Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaaaaaaa

mężczyzna-kolega unika patrzenia na mnie i w oczy jak ognia

Polecane posty

Gość kobietaaaaaaaaa

mężczyzna-kolega unika patrzenia na mnie i w oczy jak ognia - tak jak w temacie. podobno unikanie kontakt wzrokowego oznacza to, że dana osoba ma coś do ukrycia. uważam że może to być u niego objaw zauroczenia lub nawet zakochania, jak uważacie, czy faceci tak mają gdy próbują ukryć swoje uczucia?? oczywiście rozumiem, że ważny jest kontekst całej sytuacji, ale nie ma innej rzeczy którą by mógł ukrywać i inne sytuacje w których z nim byłam mogą na to wskazywać, ale nie jestem tak pewna siebie żeby stwierdzić że się na pewno zauroczył (chociaż sygnały chyba były jednoznaczne) robi to bo mam partnera i to jest poważny związek-nie ma opcji zakończenia mojego związku. słuchajcie co o tym myśleć, miałyście kiedyś takie doświadczenie? jest to dla mnie niezręczne bo go bardzo lubię i mnie to denerwuje bo jak się domyślacie ludzie inni z którymi przebywam patrzą sie na mnie podczas rozmowy i nie boją sie byc ze mna sami.

Gość pstrokata
Może jesteś bardzo brzydka i nie lubi na Ciebie patrzyć?

Gość kobietaaaaaaaaa
dziękuję za odpowiedź, ale jestem atrakcyjną kobietą. ta opcja odpada. nawet jeśli nie jestem w typie wszystkich facetów (nikt nie jest) to nie jestem odrażająca i mam miłą aparycję.

Gość kobietaaaaaaaaa
a czy moge prosić o jakiś sensowny, w miarę na poziomie komentarz. ja nie wiem co w tym śmiesznego, nie, nie mam kur***ów w oczach

Gość kobietaaaaaaaaa
ogolnie to jesem ladna i zadbana, myje sie nawet dwa raz w tygodniu czasami! Moze unika mojego wzroku bo powiedzialam mu kiedys ze lubie hapac lodziki bezdomnym... od tego czasu jakos tak dziwnie na mnie sie patrzy, ale nie wiem sama czy to dlatego...

Gość skoro masz faceta
to co się zastanawiasz dlaczego jakiś goguś nie lampi Ci się w patrzały?

Gość kobietaaaaaaaaa
generalnie to moj pies tez jakos unika mojego wroku - denerwuje mnie to, chyba sie zakochal we mnie... moze mu hapne lodzika i sprawdze czy zaszczeka radośnie?

Gość kobietaaaaaaaaa
bo go lubię i często spędzam z nim czas w towarzystwie i nie mam zamiaru zrywać kontaktu, a ta sytuacja jest męcząca i krępująca - już to napisałam

Gość kobietaaaaaaaaa
tzn lubie hapac gałki bezdomnym, a on wlasnie kiedys siedzial na dworcu i tak go poznalam....

Gość skoro masz faceta
Wiesz on pewnie chciałby się pobawić Twoimi cycami, ale jak Ty dajesz mu do zrozumienia że masz faceta to cho zwyczajnie chuj strzela i się nie odważy spojrzeć Ci w oczy. Taka jest prawda. Jak widziałem jedną dziewuchę z facetem to myślałem że drzwi rękami rozniosę w strzępy :D

Gość mamusia nieroba i ćpuna
Walił sobie konia myśląc o Tobie . . .

Gość kobietaaaaaaaaa
myslicie ze trzepie se kapucyna do mojej foty? a fuu

Gość kobietaaaaaaaaa
w sumie to ja tez czasami lubie sobie poklikac myszka przy jego zdjeciach, no ale.... eh ja mam faceta w koncu!

Gość kobietaaaaaaaaa
ale z was idioci. pytanie retoryczne: nudzi się wam czy co? czy jakaś dziewczyna może napisać czy tak miała? albo chłopak?

Gość lucyna123rrsdd
podbijam temat

Gość glizzzda
facetowi nie jest na ręke mieć atrakcyjną koleżanke. byc moze chce coś więcej, a jedyne co może dostać to zajebiście "ciekawe" rozmowy z tobą. dziwne ze nie chce być frajerem? chyba nie

Gość easy lover
ja tak mam w pracy rowniez

Gość easy lover
ja tak mam w pracy rowniez

Gość ale naprawde nie masz
w zyciu wiekszych problemow, tylko, ze ci koles w oczy nie patrzy??? ja pierdole...i oczekujesz POWAZNYCH odpowiedzi? ile ty masz lat? 13?? masz faceta to sie na nim skup, niech on ci w oczy patrzy i z toba rozmawia, a kolege olej cieplym moczem i juz, NIECH TAM SOBIE PATRZY W SUFIT I NIECH TAM WALI KONIA POD TWOJ NUMER TELEFONU, chuj ci do tego!!!!!!!!!!!!!! niby cie nie obchodzi, ale cie obchodzi - prawda jest taka, ze chcialabys mu sie podobac, chcialabys, zeby on byl smielszy i zaczal z toba flirtowac, bo tobie nie wypada majac faceta i nie chcesz wyjsc na latwa...ot i cala zagadka durnego topiku!!