Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jej to powiedziec

koniec związku , jak jej to powiedzieć ?

Polecane posty

Jak powiedzieć dziewczynie , delikatnie , że to koniec naszego związku ? Jesteśmy ze sobą od 1,5 roku , ale od dwóch miesięcy kłócimy się , a ja przestałem ją kochać :( Jak powiedzieć jej , że to koniec ale w delikatny sposób .

Gość ale ja też
Jeżeli jej zależy to nawet jeśli to zaśpiewasz to będzie bolało :D

Gość najprostrze
rozwiązania są najlepszym wyjściem z sytuacji. Postaw na szczerosc. I tak się wścieknie więc po co ściemniać o przyjaźni czy podobne bzdury.

niestety tak :( stara się i w ogóle ... Ale ja jej nie kocham . A od dwóch miesięcy jestem z nią przymusowo , bo nie wiem jak jej to powiedzieć .

Gość marian z piekarni
Albo w kłutni ale wtedy bedzie, bolało. Albo nieodzywaj sie długo długo, sama sie zorientuje, i tylko to puźniej potwierdzisz słownie, tak duze emocje juz towarzyszyc temu niebeda po dłuższej przerwie.

Gość czekoladka23
Porozmawiaj, wytłumacz że się wypaliło Twoje uczucie. Ona może różnie zareagować, ale nie ulegaj prośbą, płaczem - bądź miły jeśli nawet powie, ze nie chce Cie znać. Postaw sprawę jasno, po czasie zrozumie.

Ehh .. Jutro zamierzam się z nią spotkać . Mam nadzieję , że nie zacznie na mnie wrzeszczeć albo nie wybuchnie płaczem :(

WPROST. takie kręcenie prowadzi do złudzeń. Zaproś ją na szczerą rozmowe i wprost , szczerze. Do d. jest takie kręcenie. Tylko odwazni ludzie poproszą druga osobe o odejscie . Tylko odwazni, nie tchorze. Odejść z prawda na ustach.

Gość marian z piekarni
weź parasol na wszelki wypadek.... Ja na twoim miejsc bym sie nieprzejmował wogule, to nie jest żona tylko laska. Powiedz jej tak::: ŻEGNAJ GIENIA, ŚWIAT SIE ZMIENIA

Coś w stylu "Przepraszam , ale nie możemy być razem . Przestałem Cię Kochać " i odejść?

Gość marian z piekarni
gazia. co ty gadasz szczerość i prawdomównośc?? Z gimnazjum wyszlas w zeszlym roku??? Życia nieznasz??? Ja naprawde bardzo dawno szczerych ludiz spotkałem.

niezły tekst , ale to będzie raczej poważna rozmowa :(

Nie, nie ordynarnie,powiedz jej spokojnie i grzecznie. Gdyby mój mąz przde odejsciem z domu powiedizał mi szczerze , ze mnie nie che, nie kocha i ma mnie w dupie bym to doceniła. A on dupek zwalił rozstanie na mnie bo tak wygodnie. Najgorsze cco moze byc to facet tchórz , wtedy wymysla historyjki, z eto nie przez niego...

Gość weekendowy śmierdziel:P
napisz jej smsa "żegnaj gienia bo mi sie charakter zmienia.........

" Przepraszam, ale nasz związek nie ma sensu , bo przestałem cię kochać , przykro mi " ? czy ŻEGNAJ GIENIA , ŚWIAT SIĘ ZMIENIA ?

I nie wpedaj jej w poczucoe winy, tylko powiedz, ze juz jej nie kochasz i niechcesz, zwyajnie. Nie wyszłam z gimnazjum, mam za to mnostwo lat . ja docenila bym taka postawe. A nie tchórzostwo i kretactwo.

Gość marian z piekarni
oj kobiety jestescie jak tornado!! najpierw jestescie, cieple i wilgotne a potem zabieracie domy i samochody. Nawet nasz piecowy mówi, że baby to tylko pierdolic potrafią i kota ogonem wykrecać, a chlop wie co mowi, stara wyga z niego, po pól litra to taki chleb piecze ze tylko palce lizac

Faceci boja sie prawdy, za to wpedzaja kobiety w pozucie winy i bezradności.

Mój ma zabujałsea pierniczył, ze ja wina.jest dupkiem igłupkiem. Trzeba było si eprzyznac i sprawa by był dawno zakońzona. TCHÓRZOSTWO jest najgorsze.

Gość marian z piekarni
Dobra a teraz tak na poważnie. Im mniej powiesz, tym lepiej. Powiedz jej: To koniec, niemoge dłuzej byc z tobą i ciebie i siebie oszukiwać. NIe tłumacz sie jej, jak bedzie pytala czemu to mow ze jej niekochasz nic wiecej, bo cie na litosc weźmie i zmiekniesz,

Dzięki stary :) Chcę mieć to za sobą :< PS ŻEGNAJ GIENIA , ŚWIAT SIĘ ZMIENIA

Nie weźmiena litośc , jak jej powiesz,ze zakochałes sie do obłedu w innej babie.

Gość marian z piekarni
pamietaj młody :) RUCHAĆ, JEBAĆ, NIC SIE NIEBAĆ :0))!!!!

nie nie zakochałem się :) po prostu przestałem ją kochać , ale nie mam zamiaru biec do innej bo takowej nie ma

Z tym ru*aniem to przesada :P kochaliśmy się często ale teraz już koniec z tym :(

I ze chcesz poznac jakiegos. da CI SPOKÓJ.

nie bo bede mial opinie pedala ;) a ja jednak preferuje kobiety :D

No to powiedz, z echcesz kupic motor i nie hcesz miec nikogo na razie.Preferujesz bycie singlem.matko, powiedz jej po prostu, ze juz jej nie kochasz

żegnaj gienia , świat się zmienia ... skąd wziąłeś ten tekst :D ?