Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_mama

pomocy.

Polecane posty

Gość smutna_mama

hej, mam problem i chciałam się Was wszystkich poradzić. nie jest to temat do żartu, więc proszę o szczerze opinie, odpowiedzi

Gość dsgsddafasfsa
W takim razie słucham. O co chodzi??

Gość Gocha wszechwiedząca.
ja pomogę! musisz zmierzyć sie z tym problemem i go rozwiązać:D pomogłam?

TU MATA TEN PROBLEM:D 10:54 zawiedziona.mama hej, mam problem i chciałam się Was wszystkich poradzić. nie jest to temat do żartu, więc proszę o szczerze opinie, odpowiedzi. jestem samotną matką 16 miesiecznego synka, mam 20 lat, studiuję dziennie. miesiąc temu poznałam wspaniałego chłopaka, pomagał mi przy Kubusiu, jeździliśmy we trójkę gdzieś na zakupy, połazić, do niego do domku. jego mama była zachwycona moim dzieckiem. układało nam sie pięknie, cudownie. mogłam sobie wymarzyć takie życie. niestety, moje szczęście nie potrwało długo... były walentynki, spędziliśmy super razem czas. wieczorem zadzwoniła jego była, spytała czemu ze mną jest skoro mam dziecko. wkurzyłam sie szczerze. od tego momentu czułam, ze cos sie zepsuło między nami, jednak jak się widzieliśmy po tym dniu, zapewniał, ze wszystko jest ok, że mnie kocha... u niego na osiedlu zaczęły krążyć plotki, że jak był ze swoja eks to ja zaszłam z nim w ciażę i teraz sie zeszlismy. skasował moje i Kuby zdjecia ze swojego profilu na nk i komentarze... we wtorek dodałam wieczorem nowy i w środę napisał mi sms-a ' rozmawialiśmy na temat komentarzy na nk '.... od tamtej pory kontakt sie urwał. nie wiem co myśleć. nie chodzi o moje uczucia, lecz o uczucia mojego synka, przyzwyczajał sie do niego, patrzyłam jak sie przytulają do siebie wzajenie, aż się na sercu robiło cieplej. nie wiem co robic, niektórzy mi radzą, zeby jechać do niego i domagać się wyjaśnień, inni zaś, zeby nic nie robić... pomóżcie, co o tym myślicie...

zerwać wszelakie stosunki z tym typem!!!!! to niedobry przykład dla twojego syna!

Gość zawiedziona.mama
ja go pokochałam naprawdę...

to teraz trzeba się odkochać!

Gość zawiedziona.mama
żeby było to takie proste...

Gość Tiaaa-aaa-aaa-aaa
Gocha wszechwiedząca - niedojrzali faceci tak maja. Poszukaj innego. Z tego goscia nic nie bedzie.....przynajmniej przez najblizesze lat kilka!

Tiaaa-aaa-aaa-aaa ?????? :D