Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik_

jaki mają problem ze sobą kobiety

Polecane posty

Gość pytajnik_

które nie mają faceta?

Gość nie maja zadnych,,..
..jak w tytule. Lepiej zapytaj "jakie problemy maja ze soba kobiety ktore maja faceta?". Brak faceta = brak problemow. A faceci i tak sa dookola, tylko ze nie trzeba sie z nimi uzerac non stop.

Gość incredibles
nie mam faceta a mam ochote na seks i to jest problem..

Gość pytajnik_
czyli są brzydkie lub chcą być tylko zaliczane?

Gość ja mam tylko przelotne romanse
nie chce miec faceta, angazowac sie, zeby i tak sprawa poszla sie pier-papier za iles lat. Naogladalam sie jak wyglada "kochajaca sie "rodzina we wlasnym domu ( a rodzice na poczatku to ponoc byla niesamowita "milosc"), nasluchalam sie i widze, co sie dzieje u mojego zonatego brata. Sama daje sobie rade, potrafie sie utrzymac, mam fajna prace i psa. ;) Poczucie, ze nie siedze w zwiazku daje mi duza satysfakcje i wolnosc wyboru.

Gość to zalezy czy nie maja
ale chca miec czy nie maja bo to ich wybór te , które chca miec a sa same moze maja jakis problem, sa niesmiałe, niezbyt atrakcyjne, maja fatalny charakter, nie ma w ich otoczeniu zbyt wielu facetów do wziecia itd , moze tego byc mnóstwo te, które nie maja bo nie chca, przeważnie są po nieudanych zwiazkach, tyle razy facet , którego pokochły zawiódł, ze teraz juz nie chca przeżywac tego od nowa, zraziły sie do facetów i nie chca teraz w życiu kłopotów, maja prace, znajomych , mieszkanie i zyja sobie spokojnie bez psychicznej huśtawki