Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asjkelwrklhfnqLINWEARGNVLIQBRV

STRASZNIE MAŁY BIUST: (

Polecane posty

NIE MA czegoś takiego jak rozmiar A B C czy D, rozmiar składa się także z obwodu pod biustem. "D" TO NIE SĄ DUŻE PIERSI. Czy dobrze dobrane 60D, czy 75D, to cały czas jest mały biust. Nie dziwne, że uważacie swój biust za maleńki, jeżeli nosicie źle dobrane push upy, które tylko wasze piersi rozpłaszczają i rozwałkowują pod pachy. Radzę poczytać i policzyć rozmiar np tutaj: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Czasem lepiej miec w głowie więcej niz w cyckach. A w zasadzie pisze sie o tych cyckach tak jak by naprawde były jedyną rzeczą, dzięki której zyć mozna. Ludzie ręki nie maja, czy nogi, czy obydwóch kończyn ale cieszą się ze zyją, a cycki w wieku 15 czy 17 lat z miseczką A czy AA to jeszcze nie powód do płaczu. JA w wieku 15 lat to nawet nie wiem czy mozna powiedziec ze to było zero. Dzis jestem z nich dumna, bo po paru latach wyskoczyły tak, ze kazdy mi ich zazdroscił, a jeszcze trzeba odpowiedni biustonosz zalozyc, czyli taki, który miseczki bedzie ze sobąłączyc po srodku jak najblizej i cwiczyc by były jędrne, a nie obwisłe. Po urodzeniu dziecka wiele sie nie powiekszyły. Dzis mam D moze nie bede miec takich jak moja mama, ale mi one wystarczą, choc czasem mysle " mogly by byc ciut wieksze" :D Jak to moj facet mowi, ze nie mam ani małych ani wielkich, takie w sam raz. Nie wołają na mnie ani mleczarnia ani decha. Tobie tez urosna i sie niczym nie przejmuj. te laski ktore teraz z dojami cwicza na w-fie to zobaczysz ze za 2 czy 3 lata beda miec obwisłe hehe bo od tego skakania im opadna wkoncu. Dbaj o nie a wszystko bedzie w porzadeczku.

"nie pasuje Ci związek chwilowo na odległość zapewne" a co przeprowadzasz się tu? ;D

Głaszczka Jak TY to piszesz, ze nie ma czegos takiego jak rozmiar A B C czy D... oczywiscie ze jest. My nie piszemy tutaj o obwodzie a o miseczce tak dla jasnosci, a miseczka to jest własnie A B C D itd Jak dziewczyna pisze o tym, ze ma male piersi to znaczy ze uzywa malej miseczki, a w obwodzie moze byc rozna, choc obwod to nie jest az tak wazny dla kobiety ktora cyckow nie ma. Jak pisze o miseczce to jak najbardziej piszemy o rozmiarze miseczek czyli ABCD itd

Gość do malunia333
TY POYEBANY CHORY PASZTECIE!!!!!!!! :D Zamiast tuczyc te swoje obleśne tłuste dupsko przez cały dzień na necie i wypisywać te swoje dyrdymały, zadbaj lepiej o siebie. Znajdź jakieś pozyteczne zajęcie ty pryszczaty pasozycie:D Sama sobie zaprzeczasz cyt. "juz lepsze "nic" ale swoje naturalne"..... To sie kooorwa zdecyduj wreszcie czy "nic", czy "naturalne". Masz ciężkie uposledzenie, grzyba na tłustej d.upie i raka prawej półkuli. Nie pomoze ci szpital, egzorcyta, ani ostatnie namaszczenie. Mam nadzieję, że ktoś cię wreszczie uśpi ty cuchnący potem i fekaliami gównojadzie :)

Gość Gorkaska
Nie, raczej nie, chociaż niewykluczone, że kiedyś w tych okolicach zamieszkam, bo mam tam swoje sprawy. Miałam raczej na myśli, że przecież jeśli komuś zależy na związku to może się przeprowadzić po jakimś czasie, dlatego chwilowo. Mam wrażenie, że w tych czasach brakuje nam wszystkim miłosnych spontanów, tylko kariera, praca, obowiązki i problemy, a gdzie w tym wszystkim chwile zapomnienia? Nie ma księżniczek, to nie ma i książąt i odwrotnie ;) owocnych poszukiwań ;D

Gość do malunia333
cyt. "Czasem lepiej miec w głowie więcej niz w cyckach." od twoich mądrości dostałam sraczki i nie moge przestać sie wypróżniać.. zaraz wysram wątrobe, nerki i wszystkie flaki kolejno alfabetycznie

Gość do malunia333
kolejna mądrość: cyt. "Przypominam, że mleko nie zbiera sie w pośladkach" taa... i już tak zostaje do końca zycia. Na starość bedą cię doić i wyrabiać z twojego mleka oscypki.

Gość do malunia333
Cyt. "jak kolezanka bedzie jednak chciala miec dzieci jak wiekszosc kobiet, to silikonu sie tak latwo nie pozbedzie" :D no comment.

Gorkaska -> problem chyba polega na tym że przez Polskę nadal się jedzie 12 godzin autem a więcej pociągiem i to że pracy się szuka średnio 2 lata a nie trzy miesiące. tylko wiedz że ja czekać wiecznie nie będę :P

Nie koniecznie, ale widze, ze mam tu do czynienia z nastkami ktore jeszcze nie maja pojecia o tym, jak reaguje cialo kobiety na hormony. NIe pisalam, ze kazda bedzie przechodzic tak samo, ale moze jest na to szansa. Czytaj głąbie co pisze. Moja mama nie miala wielkich, a po porodzie jej urosly i ma spore a jest szczuplutka kobieta. Figury kazda kobieta jej zazdrosci w tym wieku. Wyciagacie zdania z kontekstu jak byscie nie mialy nic innego do roboty. ZMien nick na czarny to pogadamy ok? bo ukrywac sie pod promarancza jest ok nie?tchorzu zajebany.

juz lepsze "nic" ale swoje naturalne - nie rozumiesz cytatu? musisz wrocic sie do szkoły. Chodzilo mi konkretnie o to, ze wolała bym miec te AA= NIC ale przynajniej mam je swoje naturalne a nie tak jak ty, wydala 12 koła na bable z wodą i sie jara, no cóż za typiara. Ze masz wogole tupet wchodzic na ten temat i sie rozpisywac. Doradzisz cos autorce? Tylko mądrze prosze, bo dziewczyna ma dopiero lat nascie.

do malunia333 Tak tak, bez komentarza to pozostaw, bo nie masz juz co napisac. NIe rozumiesz tego typu słów. KOledzy czekaja na ławce, idz i pomoz im pluć na chodnik. Masz silikon? przeszłaś juz to, ze tak zaprzeczasz? info z palca wyssane i mysli ze jest cool

Gość Gorkaska
Levvi Co Ty tam mówisz ;) nie ma rzeczy nie do zrobienia, sama jestem przykładem. Jeśli jest coś, czego nie da się zrobić, zleć to komuś kto o tym nie wie ;p

Do autorki Ja napisałam co miałam napisać, by Ci doradzić. Poczekaj jeszcze jakiś czas, źle nie będzie, ale nigdy nie bierz sie za biust sztuczny, bo sobie nawet chłopa nie znajdziesz na przyszłość a jak za wczasu zachce Ci sie miec dzieci, to będziesz miec duzy problem. uwierz mi, bo widziałam jak znajoma cierpiała. Nie ma nic gorszego, jak plastyczna, także zastanów sie nad tym czy warto marnowac zdrowie, przyszłość i pieniądze. NIe są one tego warte. Ida z tego tematu bo nie jestem tu po to by sie z nimi kłócić tylko pogadać z Toba ale Ty chyba za bardzo aktywna nie ejstes wiec choc poczytasz sobie. Pozdrawiam

malunia333 a ty masz silikon??????? że sie wymądrzasz stary pasztecie;) Silikon to nie są "bable z wodą". Wode to ty masz stary oblechu w swoim niedorozwinietym schorowanym mózgu. Jak masz menopauzę to spiertalaj na forum geriatryczne, zamiast doradzać w kwestaiach o których nie masz bladego pojecia. A rozmiar AA=NIC czyli wolisz nie miec piersi w ogóle niz sobie powiekszyć. Lepiej powiedz, że cię nie stać ty nędzo ;) Zamiast zazdrościć ludziom kasy znajdź sobie robote ty pasożycie. Całymi dniami siedzi taka na kafeterii i gdacze jak kura na grzędzie...

Gość malunia333 czuje twój smród
!!!!! CUCHNIESZ OBORNIKIEM!!!!!! :D SOBOTA DZISIAJ TO SIE WYKĄP PRZYNAJMNIEJ RAZ W MIESIĄCU PASZTECIE

DziewczynaZeSzczceina Ty nie jestes czasem ze ściegiennego? bo cos mi tu tą ulicą jebie :/ Ja nie musze pracować. Moj mąż zarabia takie pieniadze, ze niestety pracowac chyba juz nie bede. Nie mam menopauzy, a za miesiac zostane mamą poraz drugi ty naplecie !!! Pisalas w topiku, ze srasz przy swoim chłopie. Wracaj tam, bo temat baków o gówna, to jest to co Tobie odpowiada :-) Pamietaj ze szczecin, to miasto niedorobów !!! :-)

Ja mam rozmiar 70D :-) nie ruszaja mnie Twoje wypowiedzi. probuje Ci tylko przekazać, iz racji to ty nie masz w tym co piszesz. Moj mąż zarabia 30 tys zł miesięcznie jak ma słabe obroty w firmie. Jak ma lepsze to wiecej, wiec załamuj sie dalej ale juz beze mnie :-) Słodka jestes, naiwna ale i załosna.

DziewczynaZeSzczceina a ty masz silikon??????? że sie wymądrzasz stary pasztecie Silikon to nie są "bable z wodą". Wode to ty masz stary oblechu w swoim niedorozwinietym schorowanym mózgu. Jak masz menopauzę to spiertalaj na forum geriatryczne, zamiast doradzać w kwestaiach o których nie masz bladego pojecia. A rozmiar AA=NIC czyli wolisz nie miec piersi w ogóle niz sobie powiekszyć. Lepiej powiedz, że cię nie stać ty nędzo Zamiast zazdrościć ludziom kasy znajdź sobie robote ty pasożycie. Całymi dniami siedzi taka na kafeterii i gdacze jak kura na grzędzie...

DziewczynaZeSzczceina a ty masz silikon??????? że sie wymądrzasz stary pasztecie Silikon to nie są "bable z wodą". Wode to ty masz stary oblechu w swoim niedorozwinietym schorowanym mózgu. Jak masz menopauzę to spiertalaj na forum geriatryczne, zamiast doradzać w kwestaiach o których nie masz bladego pojecia. A rozmiar AA=NIC czyli wolisz nie miec piersi w ogóle niz sobie powiekszyć. Lepiej powiedz, że cię nie stać ty nędzo Zamiast zazdrościć ludziom kasy znajdź sobie robote ty pasożycie. Całymi dniami siedzi taka na kafeterii i gdacze jak kura na grzędzie...

Gość malunia333 okupuje posredniak
znajdź sobie pracę i odchudź dupsko :D

Gość malunia333 okupuje posredniak
Jak nie bedziesz pracować to nie będziesz mieć kasy... niestety :)

Gość mapi34
z takim wygladem i tak nikt jej nie zatrudni :o

Gość dellja
a ja kilka miesiecy temu przytylam, mialam pelniejszy biust, ale tu i owdzie mialam sadlo i nie podobalo mi sie, odchudzilam sie i wszystko wrocilo do normy, naprawde lepiej miec maly biust i ladna sylwetke niz duzy i byc gruba

Gość nrtttttttttttttttttttttttttttt
Ja mam 18 lat i bardzo małe piersi, jestem dosyć szczupła, ale moja mama w moim wieku była tak samo szczupła i miała jeszcze mniejsze piersi niż ja teraz- w wieku 23 lat, przy pierwszym dziecku urosły jej niesamowicie i tak zostało, do tej pory, a figurę ma bardzo dobrą na swój wiek bo wciąż jest szczupła mimo że po 3ce dzieci. ;p więc ja mam nadzieję że moje ciało wezmie jej przykład hehe i jeszcze mi urosną ;D

to głupota, zeby patrzec na matke i porównywac piersi do jej rozmiaru.. ja mam c75 tzn powinnam miec d70 ale trudno mi znalesc taki stanik. Moja mama ma B, w moim wieku czyli 20 lat miala A/B, moja siotra mimo ze ma 14 lat ma A ja w jej wieku juz mialam B. Nie idzie na takie cos patrzec :/