Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka co co ma...kwiatka..

które mleko modyfikowane najlepsze? zgadzacie się z tym rankingiem?

Polecane posty

Gość wariatka co co ma...kwiatka..

http://www.forumowisko.pl/topic/28666-ktore-mleko-modyfikowane-jest-najlepsze/ Które mleko modyfikowane jest najlepsze? 1. Bebiko (7 głosów [25.93%]) ( 3 miejsce) Procent z głosów: 25.93% 2. Hipp (1 głosów [3.70%]) ( 4 miejsce) Procent z głosów: 3.70% 3. Nestle Nan (8 głosów [29.63%]) ( 2 miejsce) Procent z głosów: 29.63% 4. Bebilon (11 głosów [40.74%]) ( 1 miejsce) Procent z głosów: 40.74%

też mi ranking :P kilka osób :P szczerze to najlepsze jest to mleko które dziecku służy najlepiej :) u nas sprawdził się hipp bio 3 (wcześniej karmiłam piersią), a całkowicie nie sprawdził się bebilon (syn dostał raz jak miał 3 tyg i tylko ten jeden raz miał prawdziwą straszną kolkę), oraz bebiko (dostał w wieku 11 miesięcy i nagle znów zaczął nim ulewać, pomimo tego ze nie ulewał już od miesiąca). także jak dla mnie całkiem nietrafione informacje z tego mini rankingu.

Gość wariatka co co ma...kwiatka.
czyli chyba nie ma reguły. nieważne które mleko najlepsze, tylko które pasuje dziecku. trzeba próbować. wkleiłam pierwszy lepszy link, nie czepiaj się.

Gość Ja tam karmie Enfamilem
i jestem bardzo zadowolona. zero problemow. maly ladnie przybieral na wadze. ma 4,5 miesiaca wazy 6300-6400 czyli idealnie. A te Bebika i inne wydaja mi sie po prostu przereklamowane

tylko, że enfamil jest drogi. 25zł za puszkę.

napiszcie własne zdanie w takim razie. a nie sugerujcie sie linkiem.

Gość pytanie hop
Ten ranking jest niepełny. Brakuje wielu innych producentów. Ja na przykład zamierzam kupować mleko Rossmanna, bo słyszałam i czytałam wiele pozytywnych opinii na jego temat.

Gość Mój synek początkowo
pił NAN, ale okazało się, że ma skazę białkową, później Bebilon Pepti, też nie było dobrze, później Nutramigen - rewelacja. Jak wyszedł ze skazy, pił Bebilon po 2 roku życia - również rewelacja. Bebiko i Hipp nie próbowałam.

Gość kasiulek1989
moja mała próbowała wiele mlek...zaczynając od bebiko(kolki) nastepnie nan(KOLKI) pozniej bebilon-okropnie słodki smak i ...kolki... Teraz ma półtora roku i pije Gerber 3 jak dla nas REWELACJA!!!

A japoszłam na standard. Kupiłam BEBIKO i jestem zadowolona i nie żałuję. Żadnych bulów brzuszka , kolek , wymioów. NIC. I mała się najadała . Za to pobebilonie bolał ją brzuszek i bardzo dużo ulewała można to nazwać wymiotowaniem ! ;/ Kuzynka też stosowała bebilon i działo się to samo. Bebiko wcale nie jest przereklamowany , nie wiem czy ta mama która to napisała wogóle go stosowała

Gość mamamamama26
u nas bebilon sie niesprawdził - kolki i zatwardzenia, potem gerber- wzglednie ok ale pojawiła sie skaza - teraz pije nutramigen i może być - choć smak ma okropny