Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tu nie zostać kawalerem

Gdzie szukać kandydatki na żonę, jak kobiety mają za sobą tylu partnerów?

Polecane posty

Gość Jak tu nie zostać kawalerem
A jak ktoś jest prawiczkiem?

Gość Tiaaa-aaa-aaa-aaa-aaa
"Ja bym wolał żeby moja żona nie miała przede mną żadnego partnera" CZYZBYS BAL SIE POROWNAN? JAKIES KOMPLEKSY?

no niby tak ale z kimś taka kobieta spi ktoś musi ja ruchać może to faceci powinni zmienić podejscie i zamiast balamucic takie babki wydymac i spierdolić poczekac z sexem do slubu najpierw przestańcie ruchac wszystko dookoła i nie zakładajcie zenujących tematów bo jesli macie mieć do kogoś pretensje to raczej do innych meżczyzn

Gość porzadna kandydatka
na zone to dziewica

Gość porażka :(
co za czasy....

Gość PanParówka;)
nie uwazam sie za super doswiadczonego faceta jako facet szanuje sie !! uwazam ze szukanie dziewicy to nie bzdura sa na swiecie !! wystarczy sie szanowac

Gość 797ggg
właśnie przestańcie ruchać to nagle dziewice się znajda

Gość xcgghjhjhjh
przestancie tak chetnie dawac to bedzie wtedy wiecej dziewic haha

Gość Egtnp
faceci maja taki poped źe wytrzymac nie moga,stad najwiecej bo 90 procent przestepstw seksualnych jest czynionych przez facetow-gwalty,pedofilia itp kobietom wiele obiecuja zeby zyskac seks,udawaja milosc

Gość Egtnp
panowie zycza sobie dziewic a sami nie proznowali:)wyszaleli sie,nabzykali a teraz czas na stabilizacje

Gość gwalcicel Marian
to kobiety tak mysla, najpierw sie wybzykaja z niewiadomo z kim a potem udaja porzadne, kto jak nie kobiety przeklamuje czesciej w statystykach zeby nie wyjsc na gorsze, taka prawda ze wiekszosc panienek jest bzykana przez jednych i tych samych kolesi

Gość sddsaddf
polecam ci niedzielne mszy w kosciele,ta sa dobre dziewczynki,

Gość taki jeden zigolakkk
znam takiego jednego: dziewczyna na "stałe":P na boku co dzień inna panienka, mało mu jednej, a potem i tak będzie na żonę szukał dziewicy:O tylko gdzie ją znajdzie, jak w swoim otoczeniu i dalszym zaliczył już prawie wszystkie dziewczyny w jego typie?:O

Gość versace.medusa
faceci nie chca takiej co miala 10 partnerow ale jak kobieta miala 30 a sciemni ze 3 to juz bedzie OK :D

Gość Egtnp
Marian ile miales kobiet

Gość fdhjgfh
Dajcie spokój, mam prawie 20 lat, jednego partnera (do tej pory) i koleżanki, które mają przebieg jak ja albo jeszcze mniejszy (tak, dziewice). I wcale nie są to jakieś głupie pasztety... Albo szukacie w dziwnych miejscach albo obracacie się w takim towarzystwie...

Gość mezatkaaaaaaa
ja pierdole no ale z drugiej strony taka zona dziewica, to może z biegiem czasu być bardziej ciekawa "świata" a turystki może już tak bardzo nie :D bo świat już zwiedziły i wybrały najlepsze kraj dla siebie :D reguły nie ma :) Nie chciałabym może mieć męża dziwkarza co miał setki ale taki prawiczek też był by dziwny :D

Gość 113734
ludzie!! masakra z Wami

Gość trzydwajedenzero
Witam, jak można dyskwalifikować kobietę jako druga polowę z powodu ilości partnerów, czy udowodniono naukowo,że dziewice czy też prawiczki potrafia bardziej kochać, być wierni lub są lepszymi rodzicami?????

Gość Aaaaaaa bo widzisz
Jemmu pewnie chodzi o to , że będzie"czysta" . Hehehe naiwny.... Uwzaj tylko zeby sie po paru latacj malzenstwa taka dziewica (o ile ja zniajdziesz) nie puscila z Twoim przyjacielem :D Bo znam też takie przypadki naszych cudownych cnotek-niewydymek :D

Gość paniom po wielu
partnerach lubimy nie

Gość meeeeeeeeeeeeezatkaaa
bazienka za bardzo idealizujesz związki :) Ja nie mówię, że każdy zdradza. Ale zdrada jest rzeczą ludzką, nie mówię tutaj o jakiś erotomanach i kobieciarzach którzy po prostu muszą, czy nimfomankach Jak w małżeństwo wdziera się kryzys, czy rutyna to czasem to się zdarza. Po prostu tak jest :). Słuchałam kiedyś audycji, że wiele par się zdradza ale są różne zdrady co innego jest jednorazowy skok w bok a co innego romanse kilkuletnie :( Ile chłopów wychowuje nieswoje dziecko nawet o tym nie wiedząc. Ja nigdy nie zdradziłam, nie zamierzam ale nigdy nie mów nigdy, bo ponoć okazja czyni złodziejem...

Gość meeeeeeeeeeeeezatkaaa
faceci to świnie w sumie, bo ile szuka na delegacjach dupeczek :o im dłużej żyje to więcej słyszę o zdradach od swoich starszych koleżanek również. Nie idealizuje związków już przestałam, po tym jak mąż mnie okradł :o nie wierzy się nikomu do końca, co nie znaczy że ufać trzeba gorzej jak się nie da :(

Gość kwaśna__cytryna
Mam koleżanki, które albo z żadnym nie spały, albo z max dwoma.. I nie są brzydkie, ale się szanują.. Prawda jest taka, ze Wy sami nie wiecie czego chcecie od życia... Szukacie wśród pustych lalek, a pozniej dziwicie się, ze ma za sobą tyle partnerów sexualnych :O ale na zwykłą, porządną dziewczynę ani przez chwilę nie spojrzycie :O

Gość tralalilalila
W krajach arabskich można taką sobie kupić :) Ja mam 26 lat i właściwie nie mam za sobą żadnych partnerów, ale nie chcę zakochać się i od razu wyjść za mąż i do końca życia mieć seks tylko z jednym facetem. Poza tym takie pytanie świadczy o jakichś kompleksach, bo ktoś, kto jest pewny swojej wartości i pewny, że chce żyć z jakąś kobietą, nie patrzy na to, czy miała 0 czy 20 partnerów.

Gość taka jedna która zwatpiła
he dobry temat hmmm ja straciłam dziewictwo w wieku 25 lat nie to, ze jestem niepełnosprawna umysłowo badź fizycznie - jestem normalna dziewucha z mgr dzis mam 26 i pragne znaleźć miłośc ale ona chyba nie chce mnie

Gość gigivinka
w przedszkolu

Gość hahahahahahahahaha
przeczytał prawde, że ma kompleksy i boi sie porównań i już więcej nie napisał :P

Gość kombinatorka domowa
ja przed mężem miałam 2 i też źle. bo on "był prawiczkiem":P phi...jasne, już w to wierzę:P nie dogodzisz. faceci nie lubią być porównywani ani w łóżku ani na wielkość penisa, chociaż pewnie żadna z kobiet tego nie robi, ale oni zawsze mają jakieś kompleksy na punkcie bzykania i penisa. przecież kobieta też może mieć kompleksy jak facet miał dużo kobiet i też może się zastanawiać czy poprzednia nie była lepsza w łóżku lub czy miała ładniejsze ciało?:O