Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna niczego.

co mam myśleć?

Polecane posty

Gość niepewna niczego.

Jestem z facetem, dosyć krótko, z którym jest naprawdę świetnie kiedy jesteśmy razem. Ostatnio widzieliśmy się tydzień temu (nie mogliśmy się spotkać do tej pory). W trakcie ostatniego spotkania zapytał czy wg mnie pasujemy do siebie, odpowiedziałam że jeszcze nie wiem, że za mało czasu minęło jak dla mnie żeby to stwierdzić. I zapytałam co on o tym myśli. Powiedział, że on już wie, ale poczeka aż sama do tego dojdę. Rozmawialiśmy parę razy od tamtej pory, dwa dni temu powiedział, ze nie ma kasy na koncie i od czwartku nie zamieniliśmy słowa... Myślicie, że mu zależy? Wydaje mi się, że gdyby tak było napisałby smsa z innego nr, albo wszedłby chociaż na gg... Za dużo wymagam? Histeryzuję?

Gość niepewna niczego.
proszę, pomóżcie mi... naprawdę nie wiem jak to odebrać, a nie chcę utknąć w kolejnym związku bez perspektyw...

Gość niepewna niczego.
zadzwonić mogę ale co to da? on też powinien w jakiś sposób pokazać, że mu zależy... trochę się wysilić żeby utrzymać kontakt no nie? Levviatan spodobałabym Ci się :P

Gość Tomoar
to dlatego że jesteś z nim za krotko żeby go znać i przewidziec jego myśli przechodziłem to samo...

Gość niepewna niczego.
Tomoar co powinnam wg Ciebie zrobić? I jak się skończyło?

Gość Tomoar
Skończyło sie na tym że jestem juz se swoja dziewczyna ponad dwa i pół roku... jaki on jest? jaka lubi piosenkarkę??

Gość niepewna niczego.
Jaki jest? Ciężko kogoś w skrócie opisać. Znam go już jakieś 3-4 lata, swego czasu razem trenowaliśmy. Coś więcej zrodziło się później. Ale to pytanie: "Myślisz, że do siebie pasujemy?" i jego odpowiedź, brak jakiegokolwiek odzewu z jego strony zupełnie mi do niego nie pasuje... Ponoć jak facetowi zależy to zrobi wszystko żeby jednak kontakt utrzymać, a ja mam przez niego straszny bałagan w głowie :(

Gość Tomoar
według piosenkarki bym ci powiedział jaki jest...a uwierz mi znam się na tym bo kiedyś dziewczyny mi się spowiadały jak najbliższej koleżance...

Gość niepewna niczego.
Wg piosenkarki? Błagam. Nie słucha jednego rodzaju muzyki, różne style, różni wykonawcy. Zresztą nie rozumiem co ma jedno do drugiego.

Gość Tomoar
Boje się to pisać ale uważam że coś ukrywa...może jakieś problemy w rodzinie lub ma jakieś problemy osobiste

Gość Tomoar
ma dużo bo można rozszyfrować wtedy kogoś harakter...ale to zostawie na boku temat

Gość niepewna niczego.
Ma problemy w rodzinie, jak każdy. Nie zawsze w życiu jest z górki ale to nie znaczy, że ma sie do mnie nie odzywać? Zresztą zastanawia mnie to czy jemu na mnie zależy, nie to czy ma problemy bo o nich wiem, a on sam wysyła sprzeczne sygnały...

Gość yuyuyta
A ile on ma lat?

Gość Tomoar
Bądź dobrej myśli może nie ma nic na kącie... a może nie che się odzywać do ciebie do puki sobie wszystkiego nie przemyśli...Nie masz się co smucić Bądź dobrej myśli i bądź "CIERPLIWA" Przede wszystkim...:)

Gość niepewna niczego.
koniec, właśnie zerwał ze mną przez smsa :/

Gość Tomoar
Tak Myslałem że to sie tak skończy...Przepraszam że to pisze... I Przykro Mi bardzo....:(((((((((( jak moge podnieść Cie na duchu??