Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest fajna ale cos musi byc

co moze byc powodem ze dziewczyna w wieku 30 lat jest sama ?

Polecane posty

Gość jest fajna ale cos musi byc

no co ?

Gość petralena
moze ma problemy emocjonalne? a moze jest lesbijka

Gość a co to niby za wiek
ta 30 ? Pytanie odnośnie 40tki miało by sens, ale tak ? A ty ? Rocznik 80ty zapewne. Wy sie chajtaliście po 20tce :)

Gość Jasiek______
brak okazji poznania interesujących osób (w tym wieku większość mężczyzn jest albo już, albo jeszcze zajęta). brak odwagi, by zaryzykować, świadomie narazić się na wykalkulowane koszty, na ewentualny ból, na ewentualne rozczarowanie? brak jasno sprecyzowanych wymagań co do partnera, albo wymagania niemożliwe do spełnienia (chce zbyt młodego, zbyt szczupłego, zbyt inteligentnego, zbyt znanego, zbyt wysprtowanego)? brak zainteresowań, które mogłyby wciągnąć ewentualnego partnera w związek? brak urody, którego nie umie zatuszować odpowiednim ubiorem i makijażem, ewentualnie brak wyczucia elegancji, może za dużo kwarcówki, zbyt krzykliwy makijaż, perfumy zabijające zapach feromonów? brak umiejętności szukania - może nie te fora, gdzie się chce partnera znaleźć, może brak odwagi pokazania zdjęć, może zbyt wielka ostrożność? Nie wiem - sama dopasuj.

Gość uzależnienie od cudownie
działającego i dającego boskie orgazmy wibratora, po doświadczeniach z tzw miękką fają. Amen i Maryja zawsze Dziewica.

Gość znam taką
przed 30, piękna wciąż wygląda bardzo młodo, zgrabna, inteligentna - robi doktorat i wciąż sama, a może i zawsze sama mnie też nie chciała, byłem w Niej nieźle zabujany przez długi czas :( olała mnie totalnie - pewnie przez ten doktorat ;-// myśle że ma takie mniemanie o sobie że żaden nie urasta do Jej pięt cóż Jej wybór

Gość tez jestem sama i
Mam 26 lat, i nigdy nie byłam w związku. Jestem ładna, wiele mężczyzn się mną interesuje, ale co z tego jak ja boję się wejść w jakikolwiek związek. I tak już chyba będzie zawsze :/

Gość nieeebieska
mam trzydzieści lat i jestem sama. jestem atrakcyjna, inteligentna na kasę nie narzekam...jedyny problem to facet z którym się rozstałam 6 lat temu i którego nadal kocham :( cały czas kogoś szukam, spotykam się ale niestety nie mogę o nim zapomnieć, wszystkich do niego porównuję...lipa

Gość siedzi dziadek z babką koło
porównuj , porównuj, aż ci piczka zarośnie pajęczyną i będzie po zawodach.

Gość 0101
może wierzy w filmowo-bajkową miłość

Gość nieeebieska
łatwo powiedzieć nie porównuj:(

Gość od czytania harlekinów
zbzikowała i dostała zacisku pochwy

powodem jest to , że nie chce mieć faceta.... a te które chcą najczęściej mają same ze sobą problemy i złe doświadczenia - a wtedy jest ciężko.... :P