Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asjkelwrklhfnqLINWEARGNVLIQBRV

STRASZNIE MAŁY BIUST: (

Polecane posty

MAM 15 LAT MIESIACZKUJE, A MOJE PIERSI SA BARDZO MALE OD 2 LAT PRAKTYCZNIE NIE UROSLY. CZY JEST COS ZE MNA NIE TAK? MOJ STANIK: 70AA W PODSTAWOWCE DZIEWCZYNY MAJA WIEKSZE BIUSTY OD MOJEGO! ;((((((((((((((((((((( CO O TYM SADZICIE? PS. ZAPEWNE ZA CHWILE ZACZNA SIE PODE MNIE PODSZYWAC JAKIES OSOBY ... MOJ MALY BIUST JEST UCIAZLIWY ZWLASZCZA W SZATNI PRZED WFEM KIEDY WSZYSTKIE DZIEWCZYNY SIE CHWALA SOIMI BIUSTAMI ORAZ NA PLAZY........

ja tez jestem plaska mowie serio czy on urosnie od paru dni mam 16 l i kurde zal .. moglabys pokazac foty to ci powiem czy mam taki sam czy jak...

Gość Magdalena magdalena
a jakie Twoja mama ma? duże prawdopodobieństwo,że bedziesz miała takie jak ona

Gość leworeczne nozyczki
mam to samo, tylko jestem troche starsza :o juz stracilam nadzieje na zmiane

Gość 6346346
Piersi podobno rosną do 21 roku życia.

moja amma ma duze wlasnie ;/ ale jest grubsza

Gość rikkiiiiiis
ja tez nie mam piersi a mam 21 lat :(

"Piersi podobno rosną do 21 roku życia." Tych głupot nie czytaj... moja mama też miała małe piersi, a jak urodzila dzieci to teraz jej trudno biustonosz dobrac :-) AaaAaaa i pozdrow kolezanki z w-fu ktore nic ciekawszego nie maja do roboty jak pokazywac sobie cycki- załosne.

podaj chociaz jakies przyklady z internetu

Nie przejmuj się, ja mam 17 lat i też nie mam większych i mi to nie przeszkadza :) lepiej to wygląda niż duże obwisłe :P

girls - sorry, ale bez przesady

Ja znam grubsze osoby, ale płaskie jak decha - nie wiem od czego to zalezy ale nie na pewno od tego, ze jak ktos jest grubszy to gwarantowane cyce hehehe Poczekaj jeszcze jakis czas, urosną, a jak nie to zobaczysz jaką mleczarnie posiądziesz jak zajdziesz w ciążę :D:D

Gość hihihihihihihihihahaha
Niektórym po porodzie wcale nie rosną, tylko to co mają to jeszcze oklapuje.

sorry za to przesade ale porpostu ja nie mam nic plaskosc prawie zero tluszczu w tym miejscu masakra jakas ze by to chociaz byly poprostu male a tu nie ma nicccc

Dziewczyno, masz dopiero lat naście. To jest jak ze wzrostem... w podstawówce byłam najnizsza, a w sredniej juz bylam jedna z tych najwyzszych. One teraz maja cycki takie, ze ten rozmiar nie koniecznie moze im sie powiekszyc, a Tobie moga urosnąć 2x szybciej niz tym dziewczynkom wiec nie przejmuj sie, Ty cały czas dojrzewasz, poczekaj jeszcze jakis czas. A pamietaj ze wielkie cyce nie są dobre na kręgosłup :/

lol no to ja mam cos takiego jak sie wyprostuje to plaszczota a jak stoje normalnie przygarbiona to troszke widac lub jak rece do srodka sciesne normalnie zal

Znam osoby baaaardzo szczupłe, jedną kolezanke nazywamy sucharek, ale nosi D rozmiar miseczki. Wcale nie jest powiedziane, ze chude beda miec dechce a grube dojce po pas....

huh dziekuje wszystkim za slowa otuchy! czuje sie lepiej :*

malunia333 -> fakt nie zawsze jest tak że za chuda ma mały biust a poza tym dla mnie jeśli kobieta ma dużą i okrągłą pupę + masywniejsze nogi to może być płaska jak deska ;)

Hehehe teraz mi sie przypomniało jak wołali do mnie w szkole: "Z tyłu plecy z przodu plecy, Bóg stworzył cię dla checy" albo " Na pryszcze są maści a nie staniki"!!!!! Hehehe teraz tym osobom jest wstyd bo mam D. Po prostu zaczęły rosnąć i tyle nie przejmuj się mnie zaczęły dopiero jak miałam jakieś 16-17 ;lat.

czekam na takie cuda typu floretka* wow D to za duze mi wystarczaloby nawet B

Tak D ale jestem szczupła więc to jest inne D niz kobiety która waży 100 kg. Wstydziłam się ćwiczyć na WFie. Nieraz płakałam w domu z tego powodu. A więc głowa do góry!!!!!

Gość do malunia333
troche masz racji, że wielkość cyca nie koniecznie zalezy od tuszy... ale z tym rodzeniem dzieci- czekaniem na ciąże żeby mieć cycki itd.. to przesadzasz :D Może autorka wcale nie planuje nigdy dzieci, a może nie będzie mogła ich nigdy mieć. Z reszta ciąża tez nie gwarantuje wcale biustu.

dziękujemy w imieniu moim i girls :)

u nas gadaja z przodu deska z tylu deska jest to takie wkurzajace. nie mowia tego mi w prost i osobom z malym busterm tylko w naszym towarzystwie zeby nam bylo glupio i przykro. girls - a ile ty masz lat?

Gość Halensa modella
no właśnie.. co wy wszyscy z ta ciążą wszedzie...." jak urodzisz dziecko to bedziesz mieć piersi" haha dobry dowcip

asjkelwrklhfnqLINWEARGNVLIQBRV -> to się jakoś odegraj mówiąc coś typu że oni to chłopcy a nie faceci ;)