Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrriqa

Teksty mojego faceta rzucane do koleżanek.

Polecane posty

Gość marrriqa

Nie wiem co mam o tym myśleć, ale denerwuje mnie ostatnimi czasy zachowanie mojego faceta. Drugi raz z rzędu rzucał dwuznaczne teksty do jednej z moich koleżanek, z drugą żartował o trójkącie. Potrafi rzucić mi tekst, że umówił się z M. na gorący tekst. Moja przyjaciółka powiedziała mi, że gdy byłam po drinka na imprezie kilka dni temu żartował sobie z nią i z ową M. na ten temat, przyjaciółka nie skomentowała tego, a M. oczywiście się do niego łasiła. Dobija mnie fakt, że owa M. jest osobą, która lubi odbijać, flirtować i uwodzić, zaczyna próbować tego z moim facetem. Kiedy powiedziałam mu, że okazuje mi brak szacunku, zastopował, ale i tak czuję się źle. Co powinnam zrobić? Rzucić w cholerę czy zaakceptować poczucie humoru człowieka, na którym mi bądź co bądź cholernie zależy...?

Gość marrriqa
* kiedy z nim o tym rozmawiałam powiedział, że to tylko żarty i mu na mnie zależy oraz mnie szanuje. Dla mnie mimo wszystko g.wno prawda...

Gość marrriqa
ciągle zapominam czegoś dopisać ;P Po mojej rozmowie z chłopakiem M. znów próbowała się do niego łasić, lecz ten już ignorował jej 'zaczepki'.

Gość ram ii
nic z tego nie rozumiem. Napisz to jeszcze raz po polsku. Ile masz lat, 16?

Gość marrriqa
22 i nie wiem co tu jest niezrozumiałego, której części nie pojmujesz. Ile masz lat, 15?

"jeżeli jakaś kobieta jest w stanie odbic Ci faceta, to olej tego faceta" nie pamiętam kto to powiedział w oryginale. ale jak on chce do niej poleciec to co byś nie zrobiła to i tak poleci, a ona skoro lubi flirtowac to za jakiś czas znajdzie sobie nowego...

jeśli coś kochasz puść to wolno jeśli wróci jest twoje jeśli nie to znaczy że nigdy Twój nie był