Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dewon

Poprawa matury po latach....

Polecane posty

Gość Dewon

Poprawa matury.... Po 4 latach..wypada?Głupio sie czuje tak z małolatami.Trzeba wszystko poprawiać? Sprawa wygląda tak: Obecnie studiuje wieczorowo,studia nie proste,matma obecna ciągle...no i sie w niej już z lekka wyrobiłem-całki, pochodne etc...jak to na studiach(ogólnie analiza,matma dyskretna...).Takze przegladając ostanio matme rozszerzoną arkusze maturalne wydała mi sie prosta,stąd pomysł poprawienia jej i pójsc na drugi kierunek-dziennie całkowicie. ktos tak robił?

Gość Dewon
up!

Gość TWÓJ STARY mnie zpłopdził
Chooy z tą maturą zayebaną! Zesraj się na papier i daj żryć dla celulozowego koprofila (mola książkowego po ogólniaku polskim humanistycznym np.).

Gość Dewon
jaka mądra odpowiedź... :-/

Gość ja za sam czynsz płace
wiesz, jesli Ci zalezy to idz i popraw;) ja jak zdawalam 3 lata temu to starsze babeczki- ok 30lat poprawialy:)

żaden wstyd. liczą się ambicje:) wiadomo, że trochę dziwnie się czujesz, ale nie rezygnuj tylko dlatego, że tegoroczni maturzyści są od Ciebie młodsi o kilka lat, to żaden powód ;)

Gość świadek z ciemnej strony mocy
Człowieku... Czy wypada??? Nawet po 10 latach możesz poprawiać, a jeśli tylko masz energię, możliwość i czas na podjęcie kolejnych studiów, to nad czym Ty się w ogóle zastanawiasz? Idź i popraw, powodzenia. 🖐️ Acha, co do tego, czy trzeba wszystko poprawiać - obiło mi się o błonę dźwiękową, że te przedmioty, które słabiej Ci poszły, więc chyba możesz sam wybarć i określić, co chcesz poprawiać. Ale upewnij się u kogoś kompetentnego, bo głowy nie dam.

Srajcie na maturę i uczcie się hackingu. Załóżcie kilka kont bankowych, wyczujcie jaki host mają sieci. Nie kupujcie auta - rejestracja zawsze zdradzi kraj czy miejscowośc. Zawsze pre-paid niezarejestrowany albo zarejestrowany na siebie by inni łamali na nim prawo, a nie Ty (np. narkotyki). IP na starą albo router niezabezpieczony czy kradziony net - zawsze wrób kogoś innego za karę (nawet organy ścigania). Nic nigdy nie mów i nie rozmawiaj 1 vs 1 (kto nadużywa swojego stanowiska sam się pogrąży). Rozsyłajcie trojany, keylogger'y i spyware - dla biegłych powiecie, że to podłożono. Policyjni biegli to patologia. Ściągną Ci odciski palców, pocharataj je żyletką albo obetnij dłonie! Zrobią zdjęcie mordy to zapuśc brodę by nie wyglądać jak na zdjęciu. Wszelaką dokumentację edukacyjną spal i zaniżaj swoje wykształcenie. Pytają się: -Co Pan robi? -Konika walę -Jaką Pan szkołę skończył? -Patronem był ch00y i piździ00szka (więcej nie mapiętam (pamiętam - nawiązanie do mapy i Muppet Show) -Jak Pan się nazywa? -A Ty? -Pije Pan alkohol? Zażywa narkotyki? -Dopalacze tylko i papierosy oraz piwo bezalkoholowe . . . stara pali marihuane w kuchni - jestem bierny wysoki sądzie! Jak jest weneckie lustro to wysraj się i namaluj stolcem uśmieszek z mordeczką w dół i noskiem Dżepatta (tatusia i stworzyciela, a nie samego Pinokia). Jak ktoś Ci powie, ze skończysz jak ćpun w rynsztoku to zostań pijakiem! A zamiast rynsztoku zamieszkaj w melinie, gdzie się będą bali ziomale przychodzić. Wyjeżdzasz na wycieczki to się od nich odlączaj zawsze (czy to do USA lecisz czy na Firrdy albo angielską plażyczkę. Najlepiej to do Rosji się udać na dzierewnię, gdzie wóeczka tania i nie ma radia TV czy necika. Tyle, że przekombinować, można :( D00py promotorom babeczki dały i . . . zdały!

Gość Dewon
No dobra... Muszę poprawiać w mojej jednostce macierzystej,gdzie otrzymałam świadectwo? Chyba po sesji letniej przysiąde do tego:) Kiedy najlepiej iśc i nagrać sprawę?

Gość ja za sam czynsz płace
z tego co pamietam to zbieraja podpisy u maturzystow, ktorzy przystepuja do matury w pazdzierniku lub listopadzie, wiec i Ty sie w tym czasie dowiedz;)

Za granicą polskie papiery szkolne się nie licza i matura w USA, Norwegii czy UK! Jak nioc nie umiesz to też coś umiesz, an jest tym właśnie to NIC! Mówicie bezsens? A no bezsens to nie bezsens, bo sensem samego siebie jest on sam czyli bezsens ma sens! Do matematyki dodaj jeszcze lekcje obciągania i włącz do edukacyjnego swego pragramu marszczenie freda swojemu korepetytorowi.

22 latka mówi na 18 latków "małolaty"? cóż...:P

Gość Dziewica czysta jak zakonnica
Moja 8-letnia siostra mówi na koleżanki swojej 6-letniej siostry "małolaty":D:D:D:D:D:D:D

Gość poprawiaj jak chcesz
bo po 5 latach ebdziesz musial wszystkie rpzedmioty poprawiac a teraz mozesz jeszcze poprawiac tylko jeden wiec do dziela