Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tańczący z wilkami.

Kobiety się dzwią że jestem sam. Ale jak chce z którąś być to nie bo za dobry...

Polecane posty

Gość tańczący z wilkami.

Co to znaczy. Jak kobieta może powiedzieć że facet jest za dobry? Jedna mi raz powiedziała jesteś wymarzonym kandydatem na męża. JAk się przelamalem i zaczynałem o nią zabiegać TO NIE. Wycofała się. Bo za mało złości i złego traktowania okazuje. Jak to kurw.... Zawsze myślałem, że wartości które mi wpajała szkoła, rodzice itd. Są słuszne a tutaj mam problem z ułozeniem sobie życia uczuciowego :/

Gość tańczący z wilkami.
Hmm nikt nie odpowie..?

hmmm... no mój chłopak właśnie jest za dobry. i dlatego z nim jestem ^^

Gość Lux deLux
Nie martw sie ja tez podobno jestem za dobra i za ladna, cholera wie jak to rozumiec;/

to się nazywa 'wypad' tyle że w light wersji.

Gość tak sie mówi
żeby facet odczepił się

powyżej mają rację, to stała śpiewka,albo klasyczne "nie zasługuje na Ciebie" To jest właśnie lightowa wersja " koniec z nami, nudziarzu"

no cóż macie racje kiedys byłam z takim za dobrym dla mnie :D nie chcąc go urazic powiedziała że nie załuguję na niego, jest za dobry dla mnie :D

a ja bym chciala takiego odobrego faceta, a nie zawsze na kanalie trafiam.., zawsze daje cala siebie a kwiatki wychodza ze albo mnie oszukuje ale sie okazuje ze dzieciaty i sie mna bawi.. Jestem ladną kobietą, wyksztalconą itd.. a jednak... nie zmnieniaj się takich jak TY ze świecą szukac!!

Gość ja też bym chciała takiego
faceta poza tym sama słyszałam takie teksty.. że jestem wymarzoną kandydatką na partnerkę/żonę, że mój mąż będzie miał największy skarb i inne tym podobne. I co z tego, skoro nadal jestem sama :/

Gość lu-la
eh... widze, że nie tylko ja tak mam:(

Gość Agentka csi
za dobry? hmmm... po prostu nie trafiles na swoja polowke

Gość kolego mozesz dodac
do tego co napisales jeszcze tekst tej Pani powyzej, czyli: "nie zmieniaj sie, jestes dobry ale nie dla mnie" hehe :D A to co napisales "bo za malo zlosci i zlego traktowania okazuje" to nieprawda, doszukujesz sie przyczyn nie tam gdzie trzeba. Kurcze, ja tez kiedys bylem taki "za dobry", w sensie ze nadskakiwalem, rozpieszczalem bez umiaru, az w koncu troszeczke zaczalem to w sobie zmieniac i pomoglo! Nie mam recepty dla Ciebie, byle nie popadac w skrajnosci czyli, aha jestem za dobry to bede teraz chamem, nie tedy droga. Najpierw trzeba o siebie zadbac zeby moc zadbac o kogos innego...

nie bądź tzw. ciapą, ciepłe kluchy z ciebie. facet ma mieć jaja. coś ci się nie podoba, to mówisz o tym otwarcie, nie umawiasz się zawsze, gdy ona tego chce. To ty masz przejąć inicjatywę, ty masz sterować, a jak dajesz sobą manipulować to się kończy jak się kończy 🖐️