Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Obserwator

Informatyk jest pojebany

Polecane posty

Gość ,,Obserwator

Prawda?

Pojebany czyli jaki ?? dziwne ze mnie oceniacie chociaz NIC o mnie nie wiecie. No ale tak to jzu jest w naszym kraju hehe A ja wam powiem ze mam na was wyjebane i tyle

Gość ,,Obserwator
Summer 19 dzięki. Informatyk jesteś poje.bany i tyle. Skończony idiota, pedał itd. Tematy dodajesz pojeb.ane i taki jesteś. Żal normalnie żal

Nie znamy Cie, ale po Twoich wpisach bez sensu widzę,że czas na leczenie u Ciebie, z kompleksów leczonych na kafe :P

Gość ,,Obserwator
Ludzie dowalcie mu. Bo tematy jego są do du.py nie podobne.

Gość ,,Obserwator
Informatyka zatkało hahaha nie umie sie obronić hahaha cwel cwel z niego haha. Summer19 jest the best dowaliła mu na 100%. Informatyk broń sie cwelu jeb.any

Niby w jaki sposob mozecie mi dowalic co. hahaha. Nic nie mozecie . Ale pewnie wydaje wam sie inaczej. No to dawac dowalcie mi czekam hahaha posmeije sie z was buraki

Jesteś za nudną i za głupią istotą żebym Ci poświęcała dużo mojej uwagi, ograniczyłam się do minimum . Zresztą i tak byś nie zrozumiał mojego przesłania

Gość ,,Obserwator
Sam jesteś burak. Wykastrować Informatyka. Kto jest za? Ręka do góry. WSZYSCY za. Informatyk do kastracji.

Gość Nienawidzę informatyka!
Nie warto nawet splunąć na niego!

Gość Edi:)
Oj jak ja go niecierpię. Informatyk to żałosna kreatura mężczyzny, który swoja niską samoocenę leczy poprzes poniżanie innych. Informatyk wybierz się do psychiatry!!!!

poprzez*

ojojojojoj ale pojechales chyba sie poplacze hahaha. i co jeszcze buraku. Pomineli cie przy udoju czy jak . opanuj sie hahahaha. jest nerw. ze masz czas zeby mi odpisywac to podziwiam.

Gość plaplaplapalplapla
popieram w całej rozciągłości :D zdrowo jebnięty. może to seryjny morderca?

Gość do informatyk
Ruszaj ruchać analnie swoją pedalice pedale!

Seryjni mordercy to zazwyczaj inteligentni ludzie, nie obrażajcie ich przyrównując istotkę do nich :o

Gość ,,Obserwator
Na morderce to on jest zbyt poj.ebany. Jemu siki i kał smakuje. To jest smakosz odchodów. Hahaha.

Gość ,,Obserwator
Summer19. Jest the best.

informatyk nie bede z toba dyskutowac i znizac sie do twojego poziomu bo sie topisz dziecinko w brodziku intelektualnym i cierpisz na biegunkę słowną......gówienko wylewa się z twych ust fuj

Gość do summer
Tylko ci mordercy książkowi i z filmów. Ci z realnego życia to nic nie warte gnoje i idioci.

Gość plaplaplapalplapla
Fakt. Seryjni mordercy są inteligentni. Ale może mieć zapędy mordercze :D

chcecie wyprowadzic informatyka z rownowagi??? wystarczy go ignorowac!!! Nie odpowiadac na zaden temat przez niego zalozony i nie odpisywac, mu jak wypowiada sie w innych topicach. IGNORUJMY INFORMATYKA!!!! w koncu sie zmyje z tego forum,!!!!

Masz racje Edi. i tak jzu zamierzalem sie zmyc dzisiaj mial byc moj ostatni dzien. Szkoda mi czasu na was. Swoje powiedizalem. Teraz ide w swiat. Nie traccie czasu na kafe. Korzystajcei z zycia. Zycie jest piekne nie marnujcie go na kafe. Powidzenia i zegnajcie.

Ted Bundy, Albert Fish, Issei Sagawa i wielu innych to seryjni mordercy i kanibale, bardzo inteligentni.

Gość plaplaplapalplapla
"Nie traccie czasu na kafe. Korzystajcei z zycia. Zycie jest piekne nie marnujcie go na kafe. Powidzenia i zegnajcie." To się nazywa hipokryzją. I analfabetyzmem. No i autosugestią :D

Gość do Summer19
Nie dość, że lubisz owłosionych to teraz jeszcze się okazuje, że morderców. :o Zgroza. :o