Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MmPPmmPP

Auto dla kobiety- co myślicie?

Polecane posty

Gość fanka MJ
tygrysik bardzo ładny ,dla drapieżnej laski,ale cena wg mnie zawyżona

Gość MmPPmmPP
no cena wysoka.. Ale autko fajne? Zastanawiam sie za ile kupilabym np. w Niemczech;) Jakieś inne propozycje?:)

nawet fajny,ale zbyt dużo do tego auta nie zmieścisz, chyba, że myślisz tylko o jeżdzeniu do pracy i spowrotem

Gość MmPPmmPP
tak to ma być tylko i wyłącznie miejskie autko;)

Na miejskie auto polecam cos dużego. W korkach bedzie wygodniej :)

Moim zdaniem dużo lepsze jest np. Audi A6 lub A4 , z pewnością bardziej pojemne nawet jak jezdzisz tylko do pracy to czasem trzeba cos większego przewieźć, pojedziesz na wakacje, tez troche rzeczy trzeba wziąć. Tylko cena dużo wyższa, więc nie wiem, czy cie stać.

Gość ghjghm
za te pieniadze??? nigdy mialam kabrio z elektrycznym dachem, o ile nie jest to np. bmw lub mercedes to nie polecam innej marki! w tigrach dach tłucze i stuka, przecieka, sa wycieki plynow z silniczka od dachu, bo jest takowy oddzielny mały ty chcesz chyba kupic auto by sie pokazac a nie by jezdzic, to jest jakis muł one maja chyba 70KM nie wiecej, odradzam! chcesz auto w kabrio kup SLK, tylko watpie czy poradzisz sobie z tylnym napedem

Gość ghjghm
jestem kobieta wiec doradzam jak kobieta kobiecie teraz kupilam coopera s i jestem zadowolona, z kabrioletami dalam sobie spokoj bo nie stac mnie na porzadne kabrio a zabawy z tym jest co niemiara :/

Tak serio to dla kobiety polecam audi A3. Bardzo fajne autko

zgadzam się z powyższą wypowiedzią, bo dach odkryjesz kilka razy w roku. Nie mieszkamy w słonecznej kaliforni, zeby się u nas cabrio sprawdzały.

Gość ghjghm
i nie kupuj auta z komisu, błagam :) sama szukaj nie idz na latwizne, przegladaj ogloszenia, nie bierz pierwszego lepszego, w komisach zazwyczaj stoja auta powypadkowe albo nie warte ceny za ktore sa wystawione

Vamos A3 też jest super, ale niestety częściej kobiety patrzą na kształt i kolor, niż na to, co ma pod maską....:-o

na moim osiedlu jest 5 Audi A3 i tylko jedno z nich nalezy do mężczyzny

Gość ghjghm
honey- o przepraszam bardzo ja przy zakupie patrzylam na moc i przebieg, akurat kolor w ogole nie gral znaczenia, wyglad tez w zasadzie nie,jedynie wnetrze aby nie rypiało, skrzypiało itd. bo jak nim jade to go nie ogladam od zewnatrz :) no i napęd, nastepny kupie na tylny naped, terazchcialam jeszcze szybkie auto na przedni

Czym tam jeszcze u mnie panny jeżdżą... VW lupo Ibizy peugeoty CC jest smart jedna jeździ mercedesem beczką :P

Gość ghjghm
autorko poczytaj troche na necie o autach ktore ci interesuja, czym jezdzilas do tej pory??

Gość ghjghm
beczki to fajne auta :) typowo przemytnicze hehe ja miałam CC teraz jest moda na Swifty, moze cos takiego autorko? albo honde civic??

Moja siostra kupiła sobie evo od kolegi ale ona jest uposledzona na punkcie motoryzacji

Przedtem jeździła off-roadowym wranglerem :D

Gość krUlewna z elbląga
autko fajne ,rzadko spotykane ,audice ma co trzecia kobieta , ja jestem na tak ,chociaż osobiscie uwielbiam duże długie auta ,obecnie mam opla calibre , dużo pali ,ale jak to my kobiety mamy ..jak się nam spodoba to nie ma zmiłuj :P

Gość ghjghm
o kurczee :) bosko! ja kocham mitsubishi, marzy mi sie lancer ale nie stac mnie :/

Jej tez niebardzo. Sprzedała wranglera, dolozyła co miala i jeszcze pozyczyła ode mnie żeby kupic :P

Gość 7847948
kolejna kupa blachy do smrodzenia... Czemu nie przezucisz się na rower? I na czym polegaja auta dla kobiet? Mają wbudowane wibratory?

7847948 ---> Wyłacz komputer. bedzie mniejsze zuzycie prądu i będzie ekologiczniej

Gość ghjghm
ale we wranglerze to zimno w zimie, tam zawiewa chyba nieźle :) ja tez jestem maniak motoryzacyjny w zasadzie to moglabym gadac tylko tym i o gotowaniu :)

Gość 7847948
dlaczego? Nie ma komuterów nie na prad, a smochody ne tyoko że smierdza to jeszvcze brzydko wyglądają i zajmuja całe cho9dniki....

Gość MmPPmmPP
tu nawet nie chodzi, że jest to cabrio:) Chodzi o sam wygląd mmm;) Zakochałam sie w tym aucie, mam jedna Tigre upatrzona, 125 KM i 45 000 przebieg;) Auto ma byc tylko do pracy i na mniejsze zakupy. Na dalsze wycieczki mamy inne;)

Gość MmPPmmPP
Mój musi być przede wszystkim ładny. Przeciez wszyscy muszą widzieć jak jade w niedziele na wsi do kościoła.

Gość MmPPmmPP
marny podszyw! :)