Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozisina

praca w jeff's lub bierhalle

Polecane posty

Gość kozisina

Czy ktoś może pracował i wie jakie są zarobki, czy jest ciężko itp?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość konikiatakuja
jest tu ktoś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kelnerkazsilesia
KELNERKA- Zaprosili mnie na rozmowę, dodam że rozmowy nie były indywidualne tylko Pani menadżer mówiła do licznej grupy innych kandydatek. Te dziewczyny które się zdecydowały zostały umówione na 2 dni próbne. Pani menadżer nie miała mojego CV więc nie wiedziała kim jestem. Przyszłam na umówiony dzień próbny- wchodzę do restauracji a Pani z którą miałam rozmowę chciała zaprosić mnie do stolika. Dostałam tylko przepaskę po 30 minutach siedzenia w szatni - bo powiedziano że 'zaraz' ktoś przyjdzie. Dostałam kelnerkę która była najsympatyczniejsza z całej grupy kelnerek - to był jedyny plus. Reszta dziewczyn nie wychowanie dziewuchy - typu zrób to! posprzątaj to! chciałam zapytać o coś to wielka zlewka.... nie wspomnę że się wymądrzały i patrzały z góry a większość jest bez matury - nie potrafią mówić po angielsku (przepisując zeszyt niejakiej kelnerki Ingi jej zdaniem słowo herbata po angielsku piszę się - "issee teee" było pełno takich błędów, ale przynajmniej miałam ubaw. Trzeba przepisać cały zeszyt menu - nauczyć się ale to jest zrozumiałe. 2 dni do pracy za DARMO. Myślę że nie trzeba iść na rozmowę - wystarczy przyjść z ulicy powiedzieć że byłam umówiona na dzień próbny - i tak nie wiedzą kim jesteś. Praca w systemie 2 na 2. czyli od 8:30 do ostatniego klienta 13-14 godzin na nogach 2 dni pod rząd. Nie ma stawki godzinowej - 5% od twojego utargu. Za każdą minutę spóźnienia płacisz 2 zł. Z napiwkami dzielisz się z barmanem i zmywakiem. Jedna z Pań menadżer jest nie do wytrzymania - co chwilę pyta o standardy , menu, chamska, nie miła.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghurfi
Zgadzam się z przedmówczynią. Widzę, że nic się nie zmieniło od czasu mojej pracy w tym lokalu:]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qqasia
a czy wiedzie czy potrzebne jest doświadczenie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ede3rfw
Czy jest ktoś kto pracuje w Galerii Mokotów?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość badooom
no i jak jest kotoś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Praca kierwonika zmiany w Bierhalle polega , staniu prze 15 g wkladaniumopów do pralki i obrusów, przynoszeniu chleba z magazynu .... w niczym ta praca nie pomaga sie rozwijac, w cv nie ma co potem wpisac. Zero organizacji,przepływu informacji... nie polecam pracodawcy. A za 2000 tys tyrac po 15 godzin , co z tego,ze niby 2,5 dnia jak po jednym dniu całki nastepnego dnia dochodzisz do siebie. Atmosfera w zespole menadzerskim fatalna... za taka kase to mozna isc do zabki pracowac, a nie na stanowisku managerskim w tak dużej restauracji. Żenada jednym słowem ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jeśli chodzi o popularną amerykańską restaurację Jeff's i pracę w niej, to uważam, że warunki są dobre. Nieźle można zarobić zarówno jako kucharz czy jako kelner. Jeśli zastanawiacie się nad podjęciem tam pracy i macie sporo pytań, to myślę, że odpowiedź na wszystkie znajdziecie na stronie gowork .pl gdzie wypowiadają się obecni i byli pracownicy tej restauracji, więc można się dowiedzieć o wiele więcej, niż na samej rozmowie kwalifikacyjnej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×