Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urshula

Jaka dieta na Was działa?

Polecane posty

Gość Urshula

Hejka! Słuchajcie, nie wiem co robić, bo na mnie nic nie działa, nawet jak nie jem to waga stoi w miejscu!!! Na jakiej diecie udało Wam się schudnąć?!?!

Gość policyjny donosiciel
trzeba jeść:D

no widzisz a ja ile bym nie jadła i czego bym nie jadła to też waga stoi przeklęta... tyle, że ja bym chciała przytyć...

Gość skonczcie bredzic ze ktos
myslicie ze wystarczy nie jesc i tyle liczy sie przede wszystkim jakosc, czestotliwosc posilkow i ruch. nalepsza na swiecie jest dieta JP- jesc polowe. i to nie ironia, tylko prawda! jedzenia jest na tyle, ze metabolizm nie wyhamowuje, poza tym sa to male posilki a czeste (jemy pol sniadania, pol drugiego sniadania, pol obiadu itp, a nie, ze z kilku posilkow rezygnujemy! wiec raczej sie podkreca. Mamy wszystkie potrzebne skladniki odzywcze (diety monoskladnikowe - bialkowa, warzywna, owocowa, na dluzsza mete sa wyniszczajace) wiec nie ma problemow z cera, wlosami, zdrowiem. I mamy sile sie ruszac!

Gość ja ostatnio mniej jem
fast foodów w ogóle, mniej tlustych rzeczy, mniej slodyczy i po ciuchach widze, że schudła lecz na wadze tego nie widać...

Gość minnie_novika
znam takie przypadki...moja koleżanka też tak miała chciała schudnąć strasznie się starała i nic:/ namówiłam ja żeby przeszła ze mną na dietę cambridge bo wyczytałam że działa nawet na takie ciężkie przypadki jak my...trzymałyśmy się dokładnie tego programu i już po 2 tyg było widać efekty:) więc się nie załamuj tylko próbuj dalej prędzej czy później dobierzesz sobie odpowiednią dietkę:)

Gość Natalka z Northampton
Lizanie k00tasów i spijanie sperm00szki!

Gość PAnnaDespero
Na Mnie Tez Nic Nie Dziala HELP!

Gość Jasmin765
Zastanawiam się od czego to zależy tzn jak to jest że jedni chudną bez problemu a inni próbuję wszystkiego i nic?

Gość tydzien czasu pogłodujesz
to schudniesz

Gość minnie_novika
to sprawa indywidualna, najlepiej poradzić się lekarza w tej sprawie. ja tez nie należę do osób które chudną ot tak, ale miałam tak dobrze dobrana dietę, wsparcie koleżanki, rodziny i konsultantki że dałam radę:)