Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana1990

problem z facetami

Polecane posty

Gość zdolowana1990

dziwnie sie czuje czy to normalne? jak bylam bardzo mloda mialam faceta ktory wydawal mi se wspanialy imponowal mi i tylko w stosunku do niego czulam takie porzadanie i chec spotkania. byl moim jedynym partnerek seksualnym. i choc do tej pory spotkalam kilku facetow, do zadnego nie poczulam nic podobnego. martwie sie ze juz mi sie to nie przytafi:( w dodatku na pewno nie jest to wina tego pierwszego teraz go nie nawidze i nie mogla bym na niego patrzec [zranil mnie]. ale pamietam to co bylo, jak mi zalezalo na kazdym spotkaniu,jak sie przygotowywalam i stresowalam:( a teraz? nie chce mi sie nawet umowic z nikim. czemu tak jest?:(

Gość niezdecydowanaaaa19
mysle,ze musisz poczekac na tego odpoweidniego. nie da sie opisac czemu ten jest zly albo do tamtego nic nie czujesz. spotkasz odpowiedniego to zapewne to poczujesz:) glowa do gory bedzie dobrzE:)

Gość ...małolatka...
Tak się zawsze wydaje, jak jest się samej, na pewno spotkasz swoją wielką miłość głowa do góry tylko więcej wiary w siebie i swoje szczęście. I więcej chęci :)

Gość zdolowana1990
ale ja wlasnie mam duzo checi i probuje ale spotkam sie z kims dwa razy i ten ktos jest mi takie "obojetny". nie wyobrazam sie do niego zblizyc itd. a spotkalam juz kilka osob na swojej drodze:(

Gość House na kafe
prawdopodobnie masz uraz po tamtym zranieniu i jeszcze tego nie przetrawiłas

Gość zdolowana1990
ale to juz 2 lata:(