Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do mam poleccie mi

Poleccie Mi jakąś spacerówke co by się w niej kola nie chlebotaly i nie tukły .

Polecane posty

Gość Do mam poleccie mi

j,w poleccie mi prosze taka spacerowke bo mama Chicco CT 04 i straszny jest slychac go strasznie jak sie jedzie . Potrzebna mi ta spacerowka dla 15 M dziecka

Gość .....................ludde
Nie-... co robiły?

Gość ups...co maja te kola
nie robic???? :O

Gość Panikara jakich mało
:P

Gość Do mam poleccie mi
Jak nie mozecie polecic to lepiej nie odpisujcie , bo nic ciekawego nie wnosicie :P

Gość sfdf
mutsy ale ciezka za to

Gość ups...co maja te kola
Ale co mamy ci polecic jak nie wiemy jakie masz wymagania. Mam pomysl! Napisz po polsku a na pewno ktos ci poradzi :P

Gość Do mam poleccie mi
Jakos niektorzy sie domyslili bez problemu jesli masz z tym problem to masz pecha :) Patrzylam na ten travel dosc fajny tylko jak pokonuje trudniejszy teren ?

Gość Panikara jakich mało
Ale chociaż podnosimy Ci temat :D Znam i używam slowa kolebały, tłukły, chybotały i inne, żeby nie było ;) ale Twoich nie słyszałam :D

Gość Do mam poleccie mi
No to juz znasz ;)

Gość po twojej wymowie
wnioskuje, ze jestes z wiochy.Kup taczki bachorowi to najbardziej i tobie i dziecku pasuje :P

Gość Do mam poleccie mi
Pomylilas sie Nie jestem ze wsi :) Ale ty chyba tak "wiocha"

Gość po twojej wymowie
Z wiochy jestes i w dodatku zabitej dechami :D Aby sie kola nie "chlebotaly i tukly" hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!! Prosta jestes jak budowa cepa :P Mowie ci wiesniaro - taczki bachorowi kup.

Gość Do mam poleccie mi
I tu masz racje . Fajna ta lira ale wydaje mi sie ze ma za male kolka do jazdy po lesie np

hmm a może x-lander xa albo jepp 3 kolowy OVERLAND LIMITED model JOGGER myślę, ze oba nadają się na spacery po lesie.

Gość pytanie hop
Dawne Bebe-Conforty na stelażach Trophy Air 6 były fajne. Moja siostra miała i pamiętam, że super się je pchało. Zgrabne, niewielkie i lekkie jak spacerówki, na małych kołach, jednak te koła były bardzo dyskretnie pompowane (co się teraz nie zdarza w małych wózkach) i miały 3 stopniową regulację twardości zawieszenia. Może jeszcze są na Allegro jakieś używane końcówki tych modeli. Skoro masz taki problem, to one go na 80% rozwiążą. Chodzi o te wózki: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8RVcOr8sKGPpCj1NOogUvTKXDXnzdK70GHWoVXEBosAwuczW7&t=1

Gość pytanie hop
O znalazłam. Możesz kupić ten zestaw: http://allegro.pl/bebe-confort-stelaz-trophy-gondola-windoo-opera-i1464158468.html Używany zadbany kosztuje tylko 500 złotych, czyli tyle co nowe tanie beznadziejnej jakości wózki głęboko spacerowe. Możesz używać spacerówki dla obecnego dziecka, a jak urodzisz kolejne to doczepisz tylko gondolę i nie będziesz musiała wydawać kasy na kolejny wózek. :) One są porządne i nie nawalają. Francuska robota.

Gość pytanie hop
A nie przepraszam.... ten ma piankowe koła. Te z pompowanymi wyglądają prawie identycznie, dlatego trzeba uważnie czytać opisy i dobrze się im przyglądać. Sorry.