Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tu nie zostać kawalerem

Gdzie szukać kandydatki na żonę, jak kobiety mają za sobą tylu partnerów?

Polecane posty

Najpierw dziewczyna prześpi się z 10 facetami, a potem chce być kandydatką na żonę dla porządnego faceta? Halo

Gość nvfjbndfjbjd
myślę, że tak samo działa to w drugą stronę:-)

Gość brudny harry,..
za granicą, dzisiejsze polki to koorwy i materialistki :) nie wiem jak miałbym teraz szukać kobiety, na szczęście znalazłem w czasach kiedy dziewczyny wiedziały co to moralność

Gość apropo ::
jeśli facet spotka dziewicę to też ma ją za nic i uważa że jest głupia itd to co Wy chcecie? Nie dziewicę,nie niedziewicę to kogo?

najlepsze sa juz zajete albo sie kurwia moje koezanki ktore nie maja mezow to porazka :( nie wiem co ci poradzic

Ja już się poddałem, nie wierzę że spotkam miłośc

Gość nvfjbndfjbjd
myślę, że nie każda spała z dziesięcioma:-) ;p ja miałam dwóch nie licząc męża, mąż miał trzy nie licząc mnie, nie ma źle:-)

Tego się nie szuka,to się samo znajduje:)nic na siłę,tylko trzeba wiedzieć czego się chce w życiu i jakim się jest człowiekiem a wtedy znajdzie się ktoś odpowiedni:)a no i zasada że tego kwiatu to pół światu się przydaje w razie porażki:)

I kolejny temat w którym kobiety są be, a mężczyźni cacy :( Co w tym złego, że niektóre kobiety miały kilku mężczyzn? Muszą być od razu kurwami?

Wychodzę z założenia że wszystkiego w życiu trzeba spróbować ,nie żyjemy w ciemnogrodzie.Skoro facetowi można to nam też i nie ma w tym nic złego.A jeżeli ktoś myśli inaczej to widocznie żyje w ciemnogrodzie:)a swoją drogą to smutne że facet może się przyznać że lubi sex i to jest ok a kobieta jak o tym mówi to od razu szmata i dziwka..ehh

to prawdw w dzisiejszych czasach dziewczynki bo to nie sa kobiety zaczynaja sie puszczac bo nie kochac przeciez w wieku 14 lat to przerazajace poprostu ja mam 26lat mam teraz drugiego partnera i jestem zla sama na sie bie ze tak wyszlo poprostu po 6 latach cos sie zepsulo tzn ja to zjebalam nie wiedzialam ze ten spokuj i ta nuda ja tak to zaczelam odbierac to najwazniejsze w zyciu no coz bylam mloda siksa mialam 21 lat zaluje po dzis dzen

DO OLGA HG ja jestem tego zdania ze mozna wszystko i wszedzie gdzie tylko sie da ale z tym jednym a nie z dziesiecioma to oblesne co kobieta potrafi zrobic ze soba UWIERZCIE KOBITKI ZE MOZNA DYMAC SIE NA 1000 SPOSOBOW I NIE TRZEBA ZMIENIAC FACETOW TYLKO TEREN I OTOCZENIE

Ja dziękuję za takie, które miały wielu partnerów

duplo,masz rację jak najbardziej ja sama mam faceta i nie oddałabym go za nic bo drugiego takiego ze świecą szukać .Chodzi mi o podejście do tematu niektórych facetów...nie mówię o puszczaniu się na lewo i prawo bo sama nie chciałabym być z taką kobietą.

to jest prawda ze nawet jak cos chlapniemy ze lubimy sie pieprzyc to odrazu jestesmy scierami tu masz racje to nie na miejscu nawet gdy jestesmy w stalych zwiazkach to nie mamy prawa lubic sie pierdolic ja lubie sie czasem kochac czasem rznac a czasem pierzyc i mam w dupie cudze opinie robie to ze swoim ukochanym ,) cwana jestem bo nikt nie wie kim jestek tu na forum hahah ;))

ale to właśnie w tym forum jest najfajniejsze:) ja mam podobne podejście do seksu ale mam faceta na którym mogę wszystko wypróbować i bardzo mu sie to podoba:D

Gość najgłupsze są kobiety
które się facetom przyznają, że uprawiały anal

Ja bym wolał żeby moja żona nie miała przede mną żadnego partnera

niestety żyjemy w takich czasach że o dziewicy możesz pomarzyć:P

Gość laura........
zony szukaj w normalnym miejscu, tylko nie na imprezach itd. a swoja droga ciekawi mnie cos innego u facetow? czemu dla faceta jest wazne byc tym pierwszym - ze kazdy chce dziewice? w jakim celu sie pytam teraz :P ?

Gość niechcialabym takiego faceta
ja rozumiem jak małolat mowi ze chce dziewczyne dziwice - ok, ale tez nie rozumiem jak czasem czytam wywody facetow okolo 30lat co sie teraz obudzili ze chca zone dziewice :O Ja mojego faceta poznalam majac 14 lat i bylismy dla siebie jedynymi, ale no wlasnie w tedy sie poznalismy wiec tak juz jakos wyszlo, gdyby nie to pewnie bym zaliczyla z 2-3 facetow jakby zwiazki sie rozpadaly i nie czulabym do siebie odrazy czy cos ;) autorze ile masz lat ze teraz szukasz dziewicy na zone? a sam jestes prawiczkiem jeszcze?

Gość e54e5767t
ja jestem niedoświadczona seksualnie i ładna ale za to wybredna. nie mam szczęścia do spotkania porządnego faceta który by chciał mnie najpierw poznać a potem zaczął myśleć o łóżku :/

Gość laura........
bo tak to zawsze jest , kazdy chce dziewice ale jesli pozna kobiete to od razu do lozka chce isc, to sie nie dziwie ze nie ma dziewic prawie :P ,

hej hej !!! pohamuj tą swoją pewność co do kobiet za granicą mieszkających, bo jednak nie wszystkie takie są. A Ty autorze, napewno nie znajdziesz jej tutaj i nigdy nie szukaj na siłe. Jak ma być to będzie :-) jak bedziesz szukać na siłe, na siłe bedziesz musiał z nią być albo sobie zycie spieprzysz - powodzenia

Jak ktoś jest prawiczkiem to ma prawo szukać dziewicy

Gość dziewica samica
"Mój" swego czasu prawiczek miał tak poprzewracane w głowie na tym punkcie, że szkoda gadać. Szukać dziewczyny z zasadami OK popieram, niektóre dziewczyny się teraz nie szanuja, ale bez paranoji! Bo to jest paranoja

Gość milkoza
a ile masz lat?? ja tez jestem dzieica i szukak chlopaka

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Facet szukający dziewicy za żonę powinien się leczyć u psychologa. Dlaczego? Bo ważniejszy dla niego kawałek błony niż miłość i to, co kobieta może ofiarować ukochanemu i co sobą reprezentuje Nigdy w życiu babka przy zdrowych zmysłach nie zada się z takim emocjonalnym zerem dlatego jesteś sam :)