Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( SAD MUMMY

Wraca z pracy i gapi sie w tv . Ja juz mam dosc tego zycia

Polecane posty

Codziennie to samo, nie mamy juz o czym gadac. ryczec mi sie chce

idź też popracuj zawodowo, to zobaczysz, że po cięzkim dniu poza domem chce się tylko właśnie uwalić w spokoju na sofie i pooglądać TV;) ech, myślisz, że inni zmienią za Ciebie Twoje, Wasze życie??

ja tez pracuje a jakos mam inne zajecia i nie tylko tv

Moj jak wraca z pracy, to kaze mi siadac na tylku, ogladnąć sobie tv czy cokolwiek innego, a on posprzata i cos ugotuje na wieczór :-) Zalezy jaka ma robote, bo moj to siedzi przed kompem cale 8h.

8

to "8" to odpowiedz na jakies pytanie? bo jak moje :D to zapytałam jaka ma robote.

Gość do malunia333
ona odpowiedziała na pytanie MI MAŁEJ ile godzin pracuje.Troszke poczytać wystarczy:).U mnie jest to samo.Ale teraz zima to może dlatego.I nie ma co robić.

to taka mala rada zrob sobie ladny makijaz uloz wloski ubierz ladnie wyperfumuj i wyjdz chociazby na kawe do sasiadki ale on nie moze wiedziec do kogo idziesz niech sobie ciut pomysli zrob to kilka razy w ciagu tygodnia a efekt bedzie murowany bo nadskakiwaniem nad nim nic nie zyskasz

duplo1436 hehe dobre, ale wiesz ze to moze miec tez skutek odwrotny. Taki facet moze sie wqrwić i stwierdzic, ze jak laska wychodzi tak odszczypiona i nie chce powiedziec do kąd i z kim, to da sobie jeszcze spokoj i ją zostawi pod pretextem ze zdradza itp. A jak ma ją w tyłku teraz, to nie wiem czy zareaguje.

Gość przyszla mama82
moj maz siedzi tez 8-9h przed kompem w pracy. ale potem musi isc albo na silownie albo na basen. jak wraca do domu sprawdza tylko poczte pogadamy i idziemy do lozka. jak sie urodzi dzidzia to juz mowi ze idzie na tacierzynski i sie przestawi na nocne siedzenie :) ze w nocy bedzie wstawac do malej podawac jej mojego cyca a spac pojdzie o 5 rano a ja potem wstane :) zobaczymy czy to przejdzie. znajac mego meza pewnie tak..