Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tu nie zostać kawalerem

Gdzie szukać kandydatki na żonę, jak kobiety mają za sobą tylu partnerów?

Polecane posty

Gość Radek z Radomia
Szukaj za wschodnią granicą.Znam chłopaków co mają żony z Rosji i Ukrainy i nie narzekają.

Gość WestLight
W sumie w związku jak i za kòłkiem trzeba stosować zasade ,,ograniczonego zaufania" pozatym po co taki nacisk na ,, dziewice" bedzie czy nie bedzie jeden...wazne jaki ty dla niej bedziesz....wiadomo ze co dajesz to do ciebie wraca ja mam 20 lat i jestem prawiczkiem i zyje mam sie swietnie zreszta.....nie szukaj sama sie znajdzie tylko trzeba byc cierpliwym. Co do tych dziewic to szanujace sie dziewczyny i takie no....dziewice bardzo czesto morzna spotkac w bibliotekach lub imprezach kulturowych gdyz najpierw klada nacisk na rozwoj i kariere a potem na meza dzieci i dom ( dowolnosc kolejna ) osobiscie poluje na zone wiolonczelistke, a czy bd dziewica czy nie.....to juz zalezy od niej.

Gość gość
zobacz sobie na tym portalu http://kochaj.pl/ , mój przyjaciel tam poznał swoją obecną małżonkę

Gość Kobieta

Zabawne, dlaczego mężczyźni nie skupiają się na tym ile mieli partnerek? Mój zaraził mnie HPV i dzięki niemu miałam raka szyjki macicy. Zajmijcie się sobą kochani szowiniści.