Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwo

hmm jak mnie widzi patrzy ale tylko wtedy jak ja nie widze robi to dyskretnie...

Polecane posty

Gość dzwo

jak w temacie,,,, rozstalam sie, zakonczylam znajomoc z facetem ktory mnie oklmal... :( nasza znajomosc byla namietna burzliwa lecz bez perespektyw na kontynuowaniu z powodu klamstwa z jego strony :( co jakis czas go widze gdzies na miescie ... sa sytuacje ze jade autem a on idze chodnikiem i sie nagle na siebie ogladamy choc nie zawsze jestem pewna czy to on czy nie ... czasami go widze gdzies z kolega czy jakas panna na pizzy czy kawie i popatrze na niego przechodze dalej a on dyskretnie tez katem oka popatrzy na mnie .... zastanawia mnie jedno pytanie czy to jest zwykly odruch bezwarunkowy przez to ze sie znalismy popatrzy sie na mnie czy jak to rozumiec? on skrzywdzil mnie bardzo ja mu odpalacilam i tez mu dalam popalic zemcilam sie le on nie dal za wygrana i tez mi odplacil stwierdzilm ze to dupek i odpuscilam....

Gość smutnaanielka188
chyba coś jeszcze do niego czujesz?

Gość dzwo
naturalnie byl dla mnie wazny, bardzo go kochlam i nadal kocham.. i choc wiem ze mnie skrzywdzil, oszukal moja duma duma wybrala co wybrala , wiem ze juz nigdy nie bedziemy razem i to jest smutne bo wiem ze juz zadnego tak nie pokocham jak wlsniejego pokochalam :( ale wracajac do temtu co sadzicie o tym ze zwraca n mnie uwage tak wlasciwie powinien mnie nienawidzic za to co mu zrobilam...