Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladzizna :)

BLADE = BRZYDKIE ?

Polecane posty

Gość krucafuks
razem mialo byc, znaczy sie "naprawde"

oj nie chodzi mi o jej makijaz akurat na zdj tylko o bladosc

Gość stasiek pytalski
blade jest piekne.

Gość Też jestem blada jak ściana
i wolałabym być troszke bardziej opalona ale niestety z opalaniem u mnie kiepsko kiedys chodzilam na solarium i nic mi nie pomogło. A jak juz się opalam to tylko na czerwono a na drugi dzień jest już normalnie. Latem to wyglądam jak duch aż styd mi wychodzić na zewnątrz bo wszyscy opaleni a ja nie. I nie wiem dlaczego nie mogę się opalać.

ja latem opalam sie aczkolwiek duzo czasu mi na to trzeba... do solarium nie chodze, niechce niszczyc skory

Gość Margg
Opalenizna postarza, ja wole jasna, blada skore. ale nie moze taka byc szara i zmeczona, wtdey jest piekna

Gość kingafiucińska
pocieszajcie się dalej ze blade jest piękne :P ja zwolenniczką solarium nie jestem , ale lekko opalona skóra ładny koloryt to jest to. jak widzę bladą laskę to na wymioty mi sie zbiera ;]

Gość Też jestem blada jak ściana
Kiedys leałam 2 godziny na słoncu i co nic wielkie nic dostałam tylko czerwonych plam a na 2 dzień byłam blada. Więc mam tylko nadieję że to lato nie będzie upalne bo nigdzie nie będe mogła wyjść. Zawsze się znajdzie jakaś dziunia będzie się na mnie patrzyła jak na idiotkę :/

Gość Margg
Ja mam cere oliwkowa, bardzo latwo sie opalam, ale unikam tego latem bo wole blada ; )

Gość kingafiucińska
oliwkowa jest śliczna. zazdrocha :P

Gość lepsza niż solarka
nie lubię tak opalonych

Ja ostatnio moje blond włosy pofarbowałam na rudy i fajnie to komponuje z porcelanową, jasną cerą, opalenizna pasuje latem.

Gość vcxxcvvcvcxcvxvx
Zależy, taka Dita von Teese czy Nicole Kidman wyglądają super. Ale przeciętne polka, z jakimiś znamionami na ciele - zbiera się na mdłości :Oc

Gość ponghnvbhj
akurat celebrytki czy gwiazdy maja PORCELANOWA skore a nie blada ;) jak sie talkiem czy pudrem ladnie rownomiernie pokryjesz to tez bedziesz jak laleczka, ale jak zostawisz zwyczajnie blada skore to bedziesz jak trup wyg;adac albo chora osoba anie jak taka panienka ze zdjecia ;) p.s. ja i tak wole blada skore niz opalana ;)

Gość pasuje kobietoM a nie
kobietĄ!!!!

Po co pytasz? Jedno lubia to, inni tamto. Każdy ma swoją urodę typ cery, itp. Najbrzydsze sa te sztucznie solaryzowane królowe dyskotek....

Gość marta smart
blade nie jest brzydkie, ale ta ze zdjęcia ładna nie jest i nie dlatego, że blada, tylko twarz ma brzydką

Gość marta smart
"blada może być ale nie wszystkim kobietą bladość pasuje" jezu, dzieci z podstawówki tu siedzą?> :D

Gość xfcdfvxfdfv
nicole kidman oryginalnie jest blada jak trup i piegowata (i to znaczy ze piegow ma w piizdu na ramionach i rekach :P ). to co widzisz na zdjeciach to zwyczajny makijaz, przykryte pudrem znamiona i przebarwienia, oraz dobre oswietlenie przy zdjeciach :P