Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safasdfsadfas

jak się z tym czujecie że Żydzi nas generalnie nienawidzą?

Polecane posty

Gość safasdfsadfas

tzn. jak się czyta Gazetę Wyborczą czy ogląda polskie wiadomości to można odnieść wrażenie że Żydzi nas kochają, są wdzięczni za pomoc podczas wojny itp. :D ale wystarczy poczytać komentarze na żydowskich portalach czy posłuchać potomków ocalałych, żeby się pozbyć tych złudzeń.

Gość safasdfsadfas
no więc mi to generalnie by zwisało gdyby nie to, że w USA Żydzi są jak święte krowy, nie można się z nimi nie zgadzać bo cię oskarżą o antysemityzm. no i są we wszystkich możliwych mediach.

Gość W OGOLE ale to ani troche
nie obchodzi mnie, ze nienawidzi mnie czesc mojej najblizszej (przynajmniej praktycznie) rodziny, to ze jacys anonimowi Zydzi moga mnie nienawidziec bo wybieraja tracenie czasu i nerwow na nienawisc osob ktorych nie znaja, obchodzi mnie jeszcze mniej. masz jeszcze jakies problemy? ale tak chociaz 0,31% powazniejsze niz te w pytaniu topica?

Gość Żydzi mają Cię w poważaniu
Nie rozumiem osób, które sądzą, że Żydzi trzęsą mediami, trzymają lwią część światowego kapitału, wszystkie kraje są w kieszeni u Żydów, mają władzę i moc - a jednocześnie "nienawidzą Polaków". Nie jestem Żydem, ale myślę, że jakbym miał taką władzę co Żydomasoneria to olewałbym ciepłym moczem jakiś mały kraj w Europie i sprawy wojny sprzed ponad sześćdziesięciu lat.

Gość taka prawda.......
Polacy generalnie też nienawidzą Żydów wiec jest po rowno:o

Gość nigdy nie miałam problemu
z antysympatią do jakiegoś narodu! jestem Polką i szanuje wszystkich jednakowo, dajcie juz spokoj z tym antysemityzmem,ciągle tylko jakies przytyki drazni mnie ta wasza nienawiść osobiscie znam wielu wspaniałych Żydów i nie odczułam z ich strony antypatii nie uogólniajcie,nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka zanim coś napiszesz,zastanów się!!!

Gość PAN_prawiczek
chuj mnie to interesuje

Gość Swiniak Z koryta
Generalnie mam to w nosie co myślą o nas Żydzi. Niech się gibają tam pod swoją ścianą jak pierdolony rezus, albo obcinają kawałek wacka. Nie czuję się specjalnie zagrożony ze względu na ich nastawienie. Nie lubią nas tak samo jak zresztą wiele nacji (Irlandczycy nas nie cierpią, bo mają na co dzień styczność z największym motłochem jaki wyjechał z kraju). Ja np nie lubię Ukraińców;)

Gość ale ja się czyta komy
na polskich portalach to można pomysleć, że: 1) 66% Polaków to antysemici 2) 88% Polaków to idioci Powiedział Lem: Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Gość ale jak się czyta komy
ale jak się czyta komy*

Gość PAN_prawiczek
ja nie lubie żydów także w dupie to mam że oni mnie nie lubią

Gość ale jak się czyta komy
PAN_prawiczek - a ja nie lubię prawiczków :D

Gość ggdfgdf
a ksiazka Jana Grossa "ZŁOTE ŻNIWA"????? i wez tu im sie dziw!:)

Gość żydy
taaaa

Gość że niby co ma Gross
w tym temacie do gadania?

Gość ggdfgdf
poza tym!bylam kiedys naocznym swiadkiem tego jak zydzi traktuja nas,Polakow..restauracja,Wroclaw,ludzie na poziomie,na stanowiskach,jak to oni...to jaki mieli stosunek do gosci restaur(takich samych jak oni przeciez!),jak sie odnosili do personelu...zmienilam zdanie co do tego narodu...naprawde nas nie trawia...:( kto sie wzbogacal na ich zlotych zebach ten sie wzbogacal,ale maja babcia bedac mala dziewczynka bawila sie z Zydowka,ktora znowu prababcia wraz z rodzina tej dziewczynki ukrywala przez 2 mies na strychu...w Tarnowie... czyli co?ryzykowala zycie swojej rodziny by dzis ,po latach uslyszec,ze Polacy to chamy...

Gość ggdfgdf
jak to co ma?????jak to co???? nakreca jeszcze bardziej caly ten temat!wzbudza w nich nienawisc -jeszcze wieksza...skoro Polak(jaki on tam Polak!)pisze takie rzeczy...

Gość safasdfsadfas
ale problem w tym, że jak polak coś na żyda powie to zaraz jest prostak i antysemita i nikt go NA ŚWiECIE nie bierze na poważnie a jak Gross napisze że polacy zamordowali siekierami 1600 żydów w stodole to jest światowej sławy autorytetem historykiem profesorem Princton :o - przynajmniej tak postrzegają go amerykanie więc chyba widzicie różnice?

Gość że niby co ma Gross
a nie było łachudrów wśród Polaków?

Gość że niby co ma Gross
Polacy lubią się biczować ale rachunku sumienia nie potrafią zrobić

Gość gergjopjgjg
a po co ten temat, żeby wzbudzać niechęc i podjudzać znowu do nienawiści? gówno prawda że nas nie lubią, pewnie połowa lubi a połowa nie lubi i nic mnie to nie obchodzi.

Gość że niby co ma Gross
są tacy, co lubią Polaków sami mówią po polsku mam znajomych Żydów na fb i coś o tym wiem ;)

Gość chytrusy
Prawda jest taka,że Życi to najbardziej nacjonalistyczna i rasistowska rasa na świecie.Oni nie nie lubią Polaków,oni po prostu nie lubią katolików i innych - nie żydów. Nawet sobie, po ukrzyżowaniu Chrystusa, założyli specjalną frakcję do zwalczania chrześcijan. A widzieliście jakie piękne getta zrobili dla palestyńczyków? Hitler był dobrym nauczycielem.

Gość że niby co ma Gross
Palestyńczycy to całkiem inna historia. Gdyby nie powstał Izrael, nie byłoby Palestyńczyków. A jak się troszczą arabscy bracia o Palestyńczyków?

Gość chytrusy
Ależ Palestyńczycy tam byli pierwsi.I to jest ta sama historia.Mentalność Żydów- jak ich biją to wielkie aj waj, jak oni biją to jest ok.

Gość fuckig people
haha kurcze nigdy z zadnym zydem nie rozmawialam:) Nie wiem co mam myslec o zydach i nie bardzo obchodzi mnie ogolna opinia zydow na temat polakow:/

Gość fasafasdfas
opinia żydów na temat polaków objawia się np tym że new york times napisze ze nasi dziadkowi byli gorsi od nazistów takie coś niektórym nie przeszkadza tak samo jak debilowi nie przeszkadza ze się z niego śmieją - jak ktoś nie czyta po angielsku to siłą rzeczy nie zrozumie jak żydzi w amerykańskich mediach po nas jadą