że on szuka stałego związku. A ja nie chce się bawić w "miłość na 2 miesiące", dlatego też bardzo się angażuje zarówno ja jak i on.

Gość justynaaa18
Dodatkowo Jacek powiedział mi ostatnio że jest satanistą i dlatego nie weźmie ślubu kościelnego, jak idziemy do kościoła chowa się w konfesjonale gdy ksiądz święci wodą, tragedia!

Gość justynaaa18
podszyw...

Gość a ty podszywie nie
podszywaj się pod podszywa! :)